Grote Clubactie van start 18 september!

Ook wij doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Onze jeugd probeert vanaf 18 september weer zoveel mogelijk loten te verkopen, waarmee wij een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen voor onze jeugd. Ook de jeugd zelf krijgt voor elk verkocht lot een kleine bijdrage, dat maakt het dus ook lucratief om zoveel mogelijk loten te verkopen! Heeft u nog geen jeugd gezien met een boekje, maar wilt u wel graag een lot kopen? Neem dan contact op met de Virgenie Mensen - jeugdcommissie@verburchtennis.nl. Een lot kost 3 euro, waarvan 2,40 euro ten goede komt aan onze jeugd. Leuk als u ook een lot koopt! Dit kan nog TOT 14 NOVEMBER.

Een lot kost 3 euro en maar liefst 80% hiervan gaat naar onze eigen Clubkas! Uiteraard wordt de opbrengst van deze actie komt ten goede aan diverse jeugdactiviteiten en het verder uitrollen van het jeugdbeleidsplan. 

Online loten verkopen is nu ook mogelijk.

Klik hier om (heel eenvoudig!) online loten te kopen

Bij het online kopen van loten is het mogelijk de naam van een jullie bekend jeugdlid op het formulier in te vullen. Leuk voor dit jeugdlid om zo veel mogelijk loten te verkopen. Dit jeugdlid ontvangt nl. voor ieder verkocht lot persoonlijk een bedrag van 0,50 eurocent. 

Lees hier voor meer info over de Grote Clubactie.

Boekjes inleveren bij de jeugdcommissie kan nog t/m 15 november 2021.

Groeten De Jeugdcommissie!

 

  • Miko Jumbo Boere John Bruinen Loonbedrijf ACS Makro Michel Vis Tweewielers
  • Duijnisveld DRV Accountants & Adviseurs Rumble IT Ruitenburg Connecting Lilies DB Telecom
  • Westlandse Banen