Wij gaan meedoen aan De Vrienden Loterij!

Beste clubleden,

De belactie op 3 februari gaat niet door - er wordt nog gekeken naar een nader te bepalen datum.

Verburch Tennis heeft al heel lang de wens om ons clubhuis te re-stylen. Met dit project kunnen wij namelijk een nieuw, fris en fruitig clubhuis realiseren en ook wat aan de logistic achter de bar doen. Daar is geld voor nodig. Om geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!

Op (datum nog niet bekend) tussen 18.30 en 21.30 uur kun je een telefoontje van een van onze (bestuurs)leden verwachten met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij voor Verburch Tennis. Als je meespeelt:

• Een lot kost 14 euro per trekking. Minimaal 40% per lot gaan naar 47 goede doelen die zich inzeten op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland of naar een club of vereniging naar keuze. Leuk als je hierbij kiest voor Verburch Tennis.
• Met jou lot(en)  maak je elke trekking kans op prachtige prijzen!
Je kan op elk gewenst moment opzeggen.

Hoe werkt het nu precies? Wat krijgen wij per lot en wat kan je winnen!

Lees hier meer over

Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de re-styling van ons clubhuis kunnen realiseren. Help jij ons mee?
 
Met vriendelijke groet,
Voorzitter Ab Cabral
Organisatie Ben van Spronsen

  • Michel Vis Tweewielers DRV Accountants & Adviseurs Connecting Lilies Makro ACS John Bruinen Loonbedrijf
  • Miko Jumbo Boere Ruitenburg DB Telecom WL Media Duijnisveld