Verburch Tennis volop in bloei!

Zoals onlangs in het AD; “Tennis heeft de wind mee’’. En dat is eigenlijk niets teveel gezegd. Want waar veel sporten al maanden stilliggen of nauwelijks mogelijkheden hebben, kan er nog steeds getennist worden. Ook al lag de tennis vorig jaar maart en april wel even stil. Er is een periode geweest dat de clubhuizen open konden en dat er zelfs weer toernooien mogelijk waren. Op dit moment zijn de clubhuizen weer gesloten en zijn toernooien en competities niet mogelijk, maar tennissen kunnen we wel! En daar wordt dan ook veelvuldig gebruikt van gemaakt. Wederom in het AD; ‘’Tennis is een van de weinige sporten in Nederland die sterker uit de coronatijd komt’’. We zien dan ook inderdaad een toename in het aantal nieuwe leden in deze bijzondere tijden. Ook wij vinden het belangrijk dat Nederland blijft bewegen, dus mooi dat dit kan op ons Onings Tennispark. 

Ons Onings Tennispark staat op dit moment overigens weer volop in bloei! Met dank aan de heren van ons parkonderhoud en aan onze trouwe parksponsor Onings Holland Flowerbulbs. En waar het tennispark vorig jaar om deze tijd nog helemaal gesloten was, kunnen we er dit jaar wèl weer van genieten. 

Het huidige bestuur is op dit moment alweer druk in overleg om de huidige Corona-situatie aan te sturen en om plannen te maken voor als er binnenkort wèl weer meer mogelijk is. En… ondertussen heeft de vereniging van de nood een deugd gemaakt en het re-styling plan van het clubhuis meteen ter hand genomen tijdens deze tweede lockdown van de clubhuizen. Niemand binnen, dus alle tijd en ruimte om de schilder, timmerman en vervolgens de interieurcommissie rusten hun gang te laten gaan. En niet zonder succes! Een compleet nieuwe sfeer en styling is losgelaten op ons clubhuis en het resultaat mag er zijn. Uiteraard hopen wij zo snel mogelijk al onze leden mee te mogen laten genieten van de nieuwe frisse en moderne look. We kijken uit naar de her-opening van de clubhuizen, maar we hebben nog even geduld en alles moet uiteraard verantwoord gebeuren. Mooi dat in elk geval nu het terras weer open mag tot 20.00 uur.   

 

 

  • John Bruinen Loonbedrijf ACS Connecting Lilies Makro Duijnisveld Ruitenburg
  • DB Telecom Rumble IT Jumbo Boere Westlandse Banen Miko DRV Accountants & Adviseurs
  • Michel Vis Tweewielers