Rabo ClubSupport start 27 september!

We doen ook dit jaar weer mee met de sponsoractie en houdt de Rabo-punten binnen Verburch!

Zoals in elke competitie moeten er veel punten binnengehaald worden om hoog te scoren en als je met meer bent, dan behaal je meer punten. Daarom werken we ook dit jaar weer samen met de handbal en voetbal. Laten we proberen om met elkaar ZOVEEL MOGELIJK PUNTEN binnen te halen met de Rabo ClubSupport (verheen de Rabobank Clubkas Campagne,) want dat betekent dus weer een mooi sponsorbedrag vanuit de Rabobank.

Elke lid van de Rabobank krijgt vijf punten om te verdelen met maximaal 2 punten voor een en dezelfde vereniging. Als eerste hopen wij natuurlijk zelf voor Verburch Tennis sponsorpunten te mogen ontvangen. Maar nog leuker als u vervolgens ook een sponsorpunt aan de handbal en/of voetbal zou geven. Dan zullen we uiteindelijk allemaal meer sponsorpunten binnen krijgen. Een mooie Win-win-win situatie dus! En mocht u ons een sponsorpunt gaan geven... ALVAST BEDANKT UITERAARD!

STEM HIER!
Sponsorpunten kunnen uitgedeeld worden van 27 september t/m 11 oktober via de website van de Rabobank www.rabobank.nl/westland.

Laat je stem niet verloren gaan en stem op!

Tennisvereniging Verburch
Voetbalvereniging Verburch
Handbalvereniging Verburch

Wij kunnen je stem goed gebruiken.

Alvast bedankt voor de stemmen!

Guido Vollering, Verburch Tennis
Ernst Gram, Verburch Voetbal
René van der Knaap, Verburch Handbal

  • WL Media Duijnisveld Miko Jumbo Boere Ruitenburg John Bruinen Loonbedrijf
  • Michel Vis Tweewielers Connecting Lilies ACS DB Telecom DRV Accountants & Adviseurs Makro