Naast het tennissen zijn er ook tal van andere activiteiten op de tennisvereniging te vinden. Zo wordt er tijdens de wintermaanden geklaverjast en zijn er ook biljarters actief.

Bij Verburch Tennis is het sociale element heel belangrijk, zo worden er het hele jaar door toernooien georganiseerd met als doel het sportieve zoveel mogelijk met het recreatieve te verenigen. Het uiterst sfeervolle clubhuis neemt daarbij een centrale plaats in. Ook andere activiteiten als biljarten, klaverjassen en een pubquiz dragen bij aan een hecht verenigingsleven. Lees dus verder om te zien wat er zoal allemaal te doen is! Wij wensen iedereen een goed winterseizoen toe op ons Onings Tennispark!

Zaterdagmiddagcompetitie in de sporthal op zaterdagmiddag. Voor leden en niet-leden. Er wordt om de week getennist op een vaste dag en tijd. De kosten zijn ca 87 euro (2023-2024) per persoon voor 12 keer spelen. Contactpersoon is Ria van Leeuwen toernooi@verburchtennis.nl 06-42904600.

Wintercompetitie in de sporthal overdag op werkdagen. Voor leden en niet-leden. Er wordt per onderdeel één keer in de twee weken op een vaste dag en tijd gespeeld. De kosten zijn ca 83 euro (2023-2024) per persoon voor 12 keer spelen. De competitie loopt van september t/m maart. Contactpersoon is Ria van Leeuwen toernooi@verburchtennis.nl 06-42904600.

Ranglijstcompetitie tijdens de winter op onze buitenbanen en toegankelijk voor alle leden. Dinsdag voor herendubbel, woensdag voor damesdubbel, (donderdag singels bij voldoende animo) en op vrijdagavond (om de week) de mix. Er zijn hieraan geen kosten verbonden. De contactpersonen zijn Anneke van der Zanden en Jolanda Uphus ranglijst@verburchtennis.nl. Meer informatie over deze ranglijst is te vinden elders op deze website.

KNLTB Najaarscompetitie(herfst) wordt georganiseerd op onze buitenbanen op 6 of 7 speeldagen. Er wordt als team gespeeld tegen andere teams buiten Verburch. In 2021 wordt de competitie gespeeld van half september tot eind oktober en de kosten verschillen per team. De contactperson en zijn de verenigingscompetitieleiders Monique Schoonenboom, Ron van Wilgen vcl@verburchtennis.nl. Wellicht is het nog mogelijk om als reserve op te geven.

Banen huren in de sporthal is mogelijk via de beheerder van de sporthal Pieter Batenburg verburch@caiway.nl 0174-242292.

Pasjesruilen wordt georganiseerd, net als tijdens de zomermaanden, op dinsdagmorgen en zondagmorgen. Meer informatie hierover vind u elders op deze website.

Klaverjassen kijk voor meer informatie in het linkermenu hiernaast

Biljarten kijk voor meer informatie in het linkermenu hiernaast

KNLTB Open Wintertoernooi in maart
In 2014 organiseerde Verburch Tennis voor het eerst en als enige in Westland een heus KNLTB Open Wintertoernooi. En ook in de jaren daarna was het toernooi een succes. Het toernooi wordt half maart gespeeld en de inschrijving wordt half januari geopend. Kijk voor meer informatie elders op deze website.

Pubquiz
Sinds kort worden er ook pubquizen georganiseerd bij Verburch Tennis, veelal in de wintermaanden, ook al is dit niet perse elk jaar. Houidt hiervoor de website in de gaten en ook de nieuwsbrieven. Ook zal er dan aan aankondiging op het bord in ons clubhuis hangen. Voor meer informatie Monique Schoonenboom 06-14668171.

Jeugd voor de jeugd en junioren worden er tijdens de wintermaanden ook tal van activiteiten georganiaseerd, zoals competitie en tennislessen in de sporthal. Ook zijn er leuke toernooien, zoals een Sinterklaasactiviteit en een Oliebollentoernooi. Kijk voor meer informatie elders op deze website.
  • Rumble IT Uithof DRV Accountants & Adviseurs Jumbo Boere Gebr Nederpel Potplanten
  • Westlandse Banen Ruitenburg John Bruinen Loonbedrijf vriendenvanverburch Miko ACS
  • Duijnisveld Michel Vis Tweewielers