Op dit moment zijn er zo’n 100 jeugd- en juniorleden lid van Verburch Tennis. De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij de jeugd.

Verburch Tennis - Tennis jij al??

Weet je wat zo leuk is aan deze sport...

Je kunt als negentje, achtje of zeventje het hele jaar door wel ergens toernooien spelen of meedoen aan een competitie. Dus of je nou prof wilt worden of voor de lol speelt, tennissen kan altijd. En als je geen toernooien of competitie wilt spelen, ga je gewoon met een vriend(je) naar de baan om te spelen. Dat is nou  het mooie van tennis; je hebt er maar twee mensen voor nodig. 

Lijkt het je leuk om eens te proberen dan is het mogelijk om een gratis proefles te volgen. Wil je hier meer van weten stuur dan een mail naar jeugdtennisles@verburchtennis.nl

Op dit moment tennissen zo'n 100 jeugdleden bij Verburch Tennis. Naast goed leren tennissen vinden wij plezier ook erg belangrijk. Er zijn op onze tennisvereniging twee trainers (Jeroen Grootenhuis en Patrick Aalderink) actief die de lessen verzorgen, maar daarnaast worden ook tal van andere activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie.Naast de tennislessen, worden 2x per jaar een aantal weken competitiewedstrijden gespeeld bij de jeugd (Tenniskids) en junioren, namelijk tijdens het voorjaar en het najaar. Ook worden er toernooien georganiseerd. Je kan daarover meer lezen in de afzonderlijke menu''s. Bij Verburch Tennis wordt gespeeld volgens het Tenniskids programma, wat betekent dat de kids van kleinsafaan volgens de nieuwste lesmethoden les krijgen. Deelname aan de verenigingslessen is alleen mogelijk samen met een lidmaatschap.

We hopen dat de kinderen naast de lessen, de competitie en de georganiseerde toernooien ook regelmatig zelf gaan tennissen. Bel je vrienden en vriendinnen op en ga lekker vrij spelen!

 

De jeugdcommissie staat open voor ideeën (zeker ook van ouders!) en voert overleg over de afstemming van de activiteiten met bestuur en andere commissies. De activiteiten van de jeugdcommissie zijn onder meer:

- Deelname KNLTB competities
- Clubkampioenschappen / Clubtoernooien
- Oliebollentoernooi
- Jong/Oudtoernooi
- Uitwisseling met andere verenigingen
- Tenniskamp georganiseerd door de trainers Jeroen en Patrick

Ben je op zoek naar meer informatie stuur dan een mailtje naar ons secretariaat jeugdcommissie@verburchtennis.nl.
Onze jeugd wordt ondersteund door diverse sponsors, waaronder Onings Holland Flowerbulbs, Gebr. Nederpel Potplanten en de Businessclub ‘Vrienden van Verburch’.

Leuk dat onze jeugd tijdens de competitie in de heuse Verburch-Tennisshirts verschijnt! Sinds 2022 mogelijk gemaakt door onze parksponsor Onings Holland Flowerbulbs.


  • Jumbo Boere Miko Ruitenburg Westlandse Banen Rumble IT
  • Michel Vis Tweewielers ACS Uithof Duijnisveld John Bruinen Loonbedrijf vriendenvanverburch
  • Gebr Nederpel Potplanten DRV Accountants & Adviseurs