De najaarscompetitie is de laatste jaren populair geworden en mede mogelijk gemaakt door steeds vaker aanwezige all-weather banen op de verschillende verenigingen.

Na najaarscompetitie, ook wel herfstcompetitie genoemd, wordt georganiseerd vanuit de KNLTB. De junioren spelen op de zondag vanaf 12.00 uur. De wedstrijden worden wekelijks gespeeld van september tot eind oktober en kijk voor de exacte data in onderstaand schema.

Contactpersoon juniorencompetitie
Marlene van der Hout
06-51178982
jeugdcompetitie@verburchtennis.nl.


Kampioenen voorjaar 2019 jongens t/m 17 jaar!


Data najaarscompetitie Den Haag 2019

Week37383940414243
Zondag 15 sep 22 sep 29 sep 6 okt 13 okt 20 okt 27 okt

 

Najaarscompetitie inschrijven 2019
In september dit jaar start alweer de volgende KNLTB Najaarscompetitie. Hiervoor moeten de teams voor de zomervakantie ingeschreven worden en daarom kun je je nu alweer opgeven. In tegenstelling tot voorafgaande jaren geef je je nu op voor het spelen van Jeugd (Tenniskids)- of Juniorencompetitie (geel) in het najaar 2019. De tennisleraren zullen aan de hand van de speelsterkte en inzet van de kinderen, bepalen aan welke competitie de kinderen gaan deelnemen. Met name voor kinderen in de leeftijdscategorie 10 tot 14 jaar kan dat verschillen. Het ene kind is er aan toe om al op de grote baan met de ons bekende gele ballen te spelen (juniorencompetitie); het andere kind leert er veel meer van om nog een seizoen in tenniskids oranje of groen te spelen.

Uiteraard kunnen de kinderen aangeven bij wie ze graag in het team zouden willen komen; het is dit jaar echter niet meer vanzelfsprekend dat dat ook gaat gebeuren. Natuurlijk zullen we, indien mogelijk, vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in een team plaatsen.

Juniorencompetitie op zondag categorie 10 t/m 14 jaar of 11 t/m 17 jaar. Deelname is mogelijk voor spelers/speelsters die geboren zijn op of ná 1 januari 2002 en voor 1 januari 2009.

Er wordt verwacht dat je deze speeldagen vrijhoudt om de competitie te spelen. Natuurlijk kun je een keer verhinderd zijn, en daarom proberen we altijd per team voldoende reservespelers te hebben. Geef bij inschrijving dus meteen aan in hoeverre je op de dagen beschikbaar denkt te zijn. Wij ontvangen graag van alle kinderen een formulier, mondelinge toezeggingen zijn niet handig.

Inschrijven
Er wordt via de jeugdcommissie te zijner tijd een inschrijfformulier toegestuud. Opgeven voor de najaarscompetitie 2019 kan nog tot uiterlijk zondag 23 juni 2019.

Teams 2018

Jongens tm 14 jaar
Tijs Buijs
Teun Bosch
Thom Zwinkels
Koen Bosch
Olivier Rijk

Jongens t/m 17 jaar
Matt van Os
Tijn Zuijderwjk
Hugo Barendse
Finn van der Voort

meisjes 1 t/m 17 jaar
Kirstie Hersbach
Cindy van der Pot
Eline van de Linden
Joelle Bouwmeester

Meisjes 2 t/m 17 jaar
Lonneke Zuijderwijk
Lois van Os
Yara Jap Tjong
Veerle Kester
Jasmijn van de Linden

 

Competitielessen
Net als voorgaande jaren kunnen kinderen die competitie spelen deelnemen aan de competitielessen. Deze lessen worden voor een gereduceerd tarief door de Businessclub van Verburch aangeboden. Als je wilt deelnemen aan de competitielessen is deelname aan de reguliere tennislessen verplicht en zul je dus 2x per week tennisles hebben.

De competitielessen vinden plaats op de maandag- en dinsdagmiddag (tussen 16.00 en 19.00 uur). Op het inschrijfformulier vragen wij je om aan te geven of je wel of niet wil en kan deelnemen aan deze competitielessen en op welke momenten je echt niet kan. Bij het samenstellen van de competitielesgroepen zullen wij zoveel als mogelijk hiermee proberen rekening te houden.


Nog belangrijk om te weten
Deelname aan de competitie kost voor de Juniorencompetitie en de Tenniskids Groen € 15,00 per kind en dient per tikkie betaald te worden.

Per team benoemen wij een teamouder. De teamouder is het aanspreekpunt vanuit het team van en naar de JC, coördineert indien nodig het vervoer naar de uitwedstrijden, begeleidt het team tijdens de competitie, vult het digitale wedstrijdformulier in bij thuiswedstrijden,  draagt zorg voor de eventuele competitiemap, ballen en T-shirts en levert deze na de competitie in bij de JC. Heb je interesse, dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Van alle ouders wordt verwacht dat zij bij de uitwedstrijden onderling het vervoer regelen en bij thuiswedstrijden gastvrij zijn en belangstelling tonen.

Inschrijving kan alleen individueel, teams worden, zoals hierboven beschreven, door de JC en de leraren geformeerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

   • Miko Ruitenburg DRV Accountants & Adviseurs Makro Jumbo Boere Connecting Lilies
  • ACS John Bruinen Loonbedrijf WL Media Michel Vis Tweewielers DB Telecom Duijnisveld