De Ranglijstcompetitie wordt gespeeld tijdens de wintermaanden op onze buitenbanen. Er is voor elk wat wils en ECHT iedereen kan meedoen! Er wordt gespeeld op ieders eigen speelniveau en speeldag.

Dinsdag Herendubbel

Woensdag Damesdubbel

Teams

Eindstand

Vrijdag Mix

Teams
Eindstand

 


Ranglijst laatste speelweek 2018

Mix - laatste speeldag vrijdag 2 maart
Herendubbel - laatste speeldag dinsdag 6 maart
Damesdubbel - laatste speeldag woensdag 7 maart 
Contactpersonen Ranglijstcompetitie
Anneke van der Zanden 0174-241493
Jolanda Uphus 06-10209988
ranglijst@verburchtennis.nl


TER ATTENTIE - Belangrijke regel ranglijstcompetitie. Wanneer teams eerder gaan spelen dan de in het schema genoemde tijd, mag er niet worden afgehangen. Zijn de banen op dat moment vrij, kan er gespeeld worden echter op de voorwaarde, dat wanneer leden afhangen die vrij spelen, zij de ranglijstspelers mogen vragen om te stoppen. En deze moeten dan ook van de baan af.


Verhinderingen

LET OP! ALLEEN DIGITAAL AANGEMELDE VERHINDERINGEN WORDEN VERWERKT - DUS GEEN OPMERKINGEN OP HET MEDEDELINGENBORD. Geef een verhindering uiterlijk (op vrijdag) 2 weken voor de geplande speelweek door. Op het moment dat de indeling al is gemaakt moet je zelf voor vervanging zorgen.

Geef hier je verhindering door


Voorbeeld invullen
1) Voornaam / Achternaam
2) Vul mailadres in voor ontvangstbevestiging
3) KEUZEMENU Kies verhinderingen
4) Teamnaam
5) Datum verhindering
6) Competitiesoort
7) VERSTUUR FORMULIER


Opgeven Ranglijstcompetitie 2017 - 2018


Klik hier om je op te geven voor een competitie


Wil je graag meedoen aan de mix of dubbel, maar heb je nog geen tennismaatje, geef je dan op als reserve en stuur een mail naar ranglijst@verburchtennis.nl

Iedereen moet zich opnieuw inschrijven, ook al heb je vorig jaar al meegedaan (1 opgave per team is oke). Bij de dubbels dient het team een leuke naam te hebben, dus bedenk vooral iets gezelligs en creatiefs!

Om deel te nemen aan deze ranglijstcompetitie moet je lid zijn van onze tennisvereniging en je moet je als team (2 of 3 personen) bij de dubbels of persoonlijk (bij de singel) hiervoor op te geven. De competitie start in oktober (net na de herfstvakantie) en loopt door tot en met maart. Rond de feestdagen in december ligt de ranglijst 2 weken stil.


Reglement

Kijk hier voor nadere uitleg en reglement.


 

  • Van der Valk - De Groot Connecting Lilies DRV Accountants & Adviseurs Ruitenburg John Bruinen Loonbedrijf Miko
  • WL Media ACS Duijnisveld Makro DB Telecom Michel Vis Tweewielers
  • Jumbo Boere