Verburch Tennis is een actieve vereniging waarbij veel vrijwilligers zich actief inzetten om het de leden naar hun zin te maken. Zo zijn er toernooien, maar ook klaverjasavonden en een clubje actieve biljarters.

Er worden toernooien georganiseerd die alleen voor onze eigen leden toegankelijk zijn, maar er zijn ook toernooien waaraan iedereen mee mag doen; de zogenoemde open toernooien. In 2014 organiseerde we ons eerste officiële KNLTB Open Wintertoernooi in maart – een gouden greep zo bij aanvang van het nieuwe zomerseizoen en als opstart van de voorjaarscompetitie. In 2018 alweer de 5de jubileum editie! Mooi dat dit toernooi een vast plekje heeft gevonden op onze agenda. 

Maar ook het Summer Tennis Event in augustus is voor iedereen toegankelijk. Tijdens het Familietoernooi is het de bedoelding dat onze leden een familielid inviteren, ook als die geen tennislid zijn. Maar ook het Rondje Poeldijk Tennistoernooi is populair.

Tijdens de zomermaanden zijn alle - nog niet leden - van harte welkom om voor een mooi bedrag kennis te komen maken met tennis. Een goed alternatief als de voetbal- en handbalcompetities stil liggen. Dit geld dus zowel voor jongeren als voor senioren. 

Tijdens de wintermaanden worden er klaverjasavonden georganiseerd is ook met name ook een clubje biljarters serieus in competitie.

FULLTIME LEDEN mogen aan alle toernooien en evenementen meedoen die de vereniging organiseert. Zij mogen zowel overdag als ’s avonds gebruik maken van de tennisbanen.

DAGLEDEN mogen alleen meedoen aan toernooien en evenementen die overdag plaatsvinden en niet op zaterdag. Uitzonderingen hierop zijn de clubkampioenschappen, het familietoernooi, het Summer Tennis Event en het Open Wintertoernooi. 

  • Van der Valk - De Groot Connecting Lilies Duijnisveld John Bruinen Loonbedrijf DB Telecom ACS
  • Miko DRV Accountants & Adviseurs Jumbo Boere Makro WL Media Ruitenburg
  • Michel Vis Tweewielers