spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Sponsoruitjes

Sponsoruitje 2013 dicht bij huis
Dit jaar eens niet 'op pad' met ons sponsoruitje, maar een gezellige avond in Tenniszicht. En wel op donderdagavond 7 november. Nadat de Clubmembers, sponsors, bestuursleden en leden van de PR&SC waren ontvangen begon de avond met een wijnproeverij. Slijterij van Lenteren verzorgde deze proeverij en Jorien wist tal van achtergrond informatie te geven over de diverse wijnen. Na de pauze was het tijd voor een spreker. De heer Bart Rijper kwam vertellen over zijn werkzame leven bij onder andere het Ministerie van Justitie en Bureau Interpol. Nadien nog een gezellige after-borrel als afsluiting van dit ook weer gezellige sponsoruitje!

 


Muzikaal Sponsoruitje 2012 naar Museum RockArt
Het jaarlijks sponsoruitje Bij Verburch Tennis werd dit jaar georganiseerd bij het Museum RockArt in Hoek van Holland. Op vrijdag 16 november, vanaf 19.30 uur, werden de sponsors, clubmembers, leden van de PR & Sponsorcommissie en het bestuur verwacht. Na een kopje koffie werd de groep in tweeën gesplitst, namelijk in de dames en de heren! Aansluitend volgden het ene enthousiaste verhaal het andere op. Hoe gepassioneerd kan iemand zijn over zijn eigen verzameling en hoe enthousiast kan iemand daarover vertellen. We hebben het hier over Jaap Schut, die zijn privé-verzameling liet uitgroeien tot een volwaardig museum. Het museum bevat unieke objecten uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

Elke paar maanden is er een nieuwe expositie te bewonderen en op dit moment, en tot 2 december, was dat ‘50 jaar The Rolling Stones’. Hierna volgt de expositie over Herman Brood. In het museum is slechts 1% van de totale verzameling te vinden, de rest ligt namelijk allemaal nog in opslag, gewoonweg omdat er geen ruimte genoeg is. Sinds acht jaar is het museum officieel erkend en het streven is om over enige tijd te kunnen verhuizen naar een andere locatie. De collectie is enorm en een aantal hoogtepunten van het bezoek waren de studio’s van het zendschip Veronica en het originele Stones drumstel Kurhous 1964. En verder was het vooral kijken, kijken, luisteren, luisteren en even een stapje terug in de tijd. Onderwijl was er voldoende gelegenheid voor de PR & Sponsorcommissie en bestuur om de diverse sponsors en clubmembers te spreken op andere wijzen dan op of rond de tennisbaan.  Vele sponsors onder hen, die het afgelopen jaar de aanleg en opening van de nieuwe TennisRood banen mede mogelijk hebben gemaakt. Uiteraard was er ook voldoende gelegenheid om aan de bar van een hapje en drankje te genieten. Namens de organisatie: Leuk dat u erbij was!

Meer foto's binnenkort op het fotoalbum.


Sponsoruitje 2011 naar Quality Queen leerzaam
Zo’n 60 sponsors, clubmembers en bestuursleden van Verburch Tennis arriveerde op vrijdag 28 oktober om 15.00 uur bij Quality Queen op het Honderdland in Maasdijk. Bij dit bedrijf klopt een groeiend aantal klanten aan vanwege het totaalassortiment AGF-producten van hoofdzakelijk Nederlandse bodem dat jaarrond beschikbaar is. Binnen dat assortiment vormen tomaten, zowel los als van de tros, paprika’s, aubergines en komkommers de hoofdmoot. Het maatwerk dat Quality Queen levert zit ‘m voor een belangrijk deel in de grote verscheidenheid aan verpakkingen, ongeacht het product of gewas. Als bezoeker kregen de sponsors, clubmembers en bestuursleden een kijkje achter hun schermen.
Om 15.00 uur werd iedereen verwacht en naar een koffie en thee sprak Marco Persoon van Quality Queen de aanwezigen toe en vertelde iets over het bedrijf. Vervolgens werd de groep in drieën verdeeld waarna drie rondleiders de groepen doorheen het bedrijf loodste. Met name de verpakkingsloods nam een groot deel van de rondleiding in beslag, maar ook de computerruimte, de afdeling waar het toezicht wordt gehouden, de keurruimte, de planning en de aanvoer en afvoerloods werden bezocht.

In verband met de hygiëne werd eenieder verzocht zich te kleden in beschermende jas en haarbescherming. Dit leverde voor de fotograaf uiteraard mooie plaatjes op! Op het moment van het bezoek werden vooral vele paprika’s van een verpakking voorzien, maar ook tomaten. Dat daar nog een hele logistiek achter zit, daar staat niet zo snel iemand bij stil, maar dat is juist leuk om te zien en te horen tijdens zo een bedrijfsbezoek. Wat gebeurd er met een product uit de kassen voordat het op ons bord ligt.

