Rabo ClubSupport - Bedankt!!

En weer is het gelukt om met de Rabo ClubSupport Actie een super mooi bedrag binnen te halen! Maar liefst 2677,86 euro! Iedereen super bedankt voor ALLE stemmen. Hier kunnen wij weer mooie dingen mee doen voor onze club. Op vrijdagmorgen kregen wij de cheque overhandigd door Lisa Weenink namens de Rabobank. Onze Penningmeester Marco Barendse en Rene van der Knaap van onze sponsorcommissie waren hierbij aanwezig. We doen ook dit jaar weer mee met de sponsoractie en houdt de Rabo-punten binnen Verburch!

Laat uw stem niet verloren gaan en laten we met elkaar een mooi bedrag scoren. Lees hieronder over de mooie WIN-WIN-WIN situatie met voetbal/handbal/tennis.

Ga hier rechtstreeks naar de website van de Rabobank.

De stemmen kan van 4 t/m 24 oktober

Zoals in elke competitie moeten er veel punten binnengehaald worden om hoog te scoren en als je met meer bent, dan behaal je meer punten. Daarom werken we ook dit jaar weer samen met de handbal en voetbal. Laten we proberen om met elkaar ZOVEEL MOGELIJK PUNTEN binnen te halen want dat betekent dus weer een mooi sponsorbedrag vanuit de Rabobank.

Vorig jaar hadden we een super mooi bedrag van 3109,94 euro en ruimschoots een plekje in de top 20 van alle deelnemende verenigingen. Het zou geweldig zijn als we dit jaar ook op zo'n mooi bedrag uitkomen.

Elk lid van de Rabobank mag DIT JAAR NIEUW!! 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen of stichtingen. Als eerste hopen wij natuurlijk zelf voor Verburch Tennis sponsorpunten te mogen ontvangen. Maar nog leuker als u vervolgens ook een sponsorpunt aan de handbal en/of voetbal zou geven. Dan zullen we uiteindelijk allemaal meer sponsorpunten binnen krijgen. Een mooie WIN-WIN-WIN situatie dus! En mocht u ons een sponsorpunt gaan geven... ALVAST BEDANKT UITERAARD!

STEM HIER!
Sponsorpunten kunnen uitgedeeld worden van 4 oktober t/m 24 oktober.

Stem via JE EIGEN Rabo App of via je EIGEN Rabo Online Bankieren

Ga hier rechtstreeks naar de website van de Rabobank.

Hoe werkt het?

1. Log in op de Rabobank app op je mobiel of op Rabo online bankieren via de computer.
2. Ga naar het kopje ‘zelf regelen’ (evt via Service).
3. Klik op ‘Lidmaatschap’ (of kijk bij 'Snel naar').
4. Klik op ‘ClubSupport’ (of 'Stem op jou Club).
5. Klik op : Breng je stem nu uit.
6. Selecteer 3 clubs waarop je wilt stemmen. Hier kun je ook Verburch Tennis (of Tennis Vereniging Verburch) kiezen. In tegenstelling tot voorgaande jaren kan je dit jaar maar 3 stemmen verdelen op 3 verschillende verenigingen.
7. Klik dan op : Stem bevestigen.

Stemmen kan t/m 24 oktober. Alvast hartelijk bedankt voor jouw stem!

Laat je stem niet verloren gaan en stem op!

Tennis Vereniging Verburch / Verburch Tennis
Voetbal Vereniging Verburch
Handbal Vereniging Verburch / Handbal Verburch

Wij kunnen je stem goed gebruiken.

Guido Vollering, Verburch Tennis
Ernst Gram, Verburch Voetbal
René van der Knaap, Verburch Handbal

  • Ruitenburg Rumble IT Makro Connecting Lilies DB Telecom Jumbo Boere
  • Duijnisveld Michel Vis Tweewielers Westlandse Banen Miko ACS DRV Accountants & Adviseurs
  • John Bruinen Loonbedrijf