Restyling Clubhuis

Up-date 15-07-2021
En tot slot; de nieuwe openhaard is er dan eindelijk ook! En we hebben niet voor niets gewacht. Ziet er mooi uit! De openhaard is mogelijk gemaakt door Drive-In Units uit Naaldwijk

Up-date 11-07-2021
De officiele opening is een feit! Wij hopen nu weer veelvuldig en ook zonder onderbreken weer vele jaren en met veel plezier gebruik te maken van ons clubhus in deze nieuwe ambiance.

Hieronder een stukje vanuit de openingsspeech gesproken door onze Penningmeester Marco Barendse

Welkom op de officiele opening van ons gerestylde clubhuis. Het is een heel traject geweest. We hebben in september 2019 een aantal leden bereid gevonden om plaats te nemen in de interieurcommissie. Dit zijn Els Barendse, Esther de Bruijn, Jolanda Schot en Marc Stijger. Daarnaast heeft Ted Damen veel klussen geklaard op het gebied en ICT en Electro. In samenspraak met het Bestuur hebben zij zich verdiept naar de wensen en mogelijkheden. Er is een plan gemaakt wat tijdens de ALV in november 2020 is gepresenteerd en is goed bevonden door de leden. Het doel van de restyling was het functioneel maken van ons clubhuis en een eigentijdse look. Zoals een ieder kan zien zijn ze hier goed in geslaagd.

De corona-periode heeft ons niet echt geholpen, het clubhuis is langdurig dicht geweest met als gevolg geen inkomsten. Het enige voordeel daar in tegen is geweest dat we tijdens de verbouwing volledig gesloten waren en nergens hinder aan hebben ondervonden. Ik wil namens het Bestuur iedereen bedanken die zich heeft ingezet op wat voor manier dan ook voor dit project. OPENING Verburch Tennis is opgericht 4 juni 1980, in 1997 zijn we overgegaan naar de huidige locatie, we zijn door de jaren heen gegroeid van 50 naar inmiddels bijna 900 leden. We staan nu met z'n allen in een gerestyld en multifuncioneel clubhuis met een eigentijdse look. In de afgelopen 41 jaar dat onze vereniging bestaat hebben we ontzettend veel mooie, leuke, gezellige, sportieve en soms ook ontroerende momenten met elkaar beleefd. Veel van deze momenten zijn vastgelegd op beeldmateriaal. Natuurlijk willen wij de interieurcommissie ook onderdeel laten uitmaken van deze geschiedenis. En hierbij hebben wij een cadeau voor jullie.

Jullie krijgen jullie eigen plekje op de Wall of Fame welke nu in concept wordt onthuld en welke wij de komende tijd samen met jullie verder willen uitwerken en invullen. Zoek maar een mooie plekje uit tussen de reeds al aangebrachte memorabele momenten op de Wall. Hiermee is het clubhuis nu officieel geopend!Up-date 06-07-2021
De laatste details worden aangebracht door Els Barendse en Esther de Bruijn voor de officiele opening zondag 11 juli. Up-date 02-07-2021
Wat een fantastisch resultaat en wat een mooi en sfeervol en vooral ook multifunctioneel clubhuis hebben we gekregen! Een enorm dank je wel aan onze interieurcommissie die mooie plannen had gemaakt, toen veel geduld moest oefenen en na een algemene ledenvergadering in november en vervolgens tijdens de 3de lockdown in maart eindelijk aan de slag kon. En het resultaat mag er zijn. 

Tijdens de Restyled Opening Days van vrijdag 9 juli t/m zondag 11 juli gaan we ons clubhuis officieel openen en ook een beetje vieren dat we eindelijk weer wat meer kunnen na Corona en dat we ook eindelijk weer wat toernooitjes kunnen organiseren en dus meteen ook volop gebruik kunnen maken van ons vernieuwde clubhuis. 

Restyling Clubhuis met de medewerking van : Stijger Totaal Projecten, Ladela Wonen Naaldwijk, Decorette Woonatelier Monster, Marco Heskes Schilderwerken en Ted Damen Electro/ICT.

Restyling Clubhuis mogelijk gemaakt door : Onings Holland Flowerbulbs, Center Court Club, Fonds 1818, Drive-In Units, Bromelia Brigada, Studio Petra.Nel

Met dank aan : De interieurcommissie Esther de Bruijn, Els Barendse, Jolanda Schot en Marc StijgerUp-date 19-04-2021
En inmiddels inclusief decoratie! Nu is het nog wachten op de nieuwe openhaard.
Up-date 30-03-2021
En inmiddels zijn de krukken ook afgeleverd!

