Grote Clubactie Start 24 september!

Grote Clubactie 2022

Ook wij doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Onze jeugd probeert vanaf 24 september weer zoveel mogelijk loten te verkopen, waarmee wij een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen voor onze jeugd. Ook de jeugd zelf krijgt voor elk verkocht lot een kleine bijdrage, dat maakt het dus ook lucratief om zoveel mogelijk loten te verkopen!

Heeft u nog geen jeugd gezien met een boekje, maar wilt u wel graag een lot kopen? Klik hier om (heel eenvoudig!) online loten te kopen - vertel het verder en deel de link met familie, vrienden en kennissen.

Een lot kost 3 euro en maar liefst 80% hiervan gaat naar onze eigen Clubkas en komt ten goede aan onze jeugd! Leuk als u ook een lot koopt! Dit kan nog tot 15 november via de verkoopboekjes en 21 november online.

Bij het online kopen van loten is het mogelijk de naam van een jullie bekend jeugdlid op het formulier in te vullen. Leuk voor dit jeugdlid om zo veel mogelijk loten te verkopen. Dit jeugdlid ontvangt nl. voor ieder verkocht lot persoonlijk een bedrag van 0,50 eurocent. 

Lees hier voor meer info over de Grote Clubactie.

Het geld dat we verdienen met de Grote Clubactie zal Verburch Tennis gebruiken voor de jeugdactiviteiten. Wij hopen ook dit jaar op een geweldig resultaat. Voor de kids; heel veel succes met de verkoop van de loten en bedankt, jouw inzet is goud waard!

Groeten De Jeugdcommissie!

 

Mooi bedrag opgehaald in 2021!
Inmiddels is bekend geworden dat onze vereniging 732,96 euro heeft opgehaald met deze actie, waarvan 80% in onze clubkas terecht zal komen. Uiteraard bedanken we iedereen die online of via de kinderen een lot heeft gekocht! Hier kunnen wij weer extra leuke dingen van doen voor onze jeugd.

 

  • Ruitenburg Duijnisveld Westlandse Banen Miko Michel Vis Tweewielers
  • ACS Gebr Nederpel Potplanten Rumble IT John Bruinen Loonbedrijf DRV Accountants & Adviseurs Jumbo Boere