In de maanden april, mei en juni worden er competitiewedstrijden gespeeld voor junioren vanaf 12 jaar. Kinderen die jonger zijn of nog in groen spelen, spelen in de Tenniskids-competitie

Tijdens de voorjaarscompetitie doen veel teams mee op de verschillende speeldagen. Er wordt bij de junioren (11 t/m 14 of 11 t/m 17 jaar) gespeeld op zondagmorgen. Deelname in 2019 is mogelijk voor spelers/speelsters die geboren zijn op of ná 1 januari 2002 en voor 1 januari 2009. De competitie beslaat een periode van ongeveer 7 weken, er zal worden gespeeld op onderstaande data:

Contactpersoon juniorencompetitie
Marlène van der Houit
06-51178982
jeugdcompetitie@verburchtennis.nl

Vanuit de KNLTB Let op! Vanaf 2018 worden alle dubbelpartijen in de competitie verkort gespeeld: er wordt een wedstrijdtiebreak (t/m 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een derde set gespeeld. Waarom? Verkort spelen maakt de competitie aantrekkelijker en beter planbaar waardoor het beter past in drukke agenda’s, meer leden competitie kunnen spelen en er meer ruimte is voor recreanten om vrij te spelen tijdens de competitie. 

Verkort spelen - Alle dubbelpartijen bij junioren en senioren
1) Beslissende wedstrijdbreak: Tot en met 10 punten, 2 punten verschil, in plaats van een volledige derde set.

Data voorjaarscompetitie Den Haag 2019

Week141516171819202122
Zondag 7 apr 14 apr  22 apr      12 mei  19 mei 26 mei 2 juni


Let op: maandag 22 april is 2de Paasdag (wordt gezien als zondag)
Inhalen 28 april, 5 en 30 mei

Opgeven voorjaarscompetitie 2019 kan hier
Dit kan nog tot 15 december 2018

Belangrijk om te weten
Er wordt verwacht dat je deze speeldagen probeert vrij te houden om de competitie te spelen. Natuurlijk kun je een keer verhinderd zijn, en daarom proberen we altijd per team voldoende reservespelers te hebben. Geef bij inschrijving meteen aan in hoeverre je op de dagen beschikbaar denkt te zijn. Wij ontvangen graag van alle kinderen een formulier, mondelinge toezeggingen zijn niet handig.

-Deelname aan de competitie kost € 15,00 (in 2019) per kind en dient per tikkie betaald te worden.
-Kinderen die selectietraining krijgen, zijn verplicht om deel te nemen aan de voorjaarscompetitie.
-Voorafgaand aan de Voorjaarscompetitie wordt op drie woensdagen in maart competitietraining gegeven door onze trainers. De kinderen worden per competitieteam ingedeeld om 1 uur te komen trainen. 
-Per team benoemen wij een teamouder. De teamouder is het aanspreekpunt vanuit het team van en naar de JC, coördineert het vervoer naar de uitwedstrijden, begeleidt het team tijdens de competitie, vult het wedstrijdformulier in bij thuiswedstrijden en levert dit in bij de JC,  draagt zorg voor de competitiemap, ballen en T-shirts en levert deze na de competitie in bij de JC. Heeft u interesse, dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.
-Van alle ouders wordt verwacht dat zij bij de uitwedstrijden onderling het vervoer regelen en bij thuiswedstrijden gastvrij zijn en belangstelling tonen.
-Inschrijving kan alleen individueel, teams worden door de JC en de leraren geformeerd. Je kunt wel aangeven met wie je graag in een team zou willen zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Hopelijk gaan er weer veel leden meedoen aan deze voorjaarscompetitie. Het is gezellig om als team met elkaar op pad te gaan en om te strijden om de punten. Daarbij leer je er erg veel van! Gewoon meedoen dus.


Teams 2019

Zondag Jongens 1 tm 17 jaar
Matt van Os
Tijn Zuijderwijk
Hugo Barendse
Finn van der Voort

Zondag Jongens 2 t/m 17 jaar
Tijs Buijs
Teun Bosch
Olivier Rijk
Koen Bosch

Zondag Meisjes 1
Lonneke Zuijderwijk
Lois van Os
Yara Jap Tjong
Veerle Kester
Jasmijn van de Linden
Veerle van Koppen


Redactie
De redactie ziet graag leuke foto’s en verslagen van de competitieteams hun kant op komen dus mail deze naar redactie@verburchtennis.nl.


 

  • Duijnisveld Miko Ruitenburg Makro Connecting Lilies Michel Vis Tweewielers
  • WL Media ACS DRV Accountants & Adviseurs DB Telecom John Bruinen Loonbedrijf Jumbo Boere