Veel teams doen jaarlijks mee aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Deze competitie wordt gespeeld in de maanden april, mei en juni en georganiseerd door de KNLTB.

Dinsdag

Teams 

Donderdag

Teams 

 

Vrijdagavond

Teams 

Zaterdag

Teams 

Zondag

Teams 


Verenigings Competitieleider (VCL) Verburch Tennis

Monique Schoonenboom : 06-14668171
Ron van Wilgen
vcl@verburchtennis.nl

Verenigingsnummer 27581

KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 - WORDT NIET MEER GESPEELD

Voor volwassenen vanaf 27 jaar is wedstrijden spelen volgens de routekaart pas mogelijk vanaf 7 juli. Er is nu weinig perspectief op eerdere versoepelingen en wijzigingen in het stappenplan om officiële competities te organiseren. Daarom heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie tennis voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021. De jeugdcompetitie (Tenniskids en junioren) kan misschien in verkorte vorm nog wel doorgaan met 5 speeldagen vanaf 28 mei. Wij hopen dat hierover binnenkort meer duidelijk wordt.

Tijdens de voorjaarscompetitie doen traditiegetrouw veel teams mee op de verschillende speeldagen. Zo wordt er gespeeld op dinsdag- en donderdagmorgen, maar ook op vrijdagavond, zaterdag en op zondag. Alle leden van onze tennisvereniging met een geldig KNLTB-pasje kunnen hieraan meedoen. 

Ook nog meedoen met de JUNI-EDITIE?
Heb je een nieuw team en wil je nog meedoen in deze periode, meldt je aan via de mail vcl@verburchtennis.nl

Van de bestaande teams zullen er teams zich gaan terugtrekken. Deze ruimte kan dan opgevuld worden met de nieuwe aanmeldingen. Wie het eerste komt......

Check de site van de KNLTB voor alle info over de voorjaarscompetitie.


AANPASSINGEN VRIJDAGAVONDCOMPETITIE
- Er worden weer hele wedstrijden gespeeld met een supertiebreak in de 3de set.
- Alle teams spelen om de week competitie, de heren- en dames teams starten gelijk met de reguliere (9 april). De gemengde teams starten een week eerder (2 april). Zie ook onderstaand schema.
- Ieder team heeft totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken.
- De totale organisatie voor de VCL op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.


Opgeven voor deze competitie (is op dit moment niet meer mogelijk)
LET OP! Lees onderstaande 4 punten eerst goed door

1 Verplichte cursus VCL voor competitieteams in 2021 - tot nader order nog niet bekend
Afgelopen jaar hebben meerdere captains van de competitieteams de VCL-cursus gedaan. Helaas is dit niet bij alle teams gelukt, omdat Corona vanaf 16 maart een feit was en hierdoor kon de KNLTB de inhaalcursus niet meer organiseren. Ook dit jaar is het de bedoeling dat elk team een VCL-er. heeft Of de cursussen in 2021 worden georganiseerd is nog afwachten. Zodra dit bekend is laten wij dit weten.  Zonder VCL-ers is de vereniging niet gerechtigd om hieraan mee te doen. Het hoeft niet perse zo te zijn dat de captain van het team ook de VCL-cursus doet, dat kan ook iemand anders uit het team zijn. (dit zou zelfs ook iemand buiten het team kunnen zijn). 

Dit houdt concreet in dat er in één middag de theorie wordt gegeven. Hierna moet er digitaal een examen gedaan worden. Dit tijdstip wordt door de cursist zelf bepaald en kan in eigen omgeving.

2 Maximaal aantal teams
Zowel de KNLTB voorjaarscompetitie als de KNLTB najaarscompetitie zijn populair en met name op de vrijdagavond. Procedure voor de voorjaarscompetitie 2021 als het maximale aantal teams is bereikt op vrijdagavond.

• Maximale aantal teams wat kan deelnemen aan de vrijdagavondcompetitie is 12 teams.
• Bij meer dan 12 teams wordt er geloot welke teams er meedoen
• Teams die zijn uitgeloot hebben de volgende keer zekerheid van deelname aan de eerstvolgende voorjaars- of najaarscompetitie bij dezelfde teamformatie
• Het tijdstip van inschrijving is niet bepalend voor de loting.

De inschrijving sluit op 31 december 2020
Begin januari zal de loting plaatsvinden in het clubhuis.

3 Bevestiging aanmelding
Je ontvangt na opgave ALTIJD een ontvangstbevestiging met daarop datgeen waarvoor je, je heb aangemeldt. Check deze goed.

4 Dagleden
Voor dagleden is het niet mogelijk om aan de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond deel te nemen. Data voorjaarscompetitie Den Haag 2021 - UITGESTELD NAAR BEGIN MEI

Week1718192021222324252627
Dinsdag   4 mei 11 mei 18 mei 25 mei 1 juni 8 juni 15 juni      
Donderdag6   6 mei 13 mei 20 mei 27 mei 3 juni 10 juni 17 juni      
Vrijdag DD en HD     14 mei   28 mei   11 juni   25 juni   9 juli
Vrijdag GD   7 mei   21 mei   4 juni   18 juni   2 juli  
Zaterdag  1 mei 8 mei 15 mei 22 mei 29 mei 5 juni 12 juni        
Zondag 2 mei 9 mei 16 mei 24 mei * 30 mei 6 juni 13 juni        

Zondag 24 mei valt op maandag 2de Pinksterdag

Inhalen dinsdag - 22 juni, 28 juni, 5 juli
Inhalen donderdag - 24 juni, 1 juli, 8 juli
Inhalen vrijdag - nog niet bekend
Inhalen zaterdag - 19 juni, 26 juni, 3 juli
Inhalen zondag - 20 juni, 27 juni, 4 juli


Onings Tennisballen
Op onze vereniging spelen we competitie met de officieel door de KNLTB erkende Dunlop Fort Max TP tennisballen die tevens zijn voorzien van het logo van onze parksponsor Onings Holland Flowerbulbs.

Redactie
De redactie ziet graag leuke foto’s en verslagen van de competitieteams hun kant op komen dus mail deze naar redactie@verburchtennis.nl

 

 

  • Makro DB Telecom Michel Vis Tweewielers DRV Accountants & Adviseurs Westlandse Banen John Bruinen Loonbedrijf
  • Rumble IT Connecting Lilies Miko Duijnisveld Ruitenburg ACS
  • Jumbo Boere