Grote Clubactie

Grote Clubactie 2023

Ook wij doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Onze jeugd probeert vanaf 23 september weer zoveel mogelijk loten te verkopen, waarmee wij een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen voor onze jeugd. Ook de jeugd zelf krijgt voor elk verkocht lot een kleine bijdrage, dat maakt het dus ook lucratief om zoveel mogelijk loten te verkopen!

Een lot kosten 3 euro. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (oftwel 2,40 euro per lot) naar onze clubkas. En van elk verkocht lot gaat er 0.50 ct naar het kind dat een lot heeft verkocht. Bovendien maken loterkopers kans op fantastische prijzen (o.a. auto, reischeque, cadeaubonnen en als hoofdprijs een geldbedrag van 100.000 euro!). 

Vanaf dit jaar gaan we de loten uitsluitend online verkopen via bijgaande link.

Koop hier je loten!

Loten kopen is nog mogelijk t/m 13 november.

Op 28 november is de Trekking Grote Clubactie loterij; vanaf 29 november weten lotenkopers of ze naast het steunen van hun vereniging zelf ook in de prijzen zijn gevallen.

Het geld dat we verdienen met de Grote Clubactie zal Verburch Tennis gebruiken voor de jeugdactiviteiten. Wij hopen ook dit jaar op een geweldig resultaat.

Voor de kids; heel veel succes met de verkoop van de loten en bedankt, jouw inzet is goud waard!

Groeten De Jeugdcommissie!

 

 

  • Westlandse Banen Gebr Nederpel Potplanten vriendenvanverburch Miko DRV Accountants & Adviseurs
  • Ruitenburg Duijnisveld ACS John Bruinen Loonbedrijf Uithof Michel Vis Tweewielers
  • Rumble IT Jumbo Boere