Rabobank Clubkas Campagne de uitslag!

Maandagavond 19 november zijn tijdens een speciale avond in De Naald in Naaldwijk de cheques uitgereikt en onze voorzitter Ab Cabral en Ruud Jansen van de sponsorcommissie waren hierbij aanwezig. En dit jaar hebben we een super mooi bedrag in ontvangst mogen nemen! Namelijk maar liefst 1562,68 euro en daarnaast nog een extra cheque van 250 euro, omdat we eerder de moeite hadden genomen om wat PR materiaal op te halen. Een top editie dus in 2018! En iedereen enorm bedankt voor de stemmen. 

Met een bedrag van 1023,32 euro hebben we in 2017 ook een super mooi resultaat behaald!

We doen ook dit jaar weer mee met de sponsoractie en houdt de Rabo-punten binnen Verburch!


Zoals in elke competitie moeten er veel punten binnengehaald worden om hoog te scoren en als je met meer bent, dan behaal je meer punten. Daarom werken we ook dit jaar weer samen met de handbal en voetbal. Laten we proberen om met elkaar ZOVEEL MOGELIJK PUNTEN binnen te halen voor de Rabobank Clubkas Campagne, want dat betekent dus weer een mooi sponsorbedrag vanuit de Rabobank.

Elke lid van de Rabobank krijgt vijf punten om te verdelen met maximaal 2 punten voor een en dezelfde vereniging. Als eerste hopen wij natuurlijk zelf voor Verburch Tennis sponsorpunten te mogen ontvangen. Maar nog leuker als u vervolgens ook een sponsorpunt aan de handbal en/of voetbal zou geven. Dan zullen we uiteindelijk allemaal meer sponsorpunten binnen krijgen. Een mooie Win-win-win situatie dus! En mocht u ons een sponsorpunt gaan geven... ALVAST BEDANKT UITERAARD!

STEM HIER!
Sponsorpunten kunnen uitgedeeld worden van 3 oktober t/m 15 oktober via de website van de Rabobank www.rabobank.nl/westland.

Laat je stem niet verloren gaan en stem op!

Tennisvereniging Verburch
Voetbalvereniging Verburch
Handbalvereniging Verburch

Wij kunnen je stem goed gebruiken.

Alvast bedankt voor de stemmen!

Guido Vollering, Verburch Tennis
Ernst Gram, Verburch Voetbal
René van der Knaap, Verburch Handbal

  • John Bruinen Loonbedrijf Michel Vis Tweewielers Jumbo Boere Makro DRV Accountants & Adviseurs Miko
  • Duijnisveld DB Telecom ACS Ruitenburg Connecting Lilies WL Media