Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

WINTERSEIZOEN 2019 - 2020

Oud&Jongtoernooi - vrijdag 8 november
Alle jeugd en junioren t/m 17 jaar mogen tijdens dit toernooi hun vaders, moeders, opa's, oma's, tantes, ooms meenemen om samen te tennissen. Dus dat is pas gezellig! Het toernooi start om 19.00 uur, wordt buiten gespeeld en deelname is gratis. Er wordt een gezellige avond van gemaakt, met als thema 'Herfst!', waarbij uiteraard sportiviteit het belangrijkste is. Opgeven kan via jeugdcommissie@verburchtennis.nl

Oliebollentoernooi - vrijdag 27 december
De vrijdag voor Oud&Nieuw het traditionele oliebollentoernooi in de Jan van der Valk Sporthal. Van 10.00 tot 13.00 uur speelt de Tenniskids en van 13.00 tot 16.00 uur de junioren t/m 17 jaar. Opgeven kan op het mededelingenbord in het clubhuis. Een mailtje sturen naar jeugdcommissie@verburchtennis.nl kan natuurlijk ook. Opgeven kan nog t/m 22 december en deelname is gratis. Geef op voor deze gezellige activiteit tijdens de kerstvakantie.

Westlandse Jeugdcompetitie
Ook dit jaar organiseren alle Westlandse jeugdcommissies op de 2de of 3de vrijdag van de maand een gezellige tennisavond voor alle jeugd en junioren in Westland. Elke maand zal dit op een andere vereniging zijn. Op deze manier tegenstand van veeeel meer jongeren en ook leuk oms eens op andere parken te spelen. Dit keer wordt er gespeeld in teams en geef je op voor voor 4 speelweken. Er wordt 15 november gespeeld bij De Rhijenhof, 13 december bij 'Gravenzande / Verburch, 17 januari bij 't Loo, 14 februari bij Verburch en 20 maart bij Honselersdijk. Wie wind de Westlandse Wisselbokaal??! Leuk als hij naar Verburch komt! Opgeven kan via toernooi.nl en zoek dan op Westlandse Jeugd Competitie.
SPONSOR JEUGDTOERNOOIEN CONNECTING LILIES

ZOMERSEIZOEN 2019

Openingstoernooi 30 maart
Op zaterdag 30 maart gaan we ons zomerseizoen openen met een Open Tennisdag voor leden en niet-leden. Iedereen is deze dag welkom. Voor de eigen leden wordt er een Openingstoernooi georganiseerd vanaf 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Aanmelden hiervoor is mogelijk bij jeugdcommissie@verburchtennis.nl of op de lijst die hangt op het bord in ons clubhuis. Wil je meedoen, wacht dan niet te lang, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis en wij gaan er een gezellige dag van maken!

Juniorentoernooi - vrijdag 28 juni
Een gezellig toernooi voor alle junioren. Het toernooi wordt gespeeld van 19.00 - 22.00 uur en de jeugdleden worden hiervoor tzt nog via de mail benaderd om op te geven. 

Jeugdtoernooi - zaterdag 29 juni
Een gezellig toernooi voor alle jeugd tussen de 10 en 14 jaar. Het toernooi wordt gespeeld van 10.00 - 13.00 uur en de jeugdleden worden hiervoor tzt nog via de mail benaderd om op te geven.

Tenniskamp - maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juni
Dit super gezellige tenniskamp wordt georganiseerd door onze trainers. Meer info hiervoor vind je dan ook bij tennisles en trainers. Iedereen mag meedoen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn bij Verburch Tennis. 


 
Tijdens de toernooien zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding.


 

 

 

  • John Bruinen Loonbedrijf Michel Vis Tweewielers Makro Jumbo Boere Connecting Lilies DRV Accountants & Adviseurs
  • Duijnisveld Ruitenburg ACS Miko DB Telecom WL Media