Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernoohttps://www.verburchtennis.nl/restyled-opening-days/ien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

Restyling Opening Days 9 t/m 11 juli 2021
Eindelijk! We kunnen weer los! Op ons mooie Onings Tennispark en in ons nog maar net gerestylde clubhuis. En dit gaan we vieren in het weekend van 9 t/m 11 juli. Uiteraard nog wel allemaal op 1,50 meter afstand. Er is van alles en nog wat te doen en er is voor ieder wat wils! Geef je op voor de toernooien die jou leuk lijken en kijk voor meer info elders op onze website.

Openingstoernooi 21 maart 2020

Op zaterdag 21 maart gaan we ons zomerseizoen openen met een Open Tennisdag voor leden en niet-leden. Iedereen is deze dag welkom. Voor de eigen leden wordt er een Openingstoernooi georganiseerd vanaf 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Aanmelden hiervoor is mogelijk via Monique Schoonenboom tennisevent@verburchtennis.nl of op de lijst die vanaf 30 februari hangt op het bord in ons clubhuis. Wil je meedoen, wacht dan niet te lang, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is deze keer gratis en wij gaan er een gezellige dag van maken! 

Biertoernooi voor de Heren 14 juni 2019
Op vrijdag 14 juni is de hele avond gereserveerd voor de heren! Dus wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers, dan maken we er een stoere-heren-avond van! Deelname is (nog niet bekent) euro en het toernooi begint om (nog niet bekend uur. Contact moniqueschoonenboom@gmail.com. Opgeven kan tzt ook op de lijst in ons clubhuis.

Ladies Evening van de Dames 21 juni 2019
Op vrijdag 21 juni zijn de dames aan de beurt en is de hele avond gereserveerd voor de dames! Dus dames, leuk als jullie allemaal weer meedoen, dan maken we er een gezellige-meiden-avond van! Deelname is 5 euro en het toernooi begint om 19.00 uur. Contact moniqueschoonenboom@gmail.com. Opgeven kan tzt ook op de lijst in ons clubhuis.

Rondje Poeldijk Tennistoernooi – dinsdag 3 september 2019
Ook dit jaar opent Verburch Tennis weer haar deuren van ons Onings Tennispark voor alle Poelukkers en voor iedereen vanaf 18 jaar daarbuiten tijdens het Rondje Poeldijk Tennistoernooi. Het toernooi wordt georganiseerd tijdens en in samenwerking met de feestweek van Rondje Poeldijk. Het toernooi begint om 9.45 uur en is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Rond 12.00 uur wordt er een heerlijke lunch verzorgd. Deelname is 10 euro en voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de toernooi-organisatie Ria van Leeuwen 06-42904600 toernooi@verburchtennis.nl 

Inschrijven Rondje Poeldijk Tennistoernooi
Opgeven is nog mogelijk t/m zondag 1 september

Tijdens de toernooien zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding. 

  • Westlandse Banen Michel Vis Tweewielers Makro DRV Accountants & Adviseurs Connecting Lilies Jumbo Boere
  • Miko Duijnisveld ACS Rumble IT John Bruinen Loonbedrijf Ruitenburg
  • DB Telecom