Up-date 27-03-2021
Inmiddels is alle rommel opgeruimd en zijn de tafels en stoelen en ook de nieuwe banken op hun plek gezet. De komende week zal het interieur nog aangevuld worden met nieuwe krukken die bij de hoge tafels horen. En dan wordt het geheel nog aangevuld met diverse assesoires! En o ja.. er komt ook nog een nieuwe en meer gebruiksvriendelijke openhaard.


Up-date 24-03-2021

De schoonmaakploeg is afgelopen donderdag langsgeweest, waarna de raamdecoratie en de banken vrijdag zijn afgeleverd. De ruimte rondom de openhaard wordt nog aangepakt en ook het overige meubilair zal worden teruggeplaatst en her-ingericht. Achter de bar zijn ook nog wat klussen te doen, maar we zijn inmiddels al ver gekomen. Vanuit de interieurcommissie worden inmiddels ook details als aanvullende decoratie e.d. opgezocht en uitgezocht. Up-date 15-03-2021

De re-styling van ons clubhuis schiet al heel erg op. De aanpassingen aan en rond de bar zijn klaar en de eerste meubels zijn in huis. Eind deze week komt de schoonmaakploeg en vrijdag zal de raambekleding worden opgehangen. Vanaf dan begint het eindresultaat echt vorm te krijgen. De weken erna zal dan nog wat fine-tuning plaatsvinden en is het wachten op nog wat nieuw meubilair.


Up-date 11-03-2021
Het tegelwerk rondom de bar wordt afgrond!Up-date 27-02-2021
Op dit moment begint al aardig zichtbaar te worden hoe ons nieuwe clubhuis er binnenkort uit gaan zien. En wat wordt het mooi! Op dit moment is het schilderwerk afgerond en wordt er gewerkt aan de afronding van de bar. Ook druppelen de eerste meubels binnen. De verwachting is dat eind maart de hele re-styling gereed is. En dat zou mooi zijn, want we mogen toch hopen dat er vanaf april/mei weer wat meer mogelijk zal zijn qua tennis en clubhuis. Ook al is uiteraard op dit moment nog niks zeker. In elk geval... mooi om de re-styling dan klaar te hebben en klaar te zijn voor een eventuele start!

Inmiddels zijn ook de meeste spullen, verkocht die we niet meer terug gaan zien na de re-styling, dus dat is mooi. Alleen de lampen die hingen boven de stamtafel zijn nog te koop. Zie hier
Up-date 21-02-2021
Er zijn inmiddels heel wat spulletjes, die na de re-styling niet meer in ons clubhuis terugkomen, verkocht! Dus dat is mooi! Maar er zijn nog een paar dingen over. Zou je nog een 'collectors item' vanuit ons clubhuis willen hebben kijk dan hier.

Ondertussen wordt er flink doorgeklust in ons clubhuis en begint het zeker wat te worden! De bar wordt flink aangepakt en de muren worden geverfd in een ander kleurtje. Het wordt mooi en sfeervol!
Up-date 09-02-2021
De schilder is lekker bezig met het verven/spuiten van de kozijn en rondom het podium. Ondertussen kan er niet getennist worden en is buiten alles wit. 
Up-date 05-02-2021

Wat een mooie planning! De re-styling van ons clubhuis valt samen met de 2de Lockdown. Wel gaat vandaag de schilder aan de slag in het halletje bij de entree en dus kan er vandaag (vrijdag 5 februari) niet afgehangen worden op de Tennisbox. Wij vertrouwen op een soepel verloop van de baanindeling in onderling overleg.

Up-date 02-02-2021
Verkoop oude inventaris! Een deel van het huidige inventaris zal niet meer terugkeren na de re-styling van ons clubhuis, maar wij gaan deze nog wel proberen te verkopen. We willen onze leden daarvoor eerst in de gelegenheid stellen. Zit er nog iets bij? Vind je het leuk om nog een collector's item uit hun clubhuis te hebben? Kijk dan verder via onderstaande link.

Inventaris in de verkoop - kiijk hier!

