De najaarscompetitie is de laatste jaren populair geworden en mede mogelijk gemaakt door steeds vaker aanwezige all-weather banen op de verschillende verenigingen.

Kampioenen 2022!
Zondag Verburch 2 13 t/m 17 jaar
Zondag Verburch 3 13 tm 17 jaar

Na najaarscompetitie, ook wel herfstcompetitie genoemd, wordt georganiseerd vanuit de KNLTB. De wedstrijden worden wekelijks gespeeld van september tot eind oktober en kijk voor de exacte data in onderstaand schema.

Contactpersoon juniorencompetitie
Marcel Borsboom : 06-52603636
jeugdcompetitie@verburchtennis.nlTeams 2022

Verburch 1 - 11 tm 14 jaar (1ste klasse)
Lars van Selm
Clint Devijver
Fien Bosch *
Sophie Nieboer

Verburch 2 - 11 tm 14 jaar (2de klasse)
Dex Kok
Rick Schoonenboom *
Rens Heskes *
Julien Robers
Basil Bisada
Valerie Nieboer

Verburch 1 - 13 tm 17 jaar - 1ste klasse
Koen Bosch
Olivier Rijk
Teun Bosch
Tijs Buijs
Duuk Niemantsverdriet *

Verburch 2 - 13 tm 17 jaar - 2de klasse
Stan Barendse *
Mika Borsboom
Ivo van Paassen
Rik Zuidgeest
Riley Grootscholten
Max den Hartog *

Verburch 3 - 13 tm 17 jaar - 2de klasse
Daan Huisman *
Ruben Bakker
Jasper Schoustra
Demi Niemantsverdriet
Julian Kettman
Maaike Bal
Data Najaarscompetitie Den Haag 2022

Week3738394041inhaleninhalen
Zondag 18 sep 25 sep 2 okt 9 okt 16 okt 23 okt 30 oktEr wordt verwacht dat je deze speeldagen vrijhoudt om de competitie te spelen. Natuurlijk kun je een keer verhinderd zijn, en daarom proberen we altijd per team voldoende reservespelers te hebben. Geef bij inschrijving dus meteen aan in hoeverre je op de dagen beschikbaar denkt te zijn. 

 

Competitielessen
Net als voorgaande jaren kunnen kinderen die competitie spelen deelnemen aan de competitielessen. Deze lessen worden voor een gereduceerd tarief door de Businessclub van Verburch aangeboden. Als je wilt deelnemen aan de competitielessen is deelname aan de reguliere tennislessen verplicht en zul je dus 2x per week tennisles hebben.

De competitielessen vinden plaats op de maandag- en dinsdagmiddag (tussen 16.00 en 19.00 uur). Op het inschrijfformulier vragen wij je om aan te geven of je wel of niet wil en kan deelnemen aan deze competitielessen en op welke momenten je echt niet kan. Bij het samenstellen van de competitielesgroepen zullen wij zoveel als mogelijk hiermee proberen rekening te houden.


Nog belangrijk om te weten
* Deelname aan de competitie kost voor de juniorencompetitie € 15,00 per kind (2021) en dient per tikkie betaald te worden.

* Per team benoemen wij een teamouder. De teamouder is het aanspreekpunt vanuit het team van en naar de JC, coördineert indien nodig het vervoer naar de uitwedstrijden, begeleidt het team tijdens de competitie, vult het digitale wedstrijdformulier in bij thuiswedstrijden,  zorgt fruit en/of koek bij de thuiswedstrijden, draagt zorg voor de eventuele competitiemap, ballen en T-shirts en levert deze na de competitie in bij de JC. Zou je dit als ouder willen doen dan kan je dat aangeven op het inschrijfformulier.

* Van alle ouders wordt verwacht dat zij bij de uitwedstrijden onderling het vervoer regelen en bij thuiswedstrijden gastvrij zijn en belangstelling tonen.

* Inschrijving kan alleen individueel, teams worden, zoals hierboven beschreven, door de JC en de leraren geformeerd.

We willen alle kinderen oproepen om mee te doen met de competitie. Het is heel goed voor je tennisspel en gezellig om met een team op pad te gaan. Hopelijk gaan er weer veel van jullie meedoen aan deze najaarscompetitie!  En hopelijk mag het ook weer na de coronatijd...  Ook de KNLTB laat weten: Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.

De voorjaarscompetitie Junioren en Tenniskids voorjaarscompetitie zijn helaas door het coronavirus niet kunnen doorgaan. In september 2020 start alweer de volgende competitie: de KNLTB Najaarsompetitie 2020. De indeling van de voorjaarscompetitie wordt niet één-op-één overgenomen in het najaar. De inschrijving voor de competitie wordt opnieuw opengezet, waardoor ook nieuwe teams kunnen worden gevormd en aangemeld.


Opgeven Najaarscompetitie 2022

DIT IS NIET MEER MOGELIJK

Wij ontvangen graag van alle kinderen een formulier, mondelinge toezeggingen zijn niet handig, zonder formulier ben je dus niet ingeschreven.

De tennisleraren zullen aan de hand van de speelsterkte en inzet van de kinderen, bepalen aan welke competitie de kinderen het beste kunnen deelnemen. Met name voor kinderen in de leeftijdscategorie 11 tot 13 jaar kan dat verschillen. Het ene kind is er aan toe om al op de grote baan met de ons bekende gele ballen te spelen (juniorencompetitie); het andere kind leert er veel meer van om nog een seizoen in tenniskids oranje of groen te spelen. Uiteraard kunnen de kinderen aangeven bij wie ze graag in het team zouden willen komen; het is echter niet vanzelfsprekend dat dat ook gaat gebeuren. Natuurlijk zullen we, indien mogelijk, vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in een team plaatsen. 

 

 

 

 

 

 

   • Miko Ruitenburg Westlandse Banen John Bruinen Loonbedrijf Jumbo Boere
  • Duijnisveld Rumble IT Michel Vis Tweewielers ACS Gebr Nederpel Potplanten DRV Accountants & Adviseurs