Na de rondleiding volgden nog een kopje koffie en/of glaasje fris en werd de organisatie van Quality bedankt voor de ontvangst en voor het organiseren van de rondleidingen. Vervolgens toog iedereen terug naar Tenniszicht waar men werd ontvangen door de dames van de CCClub-organisatie die tevens behept zijn met de organisatie van dit jaarlijks sponsoruitje. Alhier voegde zich nog een aantal clubmembers toe die niet in de gelegenheid waren om het bedrijfsbezoek mee te maken. 

Na de eerste borrel kon men de magen vullen door aan te schuiven aan het lopend buffet, welke dit keer bestond uit erwtensoep, tomatensoep en salades. Dat de sponsors, clubmembers en bestuursleden onderwijl de contacten konden aanhalen was een mooie bijkomstigheid deze vrijdagmiddag in oktober. De organisatie is inmiddels alweer aan het brainstormen over de organisatie van 2012. Heeft iemand van u nog een leuk idee, laat het hen dan gerust weten!

Meer foto's van dit bezoek zijn te vinden in de fotogalerij


Sponsoruitje 2010 naar Vida Verde
Dit jaar gingen de sponsors, clubmembers en bestuursleden richting Honselersdijk. Op het moderne nieuwe Trade Parc Westland van de bloemenveiling, helemaal achteraan, aan de Venus nummer 198, is het schitterende bedrijf Vida Verde gevestigd. Hier werd op vrijdag 29 oktober iedereen om 15.30 uur verwacht en hartelijk ontvangen. De organisatie lag, zoals reeds enkele jaren in handen van de dames van de Center Court Club en slim als zij waren hadden zij een inloopperiode ingepland van 15.30 tot 16.00 uur. In deze periode kon iedereen rustig een kopje koffie of thee nemen en een parkeerplekje zoeken voor de auto. Ook kon iedereen zich van de entree richting de koffie al wandelend vergapen aan de tentoonstelling in het ‘House of Inspiration’. Veel meer foto's zijn in de fotogallerij te vinden.

Per seizoen word deze gewisseld en aangepast aan de tijd van het jaar. Deze demoruimte biedt onder meer ruimte voor het shop-in-shop bloemenwinkelconcept, tuincentrumpresentatie en het geven van workshops. Met de hoogteverschillen en presentatieniveaus is dit een spectaculaire ruimte.

Na het welkomswoord van voorzitter van de tennisvereniging Guus Verbeek kwam directeur van Vida Verde Fred Jansen aan het woord. Hij vertelde over het bedrijf, over het hoe en waarom van het ‘House of Inspriation’, over de ‘kas op het dak’ en hoe e.e.a. tot stand kwam en waarom. Na een vragenronde was het dan tijd om het hele bedrijf met eigen ogen te gaan bekijken. De aanwezigen werden in twee groepen verdeeld en een rondleiding volgde. Hierbij nam naast Fred Jansen ook Marco van Delft, hoofd in/verkoop een groep voor zijn rekening. De groepen liepen door het ‘House of Inspiration’, langs de kantoren, via de loods en de ‘kas op het dak’ terug naar waar men begon.

Het nieuwe gebouw van Vida Verde zorgt voor een optimale logistieke verwerking van potplanten. Leuk om te zien hoe een bedrijf op een creatieve manier om weet te gaan met de ruimte, waaronder ‘de kas op het dak’ maar ook met de handel in bloemen en planten van de kweker naar de winkelier en tuincentra. Daarnaast heeft Vida Verde oog voor wat er op de markt gebeurt en zet nieuwe ontwikkelingen in gang. Vida Verde ontzorgt de klant door naast een breed assortiment veel aanvullende diensten te bieden.

Het programma liep uit, maar dat mag alleen maar als positief gezien worden en aan het feit dat iedereen zeer geïnteresseerd was. Toch was het tegen 17.15 uur dan toch echt tijd voor de groepsfoto op de grote trap, welke uiteraard niet mocht ontbreken. Na dat ook de organisatie van Vida Verde hartelijk werd bedankt, was het tijd om met z’n allen naar Tenniszicht te gaan alwaar een heerlijk hapje en drankje stond te wachten. Met allen een tasje en attentie onder arm vertrokken de deelnemers opgetogen van dit bezoek richting Poeldijk.

In Tenniszicht stond het ontvangstcomité, bestaande uit Henny van der Knaap, Anja Hendriks, Miethé Lipman en Susan van Leeuwen, klaar om alle sponsors en clubmembers nogmaals extra in het zonnetje te zetten voor weer een jaar trouwe support aan onze tennisvereniging. Na het eerste drankje gingen de magen toch wel knorren en was het tijd om het hutspotten-buffet - mede verzorgt door De echte Groenteman Kleyberg uit Wateringen - te openen. Deze eer viel te beurt aan voorzitter van de PR & Sponsorcommissie John Hendriks.

