Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

Jeugdsponsor Toernooien & ActiviteitenZOMERSEIZOEN 2023

Clubkampioenschappen 2023!
Het is tijd om je racket op te pakken, je tennisschoenen aan te trekken en je vaardigheden op de proef te stellen, want de Clubkampioenschappen komen eraan!

Dit geweldige evenement vindt plaats op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september, en we hebben JOU nodig om het tot een onvergetelijk succes te maken.

Ben je klaar om jezelf uit te dagen en nieuwe vrienden te maken op de tennisbaan? Dan is dit het perfecte moment om te laten zien wat je kunt! Of je nu een beginnende speler bent of al enige ervaring hebt, de Clubkampioenschappen bieden een fantastische kans om jezelf te meten met andere getalenteerde spelers van jouw leeftijdsgroep.

Wat maakt de Clubkampioenschappen zo speciaal? Allereerst is er de spanning en opwinding van het meedoen aan een toernooi. Je voelt de adrenaline door je aderen stromen terwijl je de perfecte slagen maakt en je tegenstanders probeert te verslaan. Maar het draait niet alleen om competitie! Dit is ook een geweldige gelegenheid om je tennisvaardigheden te verbeteren, nieuwe tactieken te leren en zelfvertrouwen op te bouwen op de baan. Bovendien is er iets magisch aan de sfeer van de Clubkampioenschappen. Je zult omringd zijn door andere gepassioneerde tennisspelers en supporters die je aanmoedigen en inspireren. Het is een geweldige kans om nieuwe vriendschappen te sluiten en deel uit te maken van de hechte tennisgemeenschap die onze club bijzonder maakt.

We hebben verschillende categorieën voor alle leeftijdsgroepen, zodat iedereen een kans krijgt om deel te nemen en te schitteren. Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans en schrijf je in voor de Clubkampioenschappen. Wie weet, misschien word jij wel gekroond tot de kampioen van jouw leeftijdscategorie!

En er zijn deze dagen ook leuke extra's!

Schrijf je vandaag nog in (en voor 25 augustus) dmv deze link om je plek te reserveren!

Op vrijdag 1 september beginnen we vanaf 15u.
Op zaterdag 2 september gaan we verder vanaf 12u. 

De precieze speeltijden worden eind augustus doorgegeven, na inschrijvingen en indelingen.

Aanmelden kan hier

Dus, tennisjeugdleden, laat je vaardigheden zien, geniet van de spanning van de wedstrijden en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.
We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op de tennisbaan tijdens de Clubkampioenschappen op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september!


Oud&Jongtoernooi - Zondag 18 juni 2023

Op vaderdag 18 juni 2023, tijdens een zonovergoten zondagmiddag op een evenzo zonovergoten Onings Tennispark werd het Oud-Jongtoernooi georganiseerd bij Verburch Tennis. Het zomerseizoen is in volle gang en wat is er nou beter dan quality time doorbrengen met je kinderen in de buitenlucht?! Het toernooi bood de jeugd met hun ouders, broer, zus, tante, oom, opa, oma, neef, nicht etc. de kans om hun tennisvaardigheden te laten zien en plezier te hebben op de baan. Of je nu doorgewinterde tennisser bent of nog maar net begint, deze activiteit is voor iedereen toegankelijk en draait om plezier en samenzijn. Het competitieve element voegt een vleugje opwinding toe aan de middag, terwijl de focus altijd ligt op sportiviteit en gezinsvriendelijkheid.

En wat is een zomerse bijeenkomst zonder een heerlijke BBQ? Na intensieve tenniswedstrijden was het tijd om te ontspannen en te genieten van een smakelijke maaltijd. Het was tevens de perfecte gelegenheid om bij te praten met andere ouders. Als kers op de taart ontvingen de winnende koppels mooie prijzen. De eerste plaats werd beloont met bioscoopbonnen. Voor de tweede en derde plaats waren er medailles.

Al met al een middag vol plezier en deze gezellige jeugdactiviteit werd weer mogelijk gemaakt door onze jeugdsponsor Gebr Nederpel Potplanten uit Wateringen. 

 


Summer Break Sport- en Spelweek - maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli 2023
Deze gezellige sportweek wordt georganiseerd door onze trainers. Meer info hiervoor vind je dan ook bij tennisles en trainers. Iedereen mag meedoen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn bij Verburch Tennis. Meer informatie bij de trainers.


WINTERSEIZOEN 2022 - 2023

Mix & Match in 2023!

Elke maand 1x op zondag van 13.00 - 15.00 en je kan voor elke editie opnieuw aanmelden! En we plakken er elke keer een ander leuk thema aan. Meer informatie volgt via de jeugdcommissie in nieuwsbrieven en Apps. 

Zondag 22 januari - Wintersport
Zondag 19 februari - Carnaval
Zondag 26 maart - Lente

Aanmelden kan ook hier
Alleen voor leden

 

Vrijdag 25 november - WK Activiteit

WK Voetbal Nederland - Ecuador
Kom je ook voetbal kijken en pizza eten?!!

De jeugd, de trainers (Jeroen en Patrick) en de jeugdcommissie zaten er om 17.00 uur helemaal klaar voor; Nederland - Ecuador. Let the game begin!! al snel werd er gescoord voor Nederland, wieehoooeee 1-0. Tijdens de rust werden de pizza's uitgedeeld en konden we vol goede moed de tweede helft in. Na de pizza nog een heerlijk ijsje als toetje en de wedstrijd verder uitgekeken. Na de wedstrijd hebben we de kampioenen van de afgelopen najaarscompetitie in de schijnwerpers gezet. GEFELICITEERD KAMPIOENEN!! Op naar de voorjaarscompetitie en schrijf je in!! En leuk dat we dit soort activiteiten mogelijk kunnen maken door onze nieuwe jeugdsponsor Gebr. Nederpel Potplanten. 


Tijdens de toernooien zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding.


  


 

 

 

  • Uithof Rumble IT Gebr Nederpel Potplanten Westlandse Banen Jumbo Boere
  • ACS DRV Accountants & Adviseurs Michel Vis Tweewielers Miko John Bruinen Loonbedrijf Ruitenburg
  • Duijnisveld