Up-date 01-02-2021
Inmiddels wordt er druk gewerkt aan de muren. De planning is dat eind februari de schilder klaar is, waarna de raambekleding zal volgen en hopelijk ook snel het nieuwe meubilair. Een deel van het huidige meubilair zal ook terugkomen na de re-styling.Up-date 30-01-2021
Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de achterwand van de bar, rondom de bar en de betimmering rondom het podium. Een volgende stap zal de komende dagen zijn dat de schilder gaat beginnen. Ondertussen wordt er vanuit bestuur en barcommissie een inventarisatie gemaakt van spullen die niet meer gebruikt gaan worden in het nieuwe clubhuis en over tal van andere praktische dingen nagedacht die bij de re-styling komen kijken. Wordt binnenkort vervolgt!Up-date 23-01-2021

Op vrijdag 8 januari 2021 is een eerste stap gezet met het weghalen van de achterwand bij de bar en is begonnen met het verleggen van diverse leidingen. Stap voor stap zullen er zo delen van het clubhuis aangepakt worden, waarbij het clubhuis niet helemaal in een keer leeg zal hoeven worden gehaald, maar alles steeds van de een naar de andere hoek wordt verschoven. Is er tijdens de eerste lockdown gewerkt aan het opknappen van het buitenmeubilair, sponsorbankjes, zonnepanelen en de tafels en stoelen binnen. Tijdens de tweede lockdown gaan we dus aan de de slag met de re-styling van ons clubhuis. Wederom van de nood een deugd maken dus! 

Zie onderstaand de interieurcommissie bestaande uit (v.l.n.r.) Esther de Bruijn, Els Barendse, Jolanda Schot en Mark Stijger.
Na ruim een jaar lang aan voorbereiding door de interieurcommissie en een stemming tijdens de algemene ledenvergadering op 30 november 2020 kunnen we eindelijk aan de slag! Een al enige tijd gekoesterde wens was om het clubhuis wat te gaan restylen, op te frissen en ook wat te moderniseren. Daarbij was er ook nog wel het een en ander aan te merken op de logistiek achter de bar en was het algemene gevoel dat het clubhuis soms wat (te) groot overkwam, omdat het natuurlijk een behoorlijk grote ruimte is. Ook was er vraag vanuit de jeugd om een meer eigen ruimte/hoek te hebben. Daarentegen is het er altijd goed toeven, veel mensen komen graag naar ons clubhuis voor een hapje of drankje en aan de huidige sfeer valt niks af te dingen. Daarnaast is er ook nog een stukje praktische gebruik. Hoeveel activiteiten, bijeenkomsten en feestjes zijn er niet georganiseerd waarbij het hele clubhuis ondersteboven ging en omgetoverd werd tot de gewenste ruimte, indeling in de juiste sfeer/thema. Uiteraard willen we al het goede van wat er nu al is gewoon behouden. Dus gezellige sfeer behouden en mogelijkheden tot 'herinrichten'. 
Het huidige clubhuis is onderdeel van een groot nieuwbouwproject, waarbij ook de kantine van de handbal/voetbal en de centrale hal van het Verburch Sportcentrum waren betrokken. Op 12 december 2003 werd de eerste paal geslagen van dat hele nieuwbouwproject. In het najaar van 2004 konden wij vanuit de tennis met de inrichting van ons eigen clubhuis aan de slag, want de buitenmuren stonden en de basis binnen was aangelegd. Een toenmalige bouwcommissie en interieurteam maakten een plan waarbij ook een externe interieurzaak werd betrokken. Op 2 en 3 april 2005 konden de eerste openingstoernooien - voor zowel de jeugd/junioren als de senioren- in het nieuws clubhuis worden georganiseerd. Het resultaat was prachtig, wat een ruimte, wat een proffesionele keuken, wat een gezellige sfeer en wat een verbeteringen met de houten gebouwen en keten waar we voordien in hebben vertoeft (ook al was de sfeer er ook toen niet minder om). Hier konden we weer wat jaartjes mee vooruit. Op 4 juni 2005 volgden een officiele opening die samenviel met het 25 jarig jubileumfeest van onze vereniging
Inmiddels zijn we ruim 15 jaar verder en tijd dus voor een nieuwe frisse, strakke wind! We zullen jullie de komende weken meenemen in de afbraak, de opbouw en het uiteindelijke resultaat. Hierbij zullen in elk geval de vloer en het plafond behouden blijven. Ook het podium blijft, de vergader/biljartruimte blijft en de contouren van de bar blijven zoals het nu is. Daarnaast zal ook een deel van het meubilair behouden blijven. Zie op bovenstaande foto's alvast een schets van het nieuwe plan. Houd hierbij rekening dat dit een globale schets is wat in grote lijnen uitgevoerd zal worden, maar vooral als sfeerimpressie bedoeld is.


  • Ruitenburg Westlandse Banen Connecting Lilies Jumbo Boere Rumble IT DRV Accountants & Adviseurs
  • John Bruinen Loonbedrijf Miko Makro ACS Michel Vis Tweewielers Duijnisveld
  • DB Telecom