Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

Jeugdsponsor Toernooien & Activiteiten

Jeugdsponsor Gebr. Nederpel Potplanten
Gebr. Nederpel bestaat in 2023 alweer 100 jaar is alweer zo’n 25 jaar gespecialiseerd in de teelt van potchrysanten. Sinds 2022 bestaat de directie van Gebr. Nederpel uit vijf personen: Theo Nederpel, Ruud Nederpel, Chris de Bakker, Iris Nederpel en Rene de Bakker. De potchrysanten van Gebr. Nederpel zijn er in allerlei soorten en maten. De collectie bestaat uit vele verschillende soorten, maar elk soort heeft ook zijn unieke eigenschappen. De kwaliteit en de houdbaarheid zijn voor hen de belangrijkste eigenschappen van een potchrysant.


 

WINTERSEIZOEN 2023 - 2024

Oliebollentoernooi 2023
Op vrijdag 29 december organiseren we het oliebollentoernooi in de Jan van der Valk Sporthal. Van 10.00 uur tot 16.00 uur worden er leuke wedstrijden gespeeld voor de Tenniskids jeugd en voor de junioren. Een super leuke activiteit tijdens de kerstvakantie. Natuurlijk zorgen wij weer dat er heerlijke oliebollen aanwezig zijn die mogelijk worden gemaakt door Bakkerij van Malkenhorst uit Poeldijk. Vanuit de jeugdcommissie krijgen jullie nog bericht om aan te melden. Doe gezellig mee!! 
ZOMERSEIZOEN 2023

Clubkampioenschappen 2023!
Het is tijd om je racket op te pakken, je tennisschoenen aan te trekken en je vaardigheden op de proef te stellen, want de Clubkampioenschappen komen eraan! Dit geweldige evenement vindt plaats op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september, en we hebben JOU nodig om het tot een onvergetelijk succes te maken. Ben je klaar om jezelf uit te dagen en nieuwe vrienden te maken op de tennisbaan? Dan is dit het perfecte moment om te laten zien wat je kunt! Of je nu een beginnende speler bent of al enige ervaring hebt, de Clubkampioenschappen bieden een fantastische kans om jezelf te meten met andere getalenteerde spelers van jouw leeftijdsgroep. En er zijn deze dagen ook leuke extra's!

Op vrijdag 1 september beginnen we vanaf 15u.
Op zaterdag 2 september gaan we verder vanaf 12u. 

Dus, tennisjeugdleden, laat je vaardigheden zien, geniet van de spanning van de wedstrijden en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op de tennisbaan tijdens de Clubkampioenschappen op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september!

Oud&Jongtoernooi - Zondag 18 juni 2023

Op vaderdag 18 juni 2023, tijdens een zonovergoten zondagmiddag op een evenzo zonovergoten Onings Tennispark werd het Oud-Jongtoernooi georganiseerd bij Verburch Tennis. Het zomerseizoen is in volle gang en wat is er nou beter dan quality time doorbrengen met je kinderen in de buitenlucht?! Het toernooi bood de jeugd met hun ouders, broer, zus, tante, oom, opa, oma, neef, nicht etc. de kans om hun tennisvaardigheden te laten zien en plezier te hebben op de baan. Of je nu doorgewinterde tennisser bent of nog maar net begint, deze activiteit is voor iedereen toegankelijk en draait om plezier en samenzijn. Het competitieve element voegt een vleugje opwinding toe aan de middag, terwijl de focus altijd ligt op sportiviteit en gezinsvriendelijkheid.

En wat is een zomerse bijeenkomst zonder een heerlijke BBQ? Na intensieve tenniswedstrijden was het tijd om te ontspannen en te genieten van een smakelijke maaltijd. Het was tevens de perfecte gelegenheid om bij te praten met andere ouders. Als kers op de taart ontvingen de winnende koppels mooie prijzen. De eerste plaats werd beloont met bioscoopbonnen. Voor de tweede en derde plaats waren er medailles.

Al met al een middag vol plezier en deze gezellige jeugdactiviteit werd weer mogelijk gemaakt door onze jeugdsponsor Gebr Nederpel Potplanten uit Wateringen. 

 

Summer Break Sport- en Spelweek - maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli 2023
Deze gezellige sportweek wordt georganiseerd door onze trainers. Meer info hiervoor vind je dan ook bij tennisles en trainers. Iedereen mag meedoen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn bij Verburch Tennis. Meer informatie bij de trainers.Tijdens de toernooien zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding.


 


 


 

 

 

  • Gebr Nederpel Potplanten DRV Accountants & Adviseurs vriendenvanverburch Ruitenburg ACS
  • Uithof Westlandse Banen Michel Vis Tweewielers Jumbo Boere John Bruinen Loonbedrijf Rumble IT
  • Duijnisveld Miko