Om van ons tennispark gebruik te maken dient u in het bezit te zijn van een geldig lidmaatschap pasje. Eventueel is introduceren ook mogelijk door iemand die lid is. Informatie over banen huren vindt u hieronder.

BUITENBANEN – Losse baanhuur
Het is mogelijk een baan te huren op ons tennispark tijdens de zogenoemde ‘daluren’. Dit zal veelal in het weekend zijn of aan het eind van de dag. Tijdens de huur moet het clubhuis geopend zijn. De kosten hiervoor zijn 15 euro per uur per baan. Indien u een baan wil bespreken, kan contact opgenomen worden met Ria van Leeuwen - 06-42904600.

BUITENBANEN – Zaterdagavondverhuur
Op zaterdagavond – middag of op zondag kunnen er banen gehuurd worden voor familie, collega’s of vrienden om een tennistoernooi(tje) te organiseren. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van het clubhuis. Meer informatie en voorwaarden informeer bij Ria Zwaart - 0174-247310 - verhuur@verburchtennis.nl.

SPORTHAL
De sporthal is vaak bezet met tal van sporten. Er zijn echter bepaalde uren dat de sporthal niet volledig bezet is. Er kunnen dan banen gehuurd worden om te tennissen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de halbeheerder van de sporthal - 0174-242292 - verburch@caiway.nl.

Voor de winter tenniscompetitie in de sporthal kan je contact opnemen met Ria van Leeuwen - 06-42904600.

  • Michel Vis Tweewielers DRV Accountants & Adviseurs John Bruinen Loonbedrijf Gebr Nederpel Potplanten Rumble IT
  • Ruitenburg Westlandse Banen Miko Duijnisveld Jumbo Boere ACS