iTennis Voucher t.w.v. € 10,-

Namens onze sponsor iTennis mogen wij als vereniging ieder lid een iTennis Voucher t.w.v. € 10,- aanbieden. Deze voucher is te gebruiken in de maand april bij een minimale bestedeing van € 50,- bovenop de scherpe prijzen en aanbiedingen.

Nu we weer een uurtje langer buiten mogen zijn is er net wat meer ruimte om 's-avonds nog een balletje te slaan. Het is dan nu een mooi moment om nu je uitrusting eens kritisch te bekijken. Zit er nog genoeg demping in m'n schoenen, is mijn outfit aan een make over toe of is het nu niet eens tijd voor een verse bespanning of misschien wel een heel nieuw racket? Dan is april de aangewezen maand voor een bezoek aan de winkel van iTennis in De Lier of een bezoekje aan de iTennis webshop.

Laat deze kans niet liggen en profiteer van de extra korting.

De voucher is eenvoudig in onze winkel te verzilveren op vertoon van uw KNLTB-pas en afbeelding/afdruk van de bon/nieuwsbrief. U kunt de voucher ook in de geheel vernieuwde webshop verzilveren door de code: VER21 te gebruiken in het winkelwagentje of tijdens het afrekenproces in het veld 'Gebruik Voucher'. 

* Vouchercode : VER21
* De bon is geldig tot en met 30 april 2021
* Maximaal 1 bon per persoon bij een minimale besteding van € 50,-

Wij wensen u veel plezier en succes toe het komende seizoen!

Kom langs in onze winkel (na het maken van een afspraak!) Makkelijk, veilig en snel shoppen. Uiteraard hebben wij onze winkel aangepast aan alle Covid19 maatregelen zodat u met een gerust hart bij ons naar binnen kunt stappen.

Openingstijden:

Kijk voor onze actuele openingstijden op onze website www.itennis.nl 

iTennis
Lierweg 61
2678 CT De Lier
Telefoon : 0174 761222
Email : info@itennis.nl
  • Makro Miko Connecting Lilies DB Telecom Michel Vis Tweewielers John Bruinen Loonbedrijf
  • DRV Accountants & Adviseurs Rumble IT ACS Westlandse Banen Jumbo Boere Duijnisveld
  • Ruitenburg