Hierna volgde al snel de rest. De gezellige nazit en –borrel aansluitend duurde nog tot na 21.00 uur, waarna de laatste deelnemers vertrokken. De organisatie, bestuur en PR&SC zijn weer zeer tevreden over dit sponsoruitje 2010 en danken iedereen voor de enthousiaste aanwezigheid!


Ook wij waren in 2009 bij Opti-Flor!

Verburch Tennis, alle sponsors en clubmembers feliciteren René en Marco Hendriks met het feit dat zij met hun bedrijf Opti-flor uit Monster op 24 maart zijn uitgeroepen tot Agrarisch Ondernemer 2010. Leuk dat wij eind vorig jaar nog bij dit bedrijf op sponsorbezoek waren en al mochten ruiken aan de kwaliteiten die zij te bieden hebben. Het bedrijf teelt prachtige orichideeën, ook wel Phalaenopsis genoemt. Leuk ook dat René Hendriks toen zelf het welkomswoord, de intoductie over het bedrijf en de rondleiding voor zijn rekening nam.


Sponsoruitje Verburch Tennis opnieuw een succes!
Na het ADO-succes van vorig jaar was het dit jaar een extra uitdaging om een sponsoruitje van Verburch Tennis te organiseren met een vergelijkbare ambiance en aantrekkingskracht. Het organisatieteam, bestaande uit Henny, Miethé en Susan, heeft zich een jaar lang gebogen over de verschillende mogelijkheden. Eigenlijk hoefden we helemaal niet zover van huis. Immers het succes lag dit jaar aan de Madeweg in Monster en wel bij Optiflor. Zie hieronder enkele foto's die hier zijn gemaakt. In het fotoalbum zijn alle gemaakte foto's opgenomen. Tipje, probeer de slideshow. 

Optiflor, een moderne orchideeënkwekerij op nummer 78a, geleidt door de familie Hendriks. Zij openden dit jaar haar deuren voor onze sponsors, members van de Center Court Club en bestuursleden. Dit bedrijf, ook wel bekend van het ‘bankje’ aan de Orberlaan gunde ons een kijkje achter de schermen in de opkweek van deze populaire kamerplanten, ook wel Phalaenopsis genoemd. Een van de sierlijkste planten uit het hele plantenrijk.

   
   
 

Op vrijdagmiddag 25 september, om 15.30 uur werden zo’n 70 bezoekers - bestaande uit sponsors, clubmembers, bestuursleden en leden van de PR&SC - ontvangen met koffie of thee in de sfeervolle entree. Waarna René Hendriks, een van de directieleden, al snel het woord nam. Nadat hij het bedrijf en zijn historie wat uiteen had gezet volgde een begeleidend filmpje. Een foto op de trappen en daarbij iedereen in één keer lachend op de foto krijgen was vervolgens geen sinecure, maar zeker de moeite van het proberen waard. En toen was het tijd voor de rondleiding door de kassen. De groep werd in drie afzonderlijke groepjes verdeeld en iedereen werd gestoken in een hygiëneoverall waardoor iedereen er zeer charmant en eensgezind ‘wit’ uitzag. De opkweek werd gevolgd en toegelicht van begin tot eind. Zeer interessant en leuk om te zien wat er zoal bij komt kijken voordat deze plant zijn weg vindt naar de klant. Dat dit hele proces voor de Grandi Flora (het soort dat werd gekweekt op het bedrijf dat werd bezocht) bijna twee jaar in beslag neemt van klein plantje naar bloeiende plant was voor menigeen enorm verbazingwekkend, maar leuk en interessant om te vernemen. Wekelijks kan dit bedrijf zo’n 50.000 exemplaren afleveren aan afnemers overal ter wereld.

   
   
   
   

Na dit bezoek en een dank je wel voor deze hartelijke ontvangst was het de hoogste tijd voor een hapje en drankje. Rond 18.00 uur ging het gezelschap terug naar het eigen clubgebouw Tenniszicht op het Onings Tennispark van Verburch. Een goed verzorgd buffet (met de medewerking van Slagerij van der Maarel) werd daar aangeboden en ondertussen werd nog flink nagepraat over dit bezoek. Ook werden er ideeën opgedaan voor volgend jaar. De organisatie en ook het bestuur van Verburch Tennis bedanken alle sponsors en clubmembers voor hun gezellige aanwezigheid deze middag en bedanken het te bezoeken bedrijf voor de openstelling van haar deuren. Ook een dank je wel aan Lars Lipman die voor de mooie bedankkaartjes heeft gezorgd en Anja Hendriks voor de hulp en het vervoer van de organisatie van en naar Optiflor. Daarnaast was Joke Duijvesteijn (van de TC) onze derde rechterhand in de keuken en achter de bar. Dit om het hapje en drankje in Tenniszicht in goede banen te leiden. Super bedankt! Hierdoor mag ook dit sponsoruitje 2009 opnieuw tot een succes worden genoemd

   
   

 

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB