Samen Dineren

Samen Dineren 2024

Vindt u het fijn om eens niet alleen te koken en alleen te eten? Schuif dan gezellig aan! Want voor alleenstaanden in Poeldijk gaan wij eens in de twee maanden een gezellig diner organiseren met als doel gezellig met elkaar samen zijn en tevens heerlijk eten. 

Dit diner zal plaats vinden op vrijdagavonden en een team van 8 vrijwilligers staat voor u klaar om alles in goede banen te leiden en de gezelligheid te waarborgen. De nieuwe datums in 2023 zijn

Vrijdag 23 februari  - 17.30 – 20.00 uur
Vrijdag 22 maart – 17.30 – 20.00 uur

Het clubhuis wordt beschikbaar gestelt door Verburch Tennis.

Kom gezellig mee eten; alleen of neem iemand mee die ook alleenstaand is.

Aanmelden is mogelijk uiterlijk 7 dagen voor aanvangsdatum

Contact en aanmelden : Ben van Spronsen
Locatie : Clubhuis Verburch Tennis
Adres : Arckelweg 20b, 2685 SM Poeldijk
Mail : info@benvanspronsen.nl
Tel : 06-53711242
Kosten 10,00 euro p.p.
Opgeven : tot de vrijdag ervoor
Samen Dineren 2022 positief afgesloten

Na een half jaar voorbereiding zijn we begin dit jaar begonnen met het organiseren van een diner voor alleenstaanden voor (oud)leden van Verburch en mensen uit Poeldijk en directe omgeving. Begin dit jaar op de eerste avond kwamen er 23 deelnemers en dat was boven het aantal waarop we de eerste keer hadden gerekend. Een spannende avond want we kenden het publiek niet en voor ons was  het  de eerste keer dat we onze weg moesten vinden in de keuken en alle andere organisatorische zaken. We hebben op 18 november afgesloten met een tapas diner waar 31 gegadigden zich voor hadden ingeschreven. Iedereen heeft het afgelopen jaar heel erg gezellig gevonden en men gaf aan dat men ook elke keer heerlijk heeft gegeten.

Met elkaar hebben we een mooi team van ongeveer 8 vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken  en hebben zich ook al diverse personen zich aangemeld voor de komende tijd om af en toe eens mee te helpen. Met het hele team zijn we er trots op dat we dit sociale diner bij de tennisvereniging Verburch hebben kunnen opzetten en gaan we er natuurlijk in 2023 een vervolg aan geven.

Namens het hele team wensen we een ieder een fijne feestdagen.
Ben van Spronsen
  • John Bruinen Loonbedrijf Westlandse Banen DRV Accountants & Adviseurs Jumbo Boere Uithof
  • Michel Vis Tweewielers ACS Miko Gebr Nederpel Potplanten vriendenvanverburch Duijnisveld
  • Rumble IT Ruitenburg