De najaarscompetitie is de laatste jaren populair geworden en mede mogelijk gemaakt door steeds vaker aanwezige all-weather banen op de verschillende verenigingen.


Na najaarscompetitie, ook wel herfstcompetitie genoemd, wordt georganiseerd vanuit de KNLTB. De wedstrijden worden wekelijks gespeeld van september tot eind oktober en kijk voor de exacte data in onderstaand schema.

Contactpersoon juniorencompetitie
Marcel Borsboom : 06-52603636
jeugdcompetitie@verburchtennis.nlTeams 2023

Verburch 1 11-14 jaar
Tobias Neuman *
Sebastian Neuman *
Dex de Kok
Julien Robers

Verburch 2 11-14 jaar
Valerie Nieboer
Rick Schoonenboom *
Rens Heskes
Fenna Schoonenboom *
Laura van Wingerden

Verburch 1 13-17 jaar
Max den Hartog *
Riley Grootscholten
Rik Zuidgeest
Mika Borsboom
Stan Barendse *

Verburch 2 13-17 jaar
Jasper Soustra
Daan Huisman *
Ruben Bakker
Mirac Ileri
Demi Niemantsverdriet

Verburch 1 mix 13-17 jaar
Fien Bosch *
Clint Devijver
Sophie Nieboer
Ivo van Paassen
Lars van Selm

Verburch 1 meisjes 13-17 jaar
Nynke Schoustra
Maaike Bal
Cady Borsboom *
Annemieke Burger *Data Najaarscompetitie Den Haag 2023

Week3738394041inhaleninhalen
Zondag 17 sep 24 sep 1 okt 8 okt 15 okt 22 okt 29 oktEr wordt verwacht dat je deze speeldagen vrijhoudt om de competitie te spelen. Natuurlijk kun je een keer verhinderd zijn, en daarom proberen we altijd per team voldoende reservespelers te hebben. Geef bij inschrijving dus meteen aan in hoeverre je op de dagen beschikbaar denkt te zijn. 

 

Competitielessen
Net als voorgaande jaren kunnen kinderen die competitie spelen deelnemen aan de competitielessen. Deze lessen worden voor een gereduceerd tarief door de Businessclub van Verburch aangeboden. Als je wilt deelnemen aan de competitielessen is deelname aan de reguliere tennislessen verplicht en zul je dus 2x per week tennisles hebben.

De competitielessen vinden plaats op de maandag- en dinsdagmiddag (tussen 16.00 en 19.00 uur). Op het inschrijfformulier vragen wij je om aan te geven of je wel of niet wil en kan deelnemen aan deze competitielessen en op welke momenten je echt niet kan. Bij het samenstellen van de competitielesgroepen zullen wij zoveel als mogelijk hiermee proberen rekening te houden.


Nog belangrijk om te weten
* Deelname aan de competitie kost voor de juniorencompetitie € 15,00 per kind (2023) en dient per tikkie betaald te worden.

* Per team benoemen wij een teamouder. De teamouder is het aanspreekpunt vanuit het team van en naar de JC, coördineert indien nodig het vervoer naar de uitwedstrijden, begeleidt het team tijdens de competitie, vult het digitale wedstrijdformulier in bij thuiswedstrijden,  zorgt fruit en/of koek bij de thuiswedstrijden, draagt zorg voor de eventuele competitiemap, ballen en T-shirts en levert deze na de competitie in bij de JC. Zou je dit als ouder willen doen dan kan je dat aangeven op het inschrijfformulier.

* Van alle ouders wordt verwacht dat zij bij de uitwedstrijden onderling het vervoer regelen en bij thuiswedstrijden gastvrij zijn en belangstelling tonen.

* Inschrijving kan alleen individueel, teams worden, zoals hierboven beschreven, door de JC en de leraren geformeerd.

We willen alle kinderen oproepen om mee te doen met de competitie. Het is heel goed voor je tennisspel en gezellig om met een team op pad te gaan. Hopelijk gaan er weer veel van jullie meedoen aan deze najaarscompetitie!  En hopelijk mag het ook weer na de coronatijd...  Ook de KNLTB laat weten: Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.


Opgeven Najaarscompetitie 2023

DIT IS NIET MEER MOGELIJK

Wij ontvangen graag van alle kinderen een formulier, mondelinge toezeggingen zijn niet handig, zonder formulier ben je dus niet ingeschreven.

De tennisleraren zullen aan de hand van de speelsterkte en inzet van de kinderen, bepalen aan welke competitie de kinderen het beste kunnen deelnemen. Met name voor kinderen in de leeftijdscategorie 11 tot 13 jaar kan dat verschillen. Het ene kind is er aan toe om al op de grote baan met de ons bekende gele ballen te spelen (juniorencompetitie); het andere kind leert er veel meer van om nog een seizoen in tenniskids oranje of groen te spelen. Uiteraard kunnen de kinderen aangeven bij wie ze graag in het team zouden willen komen; het is echter niet vanzelfsprekend dat dat ook gaat gebeuren. Natuurlijk zullen we, indien mogelijk, vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in een team plaatsen. 

 

 

 

 

 

 

   • Gebr Nederpel Potplanten Rumble IT DRV Accountants & Adviseurs Michel Vis Tweewielers Jumbo Boere
  • Uithof vriendenvanverburch ACS Westlandse Banen Ruitenburg Miko
  • Duijnisveld John Bruinen Loonbedrijf