In de maanden april, mei en juni worden er competitiewedstrijden gespeeld voor junioren vanaf 12 jaar. Kinderen die jonger zijn of nog in groen spelen, spelen in de Tenniskids-competitie

Tijdens de voorjaarscompetitie doen veel teams mee op de verschillende speeldagen. Er wordt bij de junioren (11 t/m 14 of 13 t/m 17 jaar) gespeeld op zondagmiddag. Deelname in 2023 is mogelijk voor spelers/speelsters die geboren zijn op of ná 1 januari 2006 en voor 31 december 2012. De competitie beslaat een periode van ongeveer 7 weken in april, mei en juni.


Contactpersoon juniorencompetitie
Marcel Borsboom
Tel : 06-52603636
jeugdcompetitie@verburchtennis.nl

Aanmelden voor de voorjaarscompetitie 2023 is op dit moment niet meer mogelijk. Misschien kan je nog aamelden als invaller.Teams Najaar 2023

Geel 1 Jongens Junioren 11 - 14 jaar
Sebastian Neuman (C)
Tobias Neuman (C)
Dex Kok
Rick Schoonenboom
Rens Heskes
Julien Robers

Geel 2 Mix Junioren 11 - 14 jaar
Basil Bisada
Valerie Nieboer (C)
Nynke Schoustra
Casper Damen
Laura van Wingerden
Finn van den Beukel (reserve)

Geel 1 Jongens Junioren 13 - 17 jaar
Stan Barendse (C)
Mika Borsboom
Rik Zuidgeest
Max den Hartog
Riley Grootscholten

Geel 2 Jongens Junioren 13 - 17 jaar
Mirac Lleri
Jasper Schoustra
Daan Huisman (C)
Ruben Bakker

Geel 3 Jongens Junioren 13 - 17 jaar
Lars van Selm (C)
Clint Devijver
Ivo van Paassen
Julian Kettmann (C)

Geel 1 Meisjes - Junioren 13 - 17 jaar
Cady Borsboom
Annemieke Burger
Demi Niemantsverdriet (C)
Sophie Nieboer
Fien Bosch (C)
Maaike Bal

 

Data najaarscompetitie Den Haag 2023

Week373839404142 - inhalen 43 - inhalen
Zondag 17 sept 24 sept  1 okt  8 okt 15 okt 22 okt  29 okt

 

KNLTB competitie
Hoe werkt de competitie ook alweer? Een korte samenvatting: Voor de categorie 11-14 jaar worden er sets tot 4 gespeeld met Beslissend Punt Systeem en in de 3e set een wedstrijdtiebreak tot 7.  Jongens en meiden spelen dòòr elkaar en mèt elkaar 4 enkels en 2 dubbels. De opzet is hiermee vergelijkbaar met Tenniskids Groen. Bij de categorie 13-17 jaar geldt er in de 3e set een wedstrijdtiebreak voor de dubbels èn de enkels.

De tennisleraren zullen aan de hand van de speelsterkte en inzet van de kinderen, bepalen aan welke competitie de kinderen het beste kunnen deelnemen. Met name voor kinderen in de leeftijdscategorie 11 tot 13 jaar kan dat verschillen. Het ene kind is er aan toe om al op de grote baan met de ons bekende gele ballen te spelen (juniorencompetitie); het andere kind leert er veel meer van om nog een seizoen in tenniskids oranje of groen te spelen. Uiteraard kunnen de kinderen aangeven bij wie ze graag in het team zouden willen komen; het is echter niet vanzelfsprekend dat dat ook gaat gebeuren. Natuurlijk zullen we, indien mogelijk, vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in een team plaatsen.


Belangrijk om te weten
Er wordt verwacht dat je deze speeldagen probeert vrij te houden om de competitie te spelen. Natuurlijk kun je een keer verhinderd zijn, en daarom proberen we altijd per team voldoende reservespelers te hebben. Geef bij inschrijving meteen aan in hoeverre je op de dagen beschikbaar denkt te zijn. Wij ontvangen graag van alle kinderen een formulier, mondelinge toezeggingen zijn niet handig.

-Deelname aan de competitie kost € 15,-per kind (in 2023) en dient per tikkie betaald te worden.
-Voorafgaand aan de voorjaarscompetitie wordt op maandag- of dinsdagmiddag (tussen 16.00 - 19.00 uur) competitietraining gegeven door onze trainers. De kinderen worden per competitieteam ingedeeld om 1 uur te komen trainen. Deze extra lessen worden mogelijk gemaakt door de Businessclub Vrienden van Verburch.
-Per team benoemen wij een teamouder. De teamouder is het aanspreekpunt vanuit het team van en naar de JC, coördineert het vervoer naar de uitwedstrijden, begeleidt het team tijdens de competitie, vult het wedstrijdformulier in bij thuiswedstrijden en levert dit in bij de JC,  draagt zorg voor de competitiemap, ballen en T-shirts en levert deze na de competitie in bij de JC. Heeft u interesse, dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.
-Van alle ouders wordt verwacht dat zij bij de uitwedstrijden onderling het vervoer regelen en bij thuiswedstrijden gastvrij zijn en belangstelling tonen.
-Inschrijving kan alleen individueel, teams worden door de JC en de leraren geformeerd. 

Hopelijk gaan er weer veel leden meedoen aan deze voorjaarscompetitie. Het is gezellig om als team met elkaar op pad te gaan en om te strijden om de punten. Daarbij leer je er erg veel van! Gewoon meedoen dus. 


Redactie
De redactie ziet graag leuke foto’s en verslagen van de competitieteams hun kant op komen dus mail deze naar redactie@verburchtennis.nl.

 

  • Rumble IT vriendenvanverburch Uithof Gebr Nederpel Potplanten Miko
  • Duijnisveld John Bruinen Loonbedrijf Ruitenburg Jumbo Boere DRV Accountants & Adviseurs Michel Vis Tweewielers
  • ACS Westlandse Banen