Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

ZOMERSEIZOEN 2020

Oud&Jongtoernooi - zaterdag 11 juli 2020
Alle jeugd en junioren t/m 17 jaar mogen tijdens dit toernooi hun vaders, moeders, opa's, oma's, tantes, ooms meenemen om samen te tennissen. Dus dat is pas gezellig! Het toernooi start om 15.00 uur, wordt buiten gespeeld en deelname is gratis. Het wordt een gezellige middag met als thema 'Summer!', waarbij uiteraard sportiviteit het belangrijkste is. Opgeven kan via jeugdcommissie@verburchtennis.nl

Summer Break Sport- en Spelweek - maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli
Deze gezellige sportweek wordt georganiseerd door onze trainers. Meer info hiervoor vind je dan ook bij tennisles en trainers. Iedereen mag meedoen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn bij Verburch Tennis. Lees meer

Openingstoernooi 21 maart 2020
Op zaterdag 21 maart gaan we ons zomerseizoen openen met een Open Tennisdag voor leden en niet-leden. Iedereen is deze dag welkom. Voor de eigen leden wordt er een Openingstoernooi georganiseerd vanaf 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Aanmelden hiervoor is mogelijk via Monique Schoonenboom tennisevent@verburchtennis.nl of op de lijst die vanaf 30 februari hangt op het bord in ons clubhuis. Wil je meedoen, wacht dan niet te lang, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis en wij gaan er een gezellige dag van maken!


WINTERSEIZOEN 2019 - 2020

Verslag Van Malkenhorst Oliebollentoernooi - 27 december 2019

Vroeg in de ochtend, toen de meeste mensen nog rustig wakker moesten worden na een feestelijke 2e Kerstdag, was de Jeugdcommissie van Verburch Tennis al op pad. Er moesten Oliebollen opgehaald worden bij Bakkerij van Malkenhorst, tennisbanen opgetuigd worden in de sporthal, toernooischema’s uitgeprint en opgehangen worden en een prijzentafel klaargezet worden in de knusse tenniskantine van de sporthal. Het was namelijk de dag van het traditionele Oliebollentoernooi voor jeugd van Verburch Tennis.


In de ochtend was het de beurt aan de jongste tennissers die normaliter op kleine velden en met speciale zachtere ballen tennissen in Tenniskids  Rood (t/m 9 jaar), Oranje (8-10 jaar) en Groen (10-12 jaar). Er werd ontzettend leuk, fanatiek en sportief gespeeld met zo nu en dan echt lange en spannende rally’s. Tussen de wedstrijdjes door was er tijd voor een heerlijke oliebol van Bakkerij van Malkenhorst. Aan het eind van de ochtend konden we de prijzen uitreiken aan de 3 Oliebolkampioenen van de ochtend: Noa van den Dop in poule Rood, David den Hartog in poule Oranje en Fien Bosch in poule Groen 2

Om 13.00 uur startten de wedstrijden voor de tennissers in de middageditie van het Oliebollen toernooi. Nu was het de beurt aan de oudere en sterkere tennissers die voor het merendeel in de reguliere gele junioren competitie (11-17) tennissen. Er waren wederom 3 poules gemaakt: Groen 1 (10-12 jaar), Geel 2 (10-14 jaar) en Geel 1 (13-17 jaar). In elke poule is flink gestreden om de winst en was het ook erg spannend wie met de mooie bekers naar huis zouden gaan. Uiteindelijk zijn er 3 winnaars van het Oliebollentoernooi uitgeroepen: Riley Grootscholten in poule Groen 1, Rik Zuidgeest in poule Geel 2 en Hugo Barendse in poule Geel 1. Jongens en meiden die gewonnen hebben, van harte gefeliciteerd met jullie prestatie en geef de beker een mooi plekje!Tegen de andere deelnemers willen we zeggen: bedankt voor het meedoen en je sportiviteit want zonder jullie is er geen toernooi! Er was voor alle deelnemers een leuke medaille als herinnering aan het gezellige toernooi en…. natuurlijk die heerlijke oliebollen van Bakkerij van Malkenhorst!! En uiteraard ook een bedankje aan onze toernooisponsor Connecting Lilies. Zonder jullie kunnen wij geen super toffe toernooien organiseren als dezen.
Oliebollentoernooi - vrijdag 27 december
De vrijdag voor Oud&Nieuw het traditionele oliebollentoernooi in de Jan van der Valk Sporthal. Van 10.00 tot 13.00 uur speelt de Tenniskids en van 13.00 tot 16.00 uur de junioren t/m 17 jaar. Opgeven kan op het mededelingenbord in het clubhuis. Een mailtje sturen naar jeugdcommissie@verburchtennis.nl kan natuurlijk ook. Opgeven kan nog t/m 22 december en deelname is gratis. Geef op voor deze gezellige activiteit tijdens de kerstvakantie.

Westlandse Jeugdcompetitie
Ook dit jaar organiseren alle Westlandse jeugdcommissies op de 2de of 3de vrijdag van de maand een gezellige tennisavond voor alle jeugd en junioren in Westland. Elke maand zal dit op een andere vereniging zijn. Op deze manier tegenstand van veeeel meer jongeren en ook leuk oms eens op andere parken te spelen. Dit keer wordt er gespeeld in teams en geef je op voor voor 4 speelweken. Er wordt 15 november gespeeld bij De Rhijenhof, 13 december bij 'Gravenzande / Verburch, 17 januari bij 't Loo, 14 februari bij Verburch en 20 maart bij Honselersdijk. Wie wind de Westlandse Wisselbokaal??! Leuk als hij naar Verburch komt! Opgeven kan via toernooi.nl en zoek dan op Westlandse Jeugd Competitie.

Oud&Jongtoernooi - vrijdag 8 november
Alle jeugd en junioren t/m 17 jaar mogen tijdens dit toernooi hun vaders, moeders, opa's, oma's, tantes, ooms meenemen om samen te tennissen. Dus dat is pas gezellig! Het toernooi start om 19.00 uur, wordt buiten gespeeld en deelname is gratis. Er wordt een gezellige avond van gemaakt, met als thema 'Herfst!', waarbij uiteraard sportiviteit het belangrijkste is. Opgeven kan via jeugdcommissie@verburchtennis.nl

SPONSOR JEUGDTOERNOOIEN CONNECTING LILIES

ZOMERSEIZOEN 2019

Juniorentoernooi - vrijdag 28 juni
Een gezellig toernooi voor alle junioren. Het toernooi wordt gespeeld van 19.00 - 22.00 uur en de jeugdleden worden hiervoor tzt nog via de mail benaderd om op te geven. 

Jeugdtoernooi - zaterdag 29 juni
Een gezellig toernooi voor alle jeugd tussen de 10 en 14 jaar. Het toernooi wordt gespeeld van 10.00 - 13.00 uur en de jeugdleden worden hiervoor tzt nog via de mail benaderd om op te geven.


 
Tijdens de toernooien zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding.


 

 

 

  • Michel Vis Tweewielers Rumble IT Jumbo Boere Miko Connecting Lilies John Bruinen Loonbedrijf
  • ACS Makro Duijnisveld DRV Accountants & Adviseurs Westlandse Banen Ruitenburg
  • DB Telecom