Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

Jeugdsponsor Toernooien & ActiviteitenWINTERSEIZOEN 2022 - 2023

Mix & Match in 2023!

Elke maand 1x op zondag van 13.00 - 15.00 en je kan voor elke editie opnieuw aanmelden! En we plakken er elke keer een ander leuk thema aan. Meer informatie volgt via de jeugdcommissie in nieuwsbrieven en Apps. 

Zondag 22 januari - Wintersport
Zondag 19 februari - Carnaval
Zondag 26 maart - Lente

Aanmelden kan ook hier
Alleen voor leden

 


Vrijdag 25 november - WK Activiteit

WK Voetbal Nederland - Ecuador
Kom je ook voetbal kijken en pizza eten?!!


De jeugd, de trainers (Jeroen en Patrick) en de jeugdcommissie zaten er om 17.00 uur helemaal klaar voor; Nederland - Ecuador. Let the game begin!! al snel werd er gescoord voor Nederland, wieehoooeee 1-0. Tijdens de rust werden de pizza's uitgedeeld en konden we vol goede moed de tweede helft in. Na de pizza nog een heerlijk ijsje als toetje en de wedstrijd verder uitgekeken. Na de wedstrijd hebben we de kampioenen van de afgelopen najaarscompetitie in de schijnwerpers gezet. GEFELICITEERD KAMPIOENEN!! Op naar de voorjaarscompetitie en schrijf je in!! En leuk dat we dit soort activiteiten mogelijk kunnen maken door onze nieuwe jeugdsponsor Gebr. Nederpel Potplanten.  
ZOMERSEIZOEN 2022

Oud&Jongtoernooi - Zondag 3 juli 2022

Alle jeugd en junioren t/m 17 jaar mogen tijdens dit toernooi hun vaders, moeders, opa's, oma's, tantes, ooms meenemen om samen te tennissen. Dus dat is pas gezellig! Het toernooi start om 15.00 uur, wordt buiten gespeeld en deelname is gratis. Het wordt een gezellige middag met als thema 'Summer!', waarbij uiteraard sportiviteit het belangrijkste is. Opgeven kan via onderstaande link. De jeugdleden hebben hier inmiddels ook al bericht over gehad via een nieuwsbrief.

Summer Break Sport- en Spelweek - maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli 2022
Deze gezellige sportweek wordt georganiseerd door onze trainers. Meer info hiervoor vind je dan ook bij tennisles en trainers. Iedereen mag meedoen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn bij Verburch Tennis. Lees hier voor meer informatie of aanmelden.

 

 

 

 

 Tijdens de toernooien zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding. 


 

 

 

  • Miko Rumble IT Jumbo Boere Gebr Nederpel Potplanten Ruitenburg
  • Michel Vis Tweewielers Duijnisveld DRV Accountants & Adviseurs Westlandse Banen John Bruinen Loonbedrijf ACS