Start met Oldstars Tennis

Te oud om te beginnen met tennis??

Echt niet!!

Kennismaking Oldstars Tennis Verburch

Oldstars handbal en voetbal is al een aantal jaren mogelijk op het Verburch Sportcentrum. Hier willen we nu Tennis aan toevoegen. Bent u 55+ en vindt u het leuk om bij onze club op een gezellige manier kennis te maken met tennis, kom dan Donderdag 16 maart of 23 maart om 10.00 uur bij ons langs bij een van onze kennismakingsochtenden. Je wordt dan ontvangen met een kopje koffie en de uitleg over Oldstars Tennis.

Oldstars tennis is een bewegingsactiviteit voor 55+ ers (dames en heren) op een tennisbaan met een tennisracket en een zachte tennisbal. Het is een alternatief voor mensen die vanwege blessures of gezondheid hebben moeten stoppen met tennis of een andere sport en/of hiermee alsnog willen beginnen. Onder begeleiding wordt er een aangepaste spelvorm gespeeld voor oudere die op een gezonde manier willen bewegen en er liggen prachtige kansen om op de tennisbaan actief te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten.

Weet jij iemand met interesse? Laat het diegene dan zeker weten.

Wij zijn donderdag 16 maart en 23 maart om 10.00 uur te vinden op het Onings Tennispark Arckelweg 20b in Poeldijk.

Bij voldoende animo zal dit als eerste proef in april, mei en juni worden gespeeld elke donderdagmorgen. Het is dan 10x voor 35 euro incl. 1x koffie/thee per ochtend (tussentijds aanhaken is ook mogelijk). 

Meer informatie bij Ria van Leeuwen
Mail : toernooi@verburchtennis.nl.
Tel : 06-42904600

 

 

  • Gebr Nederpel Potplanten Rumble IT Jumbo Boere Westlandse Banen DRV Accountants & Adviseurs
  • John Bruinen Loonbedrijf Ruitenburg Duijnisveld Michel Vis Tweewielers ACS Miko