De veteranencompetitie is bedoeld voor alle 50-plussers in het district Den Haag en die lid zijn van de KNLTB. Er wordt gespeeld in de zomermaanden op doordeweekse dagen.

Veteranencompetitie

IN VERBAND MET CORONA WORDT DEZE COMPETITIE NIET GESPEELD IN DE ZOMERMAANDEN JUNI T/M AUGUSTUS. ER WORDT NU GEPROBEERT OM DIT IN SEPTEMBER EN OKTOBER ALSNOG TE DOEN. AANMELDEN VOOR DIT NAJAAR WAS NOG MOGELIJK T/M 23 JULI 2020.

Om deel te nemen aan deze veteranencompetitie dient u wel in het bezit te zijn van een KNLTB-pasje, maar telt niet mee voor de KNLTB-rating. Het is mogelijk om zowel aan de voorjaarscompetitie als aan de veteranencompetitie deel te nemen zonder dispensatie aan te vragen. Opgeven hiervoor is mogelijk tot 10 april 2020

In 2020 wordt er gespeeld in juni t/m augustus op onderling afgesproken speeldagen. Bij Verburch kan er gespeeld worden op dinsdag (vanaf 11.00 uur), woensdag en donderdag (vanaf 10.00) overdag. Kijk voor overige info en de spelregels bij ‘reglement’.

Na afloop van de competitie wordt er voor de deelnemers een extra eendagstoernooi georganiseerd. Dit toernooi vindt plaats op het park Te Werve half september 2020.

Contactpersoon Verburch Tennis
Ab Cabral 
Mail : abcabral@ziggo.nl

Reglement

1) De competitie is bedoeld voor 50-plussers in het district Den Haag.
2) Een tennispasje van de KNLTB is noodzakelijk. De competitie telt niet mee voor de KNLTB-rating.
3) Er kan aan zowel de voorjaarscompetitie als aan de veteranencompetitie worden deelgenomen zonder dispensatie aan te vragen.
4) Er wordt gespeeld in vast teams van minimaal 4 personen.
5) Er is een heren- en een mixcompetitie.
6) Speelsterkte geoorloofd in de categorieën 5 t/m 9. De indeling geschiedt op basis van speelsterkte in poules van 4 of 5 teams.
7) Er wordt gespeeld in de periode van juni – augustus (13 weken)
Er wordt 3x thuis gespeeld en 3x uit gespeeld
8) In de week van 20 t/m 24 juli kunnen er geen thuiswedstrijden worden gepland in verband met het tenniskamp.

9) De speeldagen en aanvangstijden op ons park zijn als volgt:
Dinsdag vanaf 11.00 uur maximaal 2 thuisspelende teams
Woensdag vanaf 10.00 uur maximaal 2 thuisspelende teams
Donderdag vanaf 10.00 uur maximaal 2 thuisspelende teams

10) De speeldagen worden bepaald door de teams zelf in onderling overleg en in overleg met de contactpersoon van Verburch Tennis Ab Cabral.
11) Iedere captain geeft tijdig via de mail (abcabal@ziggo.nl) aan Ab speeldata door van zijn team. Ab zorgt dat de teams evenredig over de weken verdeeld worden.
12) Ab geeft de vastgelegde speeldata door aan Ria van Leeuwen, zodat zij de banen in de Tennisbox kan reserveren. Ria geeft vroegtijdig door aan de captain welke banen voor het team gereserveerd staan.
13) Als de thuiswedstrijden op de speeldag eerder zijn afgelopen dan de tijd die voor het team gereserveerd staat in de Tennisbox, bel dan Ria (06-42904600) meteen. Zij kan de banen dan vrijgeven in de Tennisbox. Wel zo plezierig voor de vrijspelers.
14) De teams betalen zelf hun ballen, deze worden niet via de vereniging geleverd.
15) De competitiebijdrage is ca 25 euro per team.
16) Inschrijving is mogelijk tot 10 april 2020.
17) Contactpersoon Verburch Tennis Ab Cabral 06-18113492 abcabral@ziggo.nl

Er wordt in 2019 (van juni t/m augustus) op ons tennispark gespeeld op de dinsdagen 18 juni, 2 juli en 6 augustus vanaf 12.00 uur. Voor 2020 is dit nog niet precies bekend.

Teamindeling 2019

Team 1
Ab Cabral
Ed van Veen
Aagje Huizing
Brigitte van Elswijk

 

 

  • DRV Accountants & Adviseurs ACS Connecting Lilies Duijnisveld Rumble IT Makro
  • DB Telecom Michel Vis Tweewielers Westlandse Banen Jumbo Boere Miko John Bruinen Loonbedrijf
  • Ruitenburg