Op dit moment zijn er zo’n 90 jeugd- en juniorleden lid van Verburch Tennis. De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij de jeugd.

Verburch Tennis - Tennis jij al??

Op dit moment tennissen zo'n 100 jeugdleden bij Verburch Tennis. Naast goed leren tennissen vinden wij plezier ook erg belangrijk. Er zijn op onze tennisvereniging twee trainers (Jeroen Grootenhuis en Patrick Aalderink) actief die de lessen verzorgen, maar daarnaast worden ook tal van andere activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie.

Naast de tennislessen, worden 2x per jaar een aantal weken competitiewedstrijden gespeeld bij de jeugd (Tenniskids) en junioren, namelijk tijdens het voorjaar en het najaar. Ook worden er toernooien georganiseerd. Je kan daarover meer lezen in de afzonderlijke menu''s. Bij Verburch Tennis wordt gespeeld volgens het Tenniskids programma, wat betekent dat de kids van kleinsafaan volgens de nieuwste lesmethoden les krijgen. Deelname aan de verenigingslessen is alleen mogelijk samen met een lidmaatschap.

We hopen dat de kinderen naast de lessen, de competitie en de georganiseerde toernooien ook regelmatig zelf gaan tennissen. Bel je vrienden en vriendinnen op en ga lekker vrij spelen!

 

De jeugdcommissie staat open voor ideeën (zeker ook van ouders!) en voert overleg over de afstemming van de activiteiten met bestuur en andere commissies. De activiteiten van de jeugdcommissie zijn onder meer:

- Deelname KNLTB competities
- Clubkampioenschappen / Clubtoernooien
- Oliebollentoernooi
- Jong/Oudtoernooi
- Uitwisseling met andere verenigingen
- Tenniskamp georganiseerd door de trainers Jeroen en Patrick

Ook wordt er voor de jeugd van 12 jaar en ouder tijdens de wintermaanden een Westlandse Competitie georganiseerd in samenwerking met de Westlandse jeugdcommissies en gespeeld op verschillende verenigingen. En er is een Summerslam vlak vokor de zomervakantie op het tennispark van Naaldwijk met leuke spellen en een disco. 


Ben je op zoek naar meer informatie stuur dan een mailtje naar ons secretariaat jeugdcommissie@verburchtennis.nl.

Onze jeugd wordt ondersteund door diverse sponsors, waaronder Onings Holland Flowerbulbs, Connecting Lilies en de Businessclub ‘Vrienden van Verburch’.

Leuk dat onze jeugd tijdens de competitie in de heuse Verburch-Tennisshirts verschijnt! Sinds 2016 mogelijk gemaakt door Businessclub Vrienden van Verburch.  • DB Telecom DRV Accountants & Adviseurs Rumble IT John Bruinen Loonbedrijf Westlandse Banen Michel Vis Tweewielers
  • ACS Makro Jumbo Boere Connecting Lilies Duijnisveld Miko
  • Ruitenburg