Verburch Tennis heeft de luxe van een eigen kledinglijn. Leuk tijdens de competitie om als team hetzelfde gekleed te gaan, ook leuk tijdens het vrij tennissen of tijdens het spelen van een open toernooi. Een mooie herkenbaarheid en eenheid vanuit onze tennisvereniging.

Kledinglijn - niet meer te bestellen
Onze huidige kleding lijn is op dit moment niet meer leverbaar en loopt uit de collectie. Wel zijn er nog enkele items verkrijgbaar in ons clubhuis aan de paslijn. Deze items verkopen we op dit moment voor 50% van de verkoopprijs. De hemdjes zijn ook in de uitverkoop voor 25% van de verkoopprijs. 

Op dit moment zijn we aan het kijken of we voor de toekomst een vernieuwde kledinglijn kunnen aanbieden. Zoals we nu voorzien zal dit dan op zijn vroegst in het voorjaar van 2021 zijn, dus in 2020 starten we nog niet met een nieuwe lijn. We hebben de huidige lijn ontwikkeld in samenwerking met Blue Sport&Workwear uit Gravenzande.

 

 

Sponsoring: mochten er sponsors zijn die interesse hebben om een team te sponsoren dan is dit ook mogelijk. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met onderstaand contactpersoon.

Contactpersoon Verburch Tennis
Henny van der Knaap knaap65b@hetnet.nl

  • John Bruinen Loonbedrijf Westlandse Banen Connecting Lilies DRV Accountants & Adviseurs Jumbo Boere ACS
  • Duijnisveld Makro Rumble IT Ruitenburg Miko Michel Vis Tweewielers
  • DB Telecom