Verburch Tennis heeft de luxe van een eigen kledinglijn. Leuk tijdens de competitie om als team hetzelfde gekleed te gaan, ook leuk tijdens het vrij tennissen of tijdens het spelen van een open toernooi. Een mooie herkenbaarheid en eenheid vanuit onze tennisvereniging.

Kledinglijn
Met trots presenteren we onze kledinglijn (sinds 2015) die door alle seniorleden besteld kan worden. We hebben een zeer complete kledinglijn met niet alleen shirts en vesten, maar ook broeken, rokjes en shorts inclusief de frisse kleur oranje! Onze jeugd loopt inmiddels tijdens de competitie's ook in dezelfde shirts!

Bestellen kan hier
Voor meer informatie scrol naar beneden op deze pagina.


We hebben deze lijn ontwikkeld in samenwerking met Blue Sport&Workwear uit Monster waar u de kleding ook kunt bestellen. Hoe gaat een en ander precies in zijn werk?

Passen: ALLEEN bij Verburch, dus niet in de winkel
Bestellen: via de webpagina van Blue
Of stuur een mail naar info@bluesportenworkwear.nl (bij voorkeur via de webpagina)
Afhalen: bij Verburch Tennis

De kleding is van hoogwaardig sportmateriaal en heeft een mooie professionele uitstraling van het merk Erima. Elk kledingstuk is beschikbaar in een dames- of herenmodel. De beschikbare maten zijn voor dames 34 t/m 48 en voor heren van S t/m XXXL. De prijzen zijn inclusief BTW en Verburch Tennis logo.

Daarnaast hebben wij een korting van 20% op de kledinglijn kunnen realiseren die al in de prijzen is verwerkt.

Prijzen per 1 februari 2016
Collectie en prijzen Shirts kunt u hier vinden
Collectie en prijzen Jacks kunt u hier vinden
Collectie en prijzen Broeken/Rokjes/Shorts kunt u hier vinden

 

 

Sponsoring: mochten er sponsors zijn die interesse hebben om een team (bijvoorbeeld komend najaar) te sponsoren dan is dit ook mogelijk. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met onderstaand contactpersoon.

Contactpersoon Verburch Tennis
Henny van der Knaap knaap65b@hetnet.nl

  • John Bruinen Loonbedrijf DRV Accountants & Adviseurs Jumbo Boere Connecting Lilies Makro Ruitenburg
  • Michel Vis Tweewielers DB Telecom Miko WL Media Duijnisveld ACS