Een extra steuntje in de rug voor onze jeugdlessen

De Businessclub Vrienden van Verburch ondersteunt al meer dan 15 jaar de sportverenigingen van Verburch in de ontwikkeling van met name de jeugd. Denk aan speciale technieken, looptrainingen, maar ook zomerkampen of het bezoeken van wedstrijden.

De Businessclub heeft al jaren meer dan 60 ondernemende begunstigers die ieder elk jaar een financiële bijdrage leveren, zodat de Businessclub met name de Verburch-jeugd kan ondersteunen. Ook organiseert de Businessclub ieder jaar vijf evenementen voor haar leden. De meest uiteenlopend activiteiten: een Curling-clinic, een bezoek aan de Teslafabriek, Gasan Diamantairs en de Schevenings Visafslag, maar ook bezoeken wij de bedrijven van onze begunstigers.

Een evenement wordt altijd afgesloten met een hapje en drankje.

 

  

De Businessclub verwelkomt graag steeds weer nieuwe begunstigers. Het is noodzakelijk steeds nieuwe begunstigers te begroeten, omdat onze formule direct bijdraagt aan de ontwikkeling en plezier van uw kind én het succes van Verburch. Door de jaarlijkse bijdrage van begunstigers maken wij dit mogelijk. Ons bestuur nodigt u uit, als u of uw bedrijf nog geen begunstiger is, aan te sluiten bij de meest enerverende en ondernemende Business Club in het Westland. Wij bieden een ideale plek om ongedwongen te netwerken.

Het bestuur Businessclub Vrienden van Verburch 

  • John Bruinen Loonbedrijf Rumble IT Duijnisveld Miko Westlandse Banen
  • ACS Ruitenburg Jumbo Boere Michel Vis Tweewielers vriendenvanverburch Gebr Nederpel Potplanten
  • Uithof DRV Accountants & Adviseurs