Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

ZOMERSEIZOEN 2018

Juniorentoernooi - vrijdag 29 juni
Een gezellig toernooi voor alle junioren. Het toernooi start om 19.00 uur en de jeugdleden worden hiervoor tzt nog via de mail benaderd om op te geven. 

Jeugdtoernooi - zaterdag 30 juni
Een gezellig toernooi voor alle jeugd tussen de 10 en 14 jaar. Het toernooi start om 13.00 uur en de jeugdleden worden hiervoor tzt nog via de mail benaderd om op te geven.

Tenniskamp - maandag 16 juli t/m vrijdag 20 juli
Dit super gezellige tenniskamp wordt georganiseerd door onze trainers. Meer info hiervoor vind je dan ook bij tennisles en trainers. Iedereen mag meedoen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn bij Verburch Tennis. 


SPONSOR JEUGDTOERNOOIEN CONNECTING LILIESWINTERSEIZOEN 2018

Jong&Oudtoernooi - vrijdag 16 november
Alle jeugd en junioren t/m 20 jaar mogen tijdens dit toernooi hun vaders, moeders, opa's, oma's, tantes, ooms meenemen om samen te tennissen. Dus dat is pas gezellig! Het toernooi start om 18.45 uur, wordt buiten gespeeld en deelname is gratis. Er wordt een gezellige avond van gemaakt waarbij uiteraard sportiviteit het belangrijkste is. Opgeven kan op het mededelingenbord in ons clubhuis of via jeugdcompetitie@verburchtennis.nl

Pietengym - woensdag 28 november
Op woensdagmiddag van 15.30 - 16.30 uur in de sporthal bij Verburch en samen met de voetbal. Opgeven kan bij jeugdcommissie@verburchtennis.nl nog tot 26 november. Doe sportieve kleren aan en ook zaalschoenen. En.... Zwarte Piet komt ook en gymt mee! Leuk als je ook als Piet verkleed bent! 

Oliebollentoernooi - vrijdag 28 december
De vrijdag voor Oud&Nieuw het traditionele oliebollentoernooi in de Jan van der Valk Sporthal. Van 10.00 tot 13.00 uur speelt de Tenniskids en van 13.00 tot 16.00 uur de junioren t/m 17 jaar. Opgeven kan op het mededelingenbord in het clubhuis. Een mailtje sturen naar jeugdcompetitie@verburchtennis.nl kan natuurlijk ook. Opgeven kan nog t/m 22 december en deelname is gratis. Geef op voor deze gezellige activiteit tijdens de kerstvakantie.

Westlandse Jeugd Tennisavonden - 2de vrijdag van de maand - winterseizoen
Ook dit jaar organiseren alle Westlandse Jeugdcommissies op de 2de vrijdag van de maand een gezellige tennisavond voor alle jeugd en junioren in Westland. Elke maand zal dit op een andere vereniging zijn. Op deze manier tegenstand van veeeel meer jongeren en ook leuk oms eens op andere parken te spelen. De datums voor 2018 zijn nog niet bekend. Opgeven kan bij onze eigen jeugdcommissie jeugdcompetitie@verburchtennis.nl.
  

 

 

  • ACS Ruitenburg Michel Vis Tweewielers WL Media DB Telecom Makro
  • DRV Accountants & Adviseurs Connecting Lilies Miko John Bruinen Loonbedrijf Jumbo Boere Duijnisveld