In de maanden april, mei en juni worden er competitiewedstrijden gespeeld voor junioren vanaf 12 jaar. Kinderen die jonger zijn of nog in groen spelen, spelen in de Tenniskids-competitie

Kampioenen 11 - 14 jaar - Team 2!
Zondag 18 juli was er nog een inhaaldag waardoor toen pas beslist kon worden wie er bij Geel 2 - Junioren 11 t/m 14 jaar kampioen werd. Dat was dus mooi Verburch 2! Onze kanjers Julian Kettmann, Riley Grootscholten, Daan Huisman, Demi Niemantsverdriet en Ruben Bakker. Zij hebben dan ook top gespeeld de afgelopen weken en hebben het dik verdiend.


Kampioenen 13 - 17 jaar!

Met een thuiswedstrijd sloot het juniorenteam 13 t/m 17 jaar de verkorte KNLTB competitie die dit voorjaar gelukkig nog gespeeld is af. En spannende en mooie overwinning zorgden aan het eind van de dag voor het kampioenschap! Gefeliciteerd Koen Bosch, Olivier Rijk, Teun Bosch, Tijs Buijs, Duuk Niemantsverdriet! Knap gedaan!

Tijdens de voorjaarscompetitie doen veel teams mee op de verschillende speeldagen. Er wordt bij de junioren (11 t/m 14 of 13 t/m 17 jaar) gespeeld op zondagmiddag. Deelname in 2021 is mogelijk voor spelers/speelsters die geboren zijn op of ná 1 januari 2004 en voor 31 december 2010. De competitie beslaat een periode van ongeveer 7 weken, er zal worden gespeeld op onderstaande data:

Contactpersoon juniorencompetitie
Marcel Borsboom
Tel : 06-52603636
jeugdcompetitie@verburchtennis.nl


KNLTB (VERKORTE) VOORJAARSCOMPETITIE JUNIOREN START 13 JUNI!
Nu het goed gaat met de besmettingen en het Kabinet versoepelingen heeft aangekondigd kunnen we ons opmaken voor de (verkorte) voorjaarscompetitie voor de Tenniskids en de junioren. Deze zal starten op 13 juni en doorlopen tot 11 juli. 

Van het thuis spelende team mogen helaas geen toeschouwers aanwezig zijn, behalve teambegeleiders en jeugdcommissieleden.

Van de bezoekende teams mag er 1 begeleider per kind mee naar het park + de teambegeleider zelf.

Teams 2021

Geel 1 - Junioren 11 t/m 14 jaar
Ivo van Paassen
Max den Hartog
Stan Barendse
Rik Zuidgeest
Mika Borsboom
Brett Berendse

Geel 2 - Junioren 11 t/m 14 jaar
Julian Kettmann
Riley Grootscholten
Daan Huisman
Demi Niemantsverdriet
Ruben Bakker

Geel 3 - Junioren 11 t/m 14 jaar
Lars van Selm
Clint Devijver
Fien Bosch
Sophie Nieboer
Marit Luttekes

Geel 1 - Junioren 13 t/m 17 jaar
Koen Bosch
Olivier Rijk
Teun Bosch
Tijs Buijs
Duuk Niemantsverdriet

Redactie
De redactie ziet graag leuke foto’s en verslagen van de competitieteams hun kant op komen dus mail deze naar redactie@verburchtennis.nl.Data voorjaarscompetitie Den Haag 2021

Week2324252627    
Zondag 13 juni 20 juni  27 juni  4 juli  11 juli        


Inhalen zondag : ??

KNLTB Voorjaarscompetitie
Hoe werkt de competitie ook alweer? Een korte samenvatting: Voor de categorie 11-14 jaar worden er sets tot 4 gespeeld met Beslissend Punt Systeem en in de 3e set een wedstrijdtiebreak tot 7.  Jongens en meiden spelen dòòr elkaar en mèt elkaar 4 enkels en 2 dubbels. De opzet is hiermee vergelijkbaar met Tenniskids Groen. Bij de categorie 13-17 jaar geldt er in de 3e set een wedstrijdtiebreak voor de dubbels èn de enkels.

De tennisleraren zullen aan de hand van de speelsterkte en inzet van de kinderen, bepalen aan welke competitie de kinderen het beste kunnen deelnemen. Met name voor kinderen in de leeftijdscategorie 11 tot 13 jaar kan dat verschillen. Het ene kind is er aan toe om al op de grote baan met de ons bekende gele ballen te spelen (juniorencompetitie); het andere kind leert er veel meer van om nog een seizoen in tenniskids oranje of groen te spelen. Uiteraard kunnen de kinderen aangeven bij wie ze graag in het team zouden willen komen; het is echter niet vanzelfsprekend dat dat ook gaat gebeuren. Natuurlijk zullen we, indien mogelijk, vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in een team plaatsen.


Opgeven voorjaarscompetitie? Kijk hier
Dit kan nog tot 31 december 2020
NU NIET MEER MOGELIJK

Belangrijk om te weten
Er wordt verwacht dat je deze speeldagen probeert vrij te houden om de competitie te spelen. Natuurlijk kun je een keer verhinderd zijn, en daarom proberen we altijd per team voldoende reservespelers te hebben. Geef bij inschrijving meteen aan in hoeverre je op de dagen beschikbaar denkt te zijn. Wij ontvangen graag van alle kinderen een formulier, mondelinge toezeggingen zijn niet handig.

-Deelname aan de competitie kost € 15,-per kind en dient per tikkie betaald te worden.
-Voorafgaand aan de voorjaarscompetitie wordt op maandag- of dinsdagmiddag (tussen 16.00 - 19.00 uur) competitietraining gegeven door onze trainers. De kinderen worden per competitieteam ingedeeld om 1 uur te komen trainen. 
-Per team benoemen wij een teamouder. De teamouder is het aanspreekpunt vanuit het team van en naar de JC, coördineert het vervoer naar de uitwedstrijden, begeleidt het team tijdens de competitie, vult het wedstrijdformulier in bij thuiswedstrijden en levert dit in bij de JC,  draagt zorg voor de competitiemap, ballen en T-shirts en levert deze na de competitie in bij de JC. Heeft u interesse, dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.
-Van alle ouders wordt verwacht dat zij bij de uitwedstrijden onderling het vervoer regelen en bij thuiswedstrijden gastvrij zijn en belangstelling tonen.
-Inschrijving kan alleen individueel, teams worden door de JC en de leraren geformeerd. 

Hopelijk gaan er weer veel leden meedoen aan deze voorjaarscompetitie. Het is gezellig om als team met elkaar op pad te gaan en om te strijden om de punten. Daarbij leer je er erg veel van! Gewoon meedoen dus.


 

 

  • Duijnisveld DRV Accountants & Adviseurs Jumbo Boere DB Telecom John Bruinen Loonbedrijf Miko
  • Rumble IT Westlandse Banen ACS Michel Vis Tweewielers Ruitenburg Connecting Lilies
  • Makro