Beperkt parkeren afgerond

Aardwarmte Vogelaer ontwikkelt een tweede project om nog meer glastuinbouwbedrijven van aardwarmte te kunnen voorzien. Om de aardwarmte te kunnen transporteren naar de glastuinbouwbedrijven aan de Van Ockenburchlaan en de Van Buerenlaan in Honselersdijk worden warmteleidingen aangelegd. Deze werkzaamheden voor de aanleg van de warmteleidingen zijn begin augustus gestart en duren acht maanden en zal rond de Kerst zijn afgerond.

Het grootste gevolg hiervan voor ons is dat er de komende weken/maanden beperkte parkeermogelijkheden zullen zijn op het Verburch Sportcentrum. 


Donderdag 21 december
Zoals de meeste van jullie inmiddels wel hebben kunnen zien, zijn de werkzaamheden op de parkeerplaats inmiddels afgerond. Ook is de Zuidwijckweg weer open. De situatie rondom het parkeren zou hiermee dan ook weer genormaliseerd moeten zijn.


Woensdag 11 oktober
Vanaf volgende week gaat Welvreugd weer aan de slag met de werkzaamheden aan de Fred Racké parkeerplaats voor de aanleg van het warmtenet aan Aardwarmte Vogelaer.

Het is nodig om deze parkeerplaats doordeweeks helemaal af te sluiten vanwege werkzaamheden vlakbij de in- en uitrit. Als het mogelijk is, kan de parkeerplaats in het weekend deels vrijgegeven worden voor parkeren, maar dat is nog niet helemaal zeker. 

De tijdelijke parkeervoorziening  bij het bedrijf Apartus aan het Wenpad is niet meer beschikbaar omdat dit terrein nu voor andere doeleinde wordt gebruikt. 

De werkzaamheden zullen tot aan Kerst plaatsvinden. 


Zondag 20 augustus
Vanaf woensdag 16 augustus, is er extra parkeergelegenheid gecreëerd voor de bezoekers aan ons sportcentrum bij kwekerij Apartus aan het Wenpad. Dit is op het Wenpad 22b en ca. 8 minuutjes lopen naar ons Tennispark. 


 

Zondag 20 augustus
Vanaf 21 augustus tot 18 september zal de Ockenburchlaan (aan de overkant van de rotonde) tot aan de Nieuwe Tuinen geheel afgesloten zijn voor (vracht) auto's en fietsers. Na 18 september is de Ockenburchlaan weer bereikbaar voor fietsers.

Vanaf september t/m december zal de parkeerplaats (voor minimaal de helft) aan de overkant van Verburch Sportcentrum gebruikt worden voor werkzaamheden (in september zal tussentijds weer open zijn). Er wordt naar een vervangende parkeerplaatst gekeken aan het Wenpad.

Vanaf oktober t/m 22 december zal de Zuidwijckweg (aan de overkant van de rotonde) geheel afgesloten zijn voor (vracht) auto's en bereikbaar blijven voor fietsers. Deze weg wordt pas afgesloten als de werkzaamheden aan de Erusmusweg in Den Haag zijn afgerond.


Zaterdag 5 augustus 2023
Vanaf maandag 7 augustus wordt de grote parkeerplaats aan de overkant van de weg (Fred Racké parkeerplaats) langs de Arckelweg gedeeltelijk afgesloten voor een periode van 2-3 maanden.

Dit wegens werkzaamheden betreft de uitbreiding van Aardwarmte Vogelaer langs de Arckelweg. Hierdoor zal overlast ontstaan gezien de overvolle parkeerplaatsen tijdens trainingsavonden, toernooien en competities.

Wij vragen jullie daarom zoveel  mogelijk per fiets naar ons sportpark te komen om de overlast van het parkeren zoveel mogelijk te beperken. Kom je toch met de auto, rij dan zo veel mogelijk met elkaar, en volg dan de aanwijzingen waar je wèl kunt parkeren, ook al moet je dan wat verder lopen, zodat we met elkaar proberen de veiligheid te handhaven.

Je zult begrijpen dat wij ook niet blij zijn met deze situatie, maar het is even niet anders.

Wij houden je verder op de hoogte inzake de bereikbaarheid van ons sportpark.


  • Miko Jumbo Boere Duijnisveld Westlandse Banen John Bruinen Loonbedrijf
  • ACS Ruitenburg Michel Vis Tweewielers Rumble IT DRV Accountants & Adviseurs Gebr Nederpel Potplanten
  • vriendenvanverburch Uithof