Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

Sponsor jeugdtoernooien Connecting LiliesZOMERSEIZOEN 2022

Oud&Jongtoernooi - Zondag 3 juli 2022

Alle jeugd en junioren t/m 17 jaar mogen tijdens dit toernooi hun vaders, moeders, opa's, oma's, tantes, ooms meenemen om samen te tennissen. Dus dat is pas gezellig! Het toernooi start om 15.00 uur, wordt buiten gespeeld en deelname is gratis. Het wordt een gezellige middag met als thema 'Summer!', waarbij uiteraard sportiviteit het belangrijkste is. Opgeven kan via onderstaande link. De jeugdleden hebben hier inmiddels ook al bericht over gehad via een nieuwsbrief.

Aanmelden voor dit toernooi kan hier (aanmelden is niet meer mogelijk)


Summer Break Sport- en Spelweek - maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli 2022
Deze gezellige sportweek wordt georganiseerd door onze trainers. Meer info hiervoor vind je dan ook bij tennisles en trainers. Iedereen mag meedoen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn bij Verburch Tennis. Lees hier voor meer informatie of aanmelden.

WINTERSEIZOEN 2021 - 2022

Mix & Match rond de feestdagen!
Verburch Tennis is een jaarrond actief; zo ook rond de feestdagen. Dit keer vooral activiteiten voor de jeugd uiteraard, omdat alle overige activiteiten voor senioren waren gecanceld. Op woensdag 29 december is er een Mix & Match georganiseerd voor de kinderen in de ochtend. Een vrijblijvende inloop zorgden voor een ongedwongen sfeer en natuurlijk mochten de oliebollen niet ontbreken. Deze zijn dit keer weer verzorgt door Bakkerij Van Malkenhorst uit Poeldijk. 

Op donderdag 6 januari is er dan nog een Mix & Match georganiseerd voor de jeugd en junioren en weer zorgden de vrijblijvende inloop voor een ongedwongen sfeer. Met het weer ging het deze donderdag iets beter dan de woensdag ervoor. 

Voor beide activiteiten had de jeugdcommissie voor leuke attenties gezorgd voor alle deelnemers en ook een warme chocolademelk mocht niet ontbreken. 

Ook een hartelijk dank je wel aan de overige vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat we deze activiteit konden organiseren en ook aan de jeugdtoernooisponsor Connecting Lilies, die deze activiteiten voor de jeugd van harte ondersteund. Uiteraard wensen we iedereen nog een heel goed, gezond en sportief nieuw jaar toe; ook vanuit Verburch Tennis. 

 

 
Sinterklaasfeest 2021
Beste Tenniskids, op zaterdag 27 november van 10.00 - 11.30 uur brengt Sinterklaas een bezoek aan Verburch. Wij hebben gehoord dat hij ook iets leuks voor jou meebrengt. We gaan totdat de Sint er is allemaal leuke activiteiten doen. Ben je niet ouder dan 10 jaar en lijkt het je leuk, meld je dan aan met onderstaande link (op dit moment nog niet actief).

Zoals bekend blijft tennissen, ook nu, het hele jaar door mogelijk bij Verburch Tennis en is het ook mogelijk om het hele jaar door in te stappen. Voor de jeugd en junioren t/m 17 jaar is er ook de mogelijkheid voor een gratis proefles om kennis te maken met tennis. Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen klik dan hier en informeer dan bij de jeugdcommissie.


Westlandse Jeugdcompetitie 
OP DIT MOMENT NIET ACTIEF - Alle Westlandse jeugdcommissies op de 2de of 3de vrijdag van de maand een gezellige tennisavond voor alle jeugd en junioren in Westland. Elke maand zal dit op een andere vereniging zijn. Op deze manier tegenstand van veeeel meer jongeren en ook leuk oms eens op andere parken te spelen. Dit keer wordt er gespeeld in teams en geef je op voor voor 4 speelweken. Er wordt (datum?) gespeeld bij De Rhijenhof, (datum?) bij 'Gravenzande / Verburch, (datum?) bij 't Loo, (datum) bij Verburch en (datum) bij Honselersdijk. Wie wint de Westlandse Wisselbokaal??! Leuk als hij naar Verburch komt! Opgeven kan via toernooi.nl en zoek dan op Westlandse Jeugd Competitie.


ZOMERSEIZOEN 2020

Openingstoernooi 21 maart 2020
Op zaterdag 21 maart gaan we ons zomerseizoen openen met een Open Tennisdag voor leden en niet-leden. Iedereen is deze dag welkom. Voor de eigen leden wordt er een Openingstoernooi georganiseerd vanaf 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Aanmelden hiervoor is mogelijk via Monique Schoonenboom tennisevent@verburchtennis.nl of op de lijst die vanaf 30 februari hangt op het bord in ons clubhuis. Wil je meedoen, wacht dan niet te lang, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis en wij gaan er een gezellige dag van maken! 
Tijdens de toernooien zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding.


 

 

 

  • Gebr Nederpel Potplanten Jumbo Boere Miko Rumble IT Westlandse Banen
  • Michel Vis Tweewielers Ruitenburg Duijnisveld John Bruinen Loonbedrijf DRV Accountants & Adviseurs ACS