Jeugd speelt in nieuwe outfits!

Onze jeugd speelt dit competitieseizoen in een nieuwe outfit! Verheugd is de vereniging met de steun van onze parksponsor Onings Holland Flowerbulbs, die dit mogelijk heeft gemaakt. In deze prachtige shirts kunnen de kids er weer een aantal seizoenen tegenaan. Namens de sponsor was Paul Onings aanwezig bij de uitreiking van de shirts en daarmee mocht een groepsfoto niet ontbreken. Ook aanwezig was de voorzitter van de vereniging, Cort van Dijk. Zowel Paul als Cort zijn enthousiast over de huidige lichting jeugdleden en zien een enthousiaste en betrokken groep.




Naast de lessen worden er steeds meer onderlinge wedstrijdjes gespeeld middels de nieuwe clubladder. Ook een onderdeel van het verbeteren van het tennisspel is de KNLTB voorjaarscompetitie, waarbij er 7 weken lang tal van wedstrijden worden gespeeld; zowel uit als thuis. Voor de kleinere jeugd wordt dit gespeelt onder de noemer Tenniskids. Op speelse wijze wordt hen het tennisspel en vooral plezier bijgebracht. De eerste competitiewedstrijden zijn inmiddels gespeeld op zondag 3 april en de voorjaarscompetitie loopt nog door tot begin juni. Wij wensen de jeugd alle succes toe de komende weken waarbij de ‘frisse’ uitstraling van deze nieuwe outfit zeker zullen helpen.

Ondertussen heeft elke bezoeker aan het Onings Tennispark al ruimschoots kunnen zien dat het tulpenseizoen is losgebarsten. In tal van bloembakken zijn de tulpenbollen van Onings Holland Flowerbulbs te bewonderen en deze zullen de komende weken ook nog steeds veranderen. 



 

  • John Bruinen Loonbedrijf Duijnisveld Gebr Nederpel Potplanten ACS Jumbo Boere
  • Ruitenburg Miko Westlandse Banen Rumble IT DRV Accountants & Adviseurs Michel Vis Tweewielers