Tennis Outdoor Competitie

30/09/2018

In verband met te weinig aanmeldingen is de Tennis Outdoor competitie vooralsnog niet opgestart. Wie weet proberen we het later nog eens.


Tennis Outdoor eerste speelweek

Dinsdagmiddag 30 oktober
Donderdagmiddag 1 november

Contactpersonen Tennis Outdoor
Monique Schoonenboom
Ria Zwaart 0174-247310

Contact en aanmelden
tennisoutdoor@verburchtennis.nl

Uiterlijk tot dinsdag 23 oktober opgeven

- Ranglijstcompetitie op de buitenbanen
- Voor dames- of herendubbel
- Groep 1 van 13.00 tot 14.30 uur
- Groep 2 van 14.30 tot 16.00 uur
- Start 30 oktober en 1 november
- 8 weken lang
- Voor leden en niet-leden
- Niet-leden deelname € 40 p.p.
(max € 80 / team)

Meedoen kan met een team dat bestaat uit 2 of 3 personen. Zorg dat elk team een leuke naam heeft. Elke week spelen 2 personen uit een team.

Bij het aanmelden voor de ranglijstcompetitie geef je tevens akkoord voor publicatie van je naam en telefoonnummer op een deelnemerslijst getoond op het mededelingenbord en op de website. Dit uitsluitend ten behoeve van de organisatie van deze ranglijstcompetitie.

Wil je graag meedoen, maar heb je nog geen tennismaatje, geef je dan op als reserve en stuur een mail naar tennisoutdoor@verburchtennis.nl

Indeling
Het is de bedoeling dat je je opgeeft als team. Het team dient een LEUKE NAAM te hebben en moet minimaal uit twee en maximaal uit drie spelers bestaan. Zorg ervoor dat er onderling niet teveel niveau verschil is.

Elke twee weken wordt de ranglijst bijgewerkt en speel je in de poule waar je bent ingedeeld tegen een team dat boven je staat en tegen een team dat lager staat. De lijsten met de indeling staat op de website en deze hangen op het mededelingenbord in het clubhuis.

Er wordt wekelijks gespeeld in 2 groepen (groep 1 van 13.00 – 14.30 uur en groep 2 van 14.30 – 16.00 uur) Het kan zijn dat je de ene week om 13.00 uur speelt en een andere week om 14.30 uur. Het is niet mogelijk voorkeurtijden bij de wedstrijdleiding aan te vragen. De wedstrijdleiding maakt de indeling.

Reserve
Bij teveel inschrijvingen kan het voorkomen dat er teams reserve komen te staan, die benaderd kunnen worden als er een team om een of andere reden toch niet mee kan doen.

Puntentelling
Als team krijg je van ons startpunten toegewezen, dat doen wij op de volgende manier:

• Speelsterkte 9 krijgt 10 punten
• Speelsterkte 8 krijgt 15 punten
• Speelsterkte 7 krijgt 20 punten
• Speelsterkte 6 krijgt 25 punten
• Speelsterkte 5 krijgt 30 punten

Wanneer een team bijvoorbeeld uit 3 spelers bestaat, worden de punten opgeteld en daarvan wordt het gemiddelde genomen. Dat gemiddelde bepaalt de startplaats op de ranglijst. Iedere speeldag spelen er 2 spelers uit een team. Je mag zelf bepalen wie. De games worden doorgeteld. De puntentelling gaat dan als volgt:

Winnen met 1 game verschil = 1 punt erbij
Winnen met 2 games verschil = 2 punten erbij
Gelijkspel = beiden 1 punt erbij
Verliezen met 1 game verschil = 1 punt eraf
Verliezen met 2 games verschil = 2 punten eraf

Waar en wanneer (slecht weer)
De ranglijstcompetitie wordt op onze buitenbanen gespeeld. Er zal in principe iedere week gespeeld worden, mits het weer het toelaat. Bij slechte weersomstandigheden bepaald de wedstrijdleiding of een speeldag al dan niet komt te vervallen. Zij zullen dit uiterlijk 12.00 uur kenbaar maken bij de barmedewerkers in het clubhuis. Het clubhuis is bereikbaar via telefoonnummer 0174-242093. Vervallen speeldagen zullen worden doorgeschoven naar begin januari met een maximum van 2 weken. Wedstrijden spelen op vrije banen en op een ander tijdstip dan staat aangegeven in het wedstrijdschema is niet toegestaan.

Verhinderd
Verhinderingen dienen uiterlijk 14 DAGEN VOOR de volgende speelweek gemeld te zijn bij de ranglijst-organisatie via de mail tennisoutdoor@verburchtennis.nl. De indelingen zullen per 2 weken worden gemaakt. Indien je eenmaal ingedeeld bent, maar toch verhinderd, dien je een vervangend team (of speler) van de reservelijst ZELF TE REGELEN. Wedstrijden die door verhindering niet gespeeld worden vervallen automatisch. Bij niet gemelde afwezigheid kan diskwalificatie of puntenvermindering het gevolg zijn. Er zijn namelijk teams die wel graag willen spelen en het is dan zonde als er een baan onbespeeld blijft.

Tot slot
Wij wensen je veel tennisplezier dit winterseizoen!

 

  • DRV Accountants & Adviseurs John Bruinen Loonbedrijf Jumbo Boere Ruitenburg Miko Connecting Lilies
  • Duijnisveld ACS Makro Michel Vis Tweewielers DB Telecom WL Media