Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.


WINTERSEIZOEN 2018 - 2019

Oud&Jongtoernooi - vrijdag 16 november
Alle jeugd en junioren t/m 17 jaar mogen tijdens dit toernooi hun vaders, moeders, opa's, oma's, tantes, ooms meenemen om samen te tennissen. Dus dat is pas gezellig! Het toernooi start om 19.00 uur, wordt buiten gespeeld en deelname is gratis. Er wordt een gezellige avond van gemaakt, met als thema Oudhollands, waarbij uiteraard sportiviteit het belangrijkste is. Opgeven kan via jeugdcommissie@verburchtennis.nl

Oliebollentoernooi - vrijdag 28 december
De vrijdag voor Oud&Nieuw het traditionele oliebollentoernooi in de Jan van der Valk Sporthal. Van 10.00 tot 13.00 uur speelt de Tenniskids en van 13.00 tot 16.00 uur de junioren t/m 17 jaar. Opgeven kan op het mededelingenbord in het clubhuis. Een mailtje sturen naar jeugdcompetitie@verburchtennis.nl kan natuurlijk ook. Opgeven kan nog t/m 22 december en deelname is gratis. Geef op voor deze gezellige activiteit tijdens de kerstvakantie.

Westlandse Jeugdcompetitie
Ook dit jaar organiseren alle Westlandse jeugdcommissies op de 2de vrijdag van de maand een gezellige tennisavond voor alle jeugd en junioren in Westland. Elke maand zal dit op een andere vereniging zijn. Op deze manier tegenstand van veeeel meer jongeren en ook leuk oms eens op andere parken te spelen. Dit keer wordt er gespeeld in teams en geef je op voor voor 4 speelweken. Er wordt 9 november gespeeld bij De Rhijenhof, 11 januari bij 't Loo, 8 februari bij Verburch en 15 maart bij Honselersdijk. Wie wind de Westlandse Wisselbokaal??! Leuk als hij naar Verburch komt! Opgeven kan bij onze eigen jeugdcommissie jeugdcommissie@verburchtennis.nl.


SPONSOR JEUGDTOERNOOIEN CONNECTING LILIESZOMERSEIZOEN 2018

Juniorentoernooi - vrijdag 29 juni
Een gezellig toernooi voor alle junioren. Het toernooi start om 19.00 uur en de jeugdleden worden hiervoor tzt nog via de mail benaderd om op te geven. 

Jeugdtoernooi - zaterdag 30 juni
Een gezellig toernooi voor alle jeugd tussen de 10 en 14 jaar. Het toernooi start om 13.00 uur en de jeugdleden worden hiervoor tzt nog via de mail benaderd om op te geven.

Tenniskamp - maandag 16 juli t/m vrijdag 20 juli
Dit super gezellige tenniskamp wordt georganiseerd door onze trainers. Meer info hiervoor vind je dan ook bij tennisles en trainers. Iedereen mag meedoen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn bij Verburch Tennis. 

  

 

 

  • Michel Vis Tweewielers Miko DRV Accountants & Adviseurs Ruitenburg Duijnisveld Makro
  • ACS Jumbo Boere Connecting Lilies WL Media John Bruinen Loonbedrijf DB Telecom