Verburch Tennis is een actieve vereniging waarbij veel vrijwilligers zich actief inzetten om leuke activiteiten te organiseren. Zo zijn er toernooien, maar ook klaverjasavonden en een clubje actieve biljarters.

Er worden toernooien georganiseerd die alleen voor onze eigen leden toegankelijk zijn, maar er zijn ook toernooien waaraan iedereen mee mag doen; de zogenoemde open toernooien. In maart wordt het KNLTB open wintertoernooi georganieerd. 

Maar ook het Summer Tennis Event eind augustus en het Rondje Poeldijk Toernooi begin september zijn voor iedereen toegankelijk. 

Tijdens de zomermaanden zijn alle - nog niet leden - van harte welkom om voor een mooi bedrag kennis te komen maken met tennis. Een goed alternatief als de voetbal- en handbalcompetities stil liggen. Dit geld dus zowel voor jongeren als voor senioren. Het Zomertennis genoemd.

Tijdens de wintermaanden worden er klaverjasavonden georganiseerd is ook met name ook een clubje biljarters serieus in competitie.

FULLTIME LEDEN mogen aan alle toernooien en evenementen meedoen die de vereniging organiseert. Zij mogen zowel overdag als ’s avonds gebruik maken van de tennisbanen.

DAGLEDEN mogen alleen meedoen aan toernooien en evenementen die overdag plaatsvinden en niet op zaterdag. Uitzonderingen hierop zijn de Clubkampioenschappen, het Summer Tennis Event en het Open Wintertoernooi. 

  • vriendenvanverburch Duijnisveld Ruitenburg Jumbo Boere John Bruinen Loonbedrijf
  • ACS Michel Vis Tweewielers Westlandse Banen DRV Accountants & Adviseurs Uithof Miko
  • Rumble IT Gebr Nederpel Potplanten