Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

Restyling Opening Days 9 t/m 11 juli 2021
Eindelijk! We kunnen weer los! Op ons mooie Onings Tennispark en in ons nog maar net gerestylde clubhuis. En dit gaan we vieren in het weekend van 9 t/m 11 juli. Uiteraard nog wel allemaal op 1,50 meter afstand. Er is van alles en nog wat te doen en er is voor ieder wat wils! Ook voor de jeugd! Geef je op voor het Oud-Jongtoernooi op zaterdag 10 juli en kijk voor meer info elders op onze website.


WINTERSEIZOEN 2020 - 2021

Sponsor jeugdtoernooien Connecting Lilies

Paas Mix&Match maandag (2de Paasdag) 5 januari 2021

Op paasmaandag 5 april zal voor de jeugd een Pasen 'Mix & Match' worden georganiseerd van 12.00 tot 15.00 uur. De deelname is gratis.

Ivm de corona-maatregelen kan het alleen buiten plaatsvinden, dus alleen bij droog weer!

Hierdoor zijn ook ouders (behalve helpers) helaas niet toegelaten op het tennispark om te komen kijken tijdens de 'Mix & Match'.

Klik hier voor aanmelden voor dit toernooi


Oliebollentoernooi 2 januari 2021
De zaterdag 2 januari het traditionele oliebollentoernooi op onze buitenbanenl. Van 10.00 tot 12.00 uur speelt de Tenniskids en van 13.00 tot 16.00 uur de junioren t/m 17 jaar. Opgeven kan via jeugdcommissie@verburchtennis.nl. De jeugd en junioren krijgen ook een mail toegestuurd vanuit de jeugdcommissie om aan te melden. Geef op voor deze gezellige activiteit tijdens de kerstvakantie.Na de vraag vanuit de Gemeente Westland om tijdens de kerstvakantie ‘oliebollensporten’ te organiseren voor de kinderen werd de jeugdcommissie meteen enthousiast! Onze onlangs en inmiddels al succesvolle ‘Mix & Match’ kunnen we samenvoegen met het traditionele en evenzo succesvolle oliebollentoernooi en de oliebollensport-activiteit is geboren! Zo gezegd zo gedaan en na contact met Bakkerij van Malkenhorst in verband met ‘dè oliebollen!’ konden we aan de slag met het vervolg van de organisatie. Echter was het weer een grote spelbreker. Op elke dag tussen Kerst en Oud en Nieuw werd er wel regen voorspelt die vervolgens nauwelijks is gevallen. En werd besloten om dit dan op zaterdag 2 januari te organiseren. In de ochtend werd er gespeeld door de rood, oranje en groene Tennskids groepen en in de middag door geel, de junioren dus. Iedereen was lekker enthousiast en na al die dagen thuis zitten wel toe aan een sportief dagje bij de tennis. Vanuit de barcommissie werd er heerlijke chocomel verzorgd, er was een gezellig vuurtje om de kou te trotseren en uiteraard mochten de oliebollen niet ontbreken. Al met al weer een gezellig dagje voor onze jeugd en junioren op initiatief vanuit de Gemeente, ingekopt door onze jeugdcommissie met behulp vanuit de bar èn… mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Van Malkenhorst uit Poeldijk en onze jeugdtoernooisponsor Connecting Lilies. Uiteraard wensen wij iedereen nog een super goed, gezond en vooral ook sportief 2021 toe! 

Zoals bekend blijft tennissen, ook nu, het hele jaar door mogelijk bij Verburch Tennis en is het ook mogelijk om het hele jaar door in te stappen. Voor de jeugd en junioren t/m 17 jaar is er ook de mogelijkheid voor een gratis proefles om kennis te maken met tennis. Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen klik dan hier en informeer dan bij de jeugdcommissie. 


Westlandse Jeugdcompetitie - OP DIT MOMENT NOG NIET ACTIEF IVM CORONA
OP DIT MOMENT NIET ACTIEF - Alle Westlandse jeugdcommissies op de 2de of 3de vrijdag van de maand een gezellige tennisavond voor alle jeugd en junioren in Westland. Elke maand zal dit op een andere vereniging zijn. Op deze manier tegenstand van veeeel meer jongeren en ook leuk oms eens op andere parken te spelen. Dit keer wordt er gespeeld in teams en geef je op voor voor 4 speelweken. Er wordt (datum?) gespeeld bij De Rhijenhof, (datum?) bij 'Gravenzande / Verburch, (datum?) bij 't Loo, (datum) bij Verburch en (datum) bij Honselersdijk. Wie wint de Westlandse Wisselbokaal??! Leuk als hij naar Verburch komt! Opgeven kan via toernooi.nl en zoek dan op Westlandse Jeugd Competitie.


ZOMERSEIZOEN 2020

Oud&Jongtoernooi - zaterdag 11 juli 2020
Alle jeugd en junioren t/m 17 jaar mogen tijdens dit toernooi hun vaders, moeders, opa's, oma's, tantes, ooms meenemen om samen te tennissen. Dus dat is pas gezellig! Het toernooi start om 15.00 uur, wordt buiten gespeeld en deelname is gratis. Het wordt een gezellige middag met als thema 'Summer!', waarbij uiteraard sportiviteit het belangrijkste is. Opgeven kan via jeugdcommissie@verburchtennis.nl

Summer Break Sport- en Spelweek - maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli
Deze gezellige sportweek wordt georganiseerd door onze trainers. Meer info hiervoor vind je dan ook bij tennisles en trainers. Iedereen mag meedoen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn bij Verburch Tennis. Lees meer

Openingstoernooi 21 maart 2020
Op zaterdag 21 maart gaan we ons zomerseizoen openen met een Open Tennisdag voor leden en niet-leden. Iedereen is deze dag welkom. Voor de eigen leden wordt er een Openingstoernooi georganiseerd vanaf 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Aanmelden hiervoor is mogelijk via Monique Schoonenboom tennisevent@verburchtennis.nl of op de lijst die vanaf 30 februari hangt op het bord in ons clubhuis. Wil je meedoen, wacht dan niet te lang, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis en wij gaan er een gezellige dag van maken! 
Tijdens de toernooien zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding.


 

 

 

  • Michel Vis Tweewielers Westlandse Banen Miko Makro Connecting Lilies Duijnisveld
  • DB Telecom Jumbo Boere DRV Accountants & Adviseurs ACS John Bruinen Loonbedrijf Ruitenburg
  • Rumble IT