De najaarscompetitie is de laatste jaren populair geworden en mede mogelijk gemaakt door steeds vaker aanwezige all-weather banen op de verschillende verenigingen.

Dinsdag

Teams 2020

Donderdag

Teams 2020

Vrijdagavond

Teams 2020

Zaterdag

Teams 2020

Zondag

Teams 2020Verenigings Competitieleider (VCL) Verburch Tennis

Monique Schoonenboom : 06-14668171
Ron van Wilgen
vcl@verburchtennis.nl

Verenigingsnummer 27581

Goed nieuws! Alle competitieteams zijn aangemeld bij de KNLTB voor het najaar. Alle teams zijn ingedeeld en het was niet nodig om te loten voor de vrijdagavond. De vrijdagavond zal er anders uitzien dan gebruikelijk. Vanuit de KNLTB is aangegeven dat er in verband met het Corona-virus op tijd gespeeld wordt. Er worden wedstrijden van één uur gespeeld. Dit is om de aankomst van de spelers gefaseerd te laten plaatsvinden. Ook is de bezetting van het clubhuis gelijkmatig verdeeld. Er worden twee groepen gemaakt. Eén groep speelt om 19 uur en 21 uur. De tweede groep speelt om 20 uur en 22 uur. Elke team krijgt dan twee banen toegekend. In augustus ontvangen we de indeling van de KNLTB en dan wordt duidelijk hoe dit zal plaatsvinden. We wensen iedereen een mooie zomer en kijken uit naar de competitie van 2020.

Data najaarscompetitie Den Haag 2020

Week37383940414243
Dinsdag 8 sep 15 sep 22 sep 29 sep 6 okt 13 okt 20 okt
Donderdag 10 sep 17 sep 24 sep 1 okt 8 okt 15 okt 22 okt
Vrijdag 11 sep 18 sep 25 sep 2 okt 9 okt 16 okt 23 okt
Zaterdag 12 sep 19 sep 26 sep 3 okt 10 okt 17 okt 24 okt
Zondag 13 sep 20 sep 27 sep 4 okt 11 okt 18 okt 25 okt


Inhalen dinsdag: 27 okt, 3 nov, 10 nov
Inhalen donderdag: 29 okt, 5 nov, 12 nov
Inhalen vrijdag: 30 okt, 6 nov, 13 nov
Inhalen zaterdag: 31 okt, 7 nov, 14 nov
Inhalen zondag: 1 nov, 8 nov, 15 nov


Vanaf 2018 worden alle dubbelpartijen in de competitie verkort gespeeld: er wordt een wedstrijdtiebreak (t/m 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een derde set gespeeld. Waarom? Verkort spelen maakt de competitie aantrekkelijker en beter planbaar waardoor het beter past in drukke agenda’s, meer leden competitie kunnen spelen en er meer ruimte is voor recreanten om vrij te spelen tijdens de competitie.

Onings Tennisballen
Op onze vereniging spelen we competitie met de officieel door de KNLTB erkende Dunlop Fort Max TP tennisballen die tevens zijn voorzien van het logo van onze parksponsor Onings Holland Flowerbulbs.

Redactie
De redactie ziet graag leuke foto’s en verslagen van de competitieteams hun kant op komen dus mail deze naar redactie@verburchtennis.nl


Opgeven Najaarscompetitie 2020 - NIET MEER MOGELIJK

Dit kan nog tot vrijdag 19 juni 2020
Inschrijven kan hier 

LEES EERST ONDERSTAANDE INFORMATIE GOED DOOR VOORDAT JE OPGEEFT

De inschrijving voor de najaarscompetitie geopend. De KNLTB heeft aangegeven dat de voorjaarscompetitie is verplaatst naar het najaar. De speeldagen van het voorjaar worden nu overgenomen naar het najaar. De klasses waarin de vereniging teams had ingeschreven blijft bestaan. Alle teams die willen deelnemen aan de najaarscompetitie moeten zich OPNIEUW AANMELDEN.

Speeldagen
Er wordt gespeeld op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Vrijdag populair
Vrijdagavond is zeer populair. Er is een maximum aantal teams die op vrijdag kunnen spelen. Overleg met je team of de zaterdag of zondag een mogelijkheid kan zijn om aan die competitie deel te nemen. 

Loten
Als het maximum aantal inschrijvingen wordt overschreden, zullen we gaan loten wie kan deelnemen aan de competitie. Het team wat in voorgaande jaren is uitgeloot zal, in ongewijzigde samenstelling, de volgende 4 jaar automatisch deelnemen aan die competitie en dus buiten de loting blijven.

Maximaal aan één competitie deelnemen
Er mag maar aan één competitie worden deelgenomen. Als er een dubbele inschrijving is, vervalt automatisch de inschrijving waarin de loting wordt gedaan.  

VCL cursus
De VCL cursus wordt alleen aangeboden in de periode van januari t/m maart. De inzet van de leden die de VCL cursus in maart 2020 hebben afgerond, worden in een planning vooraf aan de competitie ingedeeld.

Per 1 april lid
Om deel te nemen aan de KNLTB najaarscompetitie moeten alle spelers vanaf 1 april 2020 lid zijn bij Verburch.

Voor dagleden is het niet mogelijk om aan de KNLTB najaarscompetitie op vrijdagavond deel te nemen.
 

  • Westlandse Banen Jumbo Boere DB Telecom Makro Rumble IT Michel Vis Tweewielers
  • Connecting Lilies ACS DRV Accountants & Adviseurs John Bruinen Loonbedrijf Miko Ruitenburg
  • Duijnisveld