Verburch Tennis is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Zo zijn er het hele jaar door toernooien voor de leden, maar ook toernooien waar ook niet-leden aan mee mogen doen.

Druiventoernooi – dinsdag 14 september 2021
Ook dit jaar opent Verburch Tennis weer haar deuren van ons Onings Tennispark voor alle Poelukkers en omstreken vanaf 18 jaar (dus ook niet leden en iedereen buiten Poeldijk is/zijn welkom). Helaas wordt het Rondje Poeldijk dit jaar niet meer georganiseerd, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen tennistoernooi kunnen organiseren! Daarom vanaf heden geen Rondje Poeldijk Toernooi meer, maar het Druiventoernooi. Leuk als jullie weer meedoen! Wel zijn we deze keer wat beperkt in de beschikbaarheid van onze banen en houden we rekening met de coronamaatregelen. We kunnen dus een maximaal aantal van 40 personen mee laten doen.

Het toernooi begint om 09.45 uur en is om ongeveer 15.00 uur afgelopen. Rond 12.00 uur wordt er een heerlijke lunch verzorgd. Deelname is 10 euro en aanmelden kan (nog t/m zaterdag 11 september) door een mail te sturen naar toernooi@verburchtennis.nl. Contactpersoon Ria van Leeuwen 06-42904600.

Restyling Opening Days 9 t/m 11 juli 2021
Eindelijk! We kunnen weer los! Op ons mooie Onings Tennispark en in ons nog maar net gerestylde clubhuis. En dit gaan we vieren in het weekend van 9 t/m 11 juli. Uiteraard nog wel allemaal op 1,50 meter afstand. Er is van alles en nog wat te doen en er is voor ieder wat wils! Geef je op voor de toernooien die jou leuk lijken en kijk voor meer info elders op onze website.

Openingstoernooi 21 maart 2020

Op zaterdag 21 maart gaan we ons zomerseizoen openen met een Open Tennisdag voor leden en niet-leden. Iedereen is deze dag welkom. Voor de eigen leden wordt er een Openingstoernooi georganiseerd vanaf 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Aanmelden hiervoor is mogelijk via Monique Schoonenboom tennisevent@verburchtennis.nl of op de lijst die vanaf 30 februari hangt op het bord in ons clubhuis. Wil je meedoen, wacht dan niet te lang, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is deze keer gratis en wij gaan er een gezellige dag van maken! 

Biertoernooi voor de Heren 14 juni 2019
Op vrijdag 14 juni is de hele avond gereserveerd voor de heren! Dus wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers, dan maken we er een stoere-heren-avond van! Deelname is (nog niet bekent) euro en het toernooi begint om (nog niet bekend uur. Contact moniqueschoonenboom@gmail.com. Opgeven kan tzt ook op de lijst in ons clubhuis.

Ladies Evening van de Dames 21 juni 2019
Op vrijdag 21 juni zijn de dames aan de beurt en is de hele avond gereserveerd voor de dames! Dus dames, leuk als jullie allemaal weer meedoen, dan maken we er een gezellige-meiden-avond van! Deelname is 5 euro en het toernooi begint om 19.00 uur. Contact moniqueschoonenboom@gmail.com. Opgeven kan tzt ook op de lijst in ons clubhuis.

Tijdens de toernooien zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding. 

  • Westlandse Banen Makro DRV Accountants & Adviseurs John Bruinen Loonbedrijf Jumbo Boere Rumble IT
  • Duijnisveld Ruitenburg Connecting Lilies Miko DB Telecom Michel Vis Tweewielers
  • ACS