Overlijden Koos van der Zande - 31 maart 2019

Lieve Koos,

Wij willen je bedanken voor al je inzet voor Verburch Tennis, waarvan ruim 18 jaar als vrijwilliger en 12,5 jaar als medewerker. We hebben veel waardering voor al je inzet en de vele uren die je in het reilen en zeilen van de vereniging gestopt hebt.

Hierbij denken we aan  het realiseren van het nieuwe clubhuis en de aanleg van de nieuwe banen; je was een geweldige steun in deze commissies. Daarnaast is er op het park van alles mogelijk gemaakt uit jou handen, zoals statafels, loungebanken, bloembakken maar ook houten cactussen, kerstbomen, tulpen … We konden het zo gek niet bedenken of jij maakte het. En kortgeleden was je nog nauw betrokken bij de aanleg van de Zonnepanelen en Led-verlichting. Wij zijn er allemaal trots op en zullen nog veel aan je denken als we op het park aanwezig zijn.

Het is jammer dat we door deze verschrikkelijke ziekte nu  afscheid van je moeten nemen als medewerker maar ook als zeer betrokken vrijwilliger. De vereniging had je nog graag vele jaren op ons park willen zien.

Koos BEDANKT …. Chapeau en een diepe buiging.

Wij wensen Joke, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte om dit verlies een plekje te geven.
 
Namens de leden van Verburch Tennis
Het Bestuur.


  • ACS WL Media Ruitenburg Jumbo Boere Connecting Lilies Miko
  • DB Telecom Makro DRV Accountants & Adviseurs John Bruinen Loonbedrijf Michel Vis Tweewielers Duijnisveld