Binnen onze tennisvereniging zijn er twee gediplomeerde tennistrainers – Jeroen Grootenhuis en Patrick Aalderink - actief om de lessen te verzorgen aan leden van onze vereniging. De jeugd en junioren kennen een eigen lesprogramma.

Aanmelden tennislessen bij Verburch Tennis
Bij Verburch Tennis kunnen alle leden tennisles volgen. Dit kan het jaarrond zowel overdag als in de avonduren. In de maanden oktober tot en met maart is het ook mogelijk om in de sporthal tennislessen te volgen. Er zijn op onze tennisvereniging twee trainers actief die de lessen zowel voor de senioren als de jeugd verzorgen. Dit zijn Jeroen Grootenhuis (links op de foto) en Patrick Aalderink (rechts op de foto).De tennislessen op onze buitenbanen worden alleen gegeven aan leden van onze tennisvereniging.

Onderstaand vind je meer informatie over de tennislessen en een aanmeldformulier. Na het invullen hiervan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

SENIOREN (vanaf 18 jaar) les-coördinator
Ria van Leeuwen
06-42904600
tennisles@verburchtennis.nl

Hier vind je het aanmeldformulier voor de senioren-tennislessen
Iedereen moet zichzelf aanmelden, ook al wil je lessen in een groep


Tennislessen senioren

Voor de volwassenen werken wij met twee seizoenen; een zomer- en winterseizoen.

De zomertrainingen starten begin april en eindigen in oktober voor de herfstvakantie. De wintertrainingen lopen van, na de herfstvakantie tot en met eind maart. Een eventueel kortere cyclus is bespreekbaar.

Er worden privélessen gegeven aan groepen van 1-4 personen, zowel overdag als ‘s avonds. De kosten hiervoor zijn (per 1 oktober 2020) 42,50 euro per uur per baan.

ZOMERSEIZOEN
Het zomerseizoen bestaat uit 10 tot 17 lesweken. De trainingen zijn op maandag t/m vrijdag vanaf 10.00uur tot 23.00uur. De trainingen vinden plaats op de TennisRoodbanen (Smashcourt) van Verburch. 

WINTERSEIZOEN
De wintertrainingen bij Verburch starten in de week na de herfstvakantie. Deze trainingen vinden eveneens plaats op de buitenbanen van Verburch. Er is ook beperkt plek in de sporthal van Verburch, hiervoor betaald men een toelage van € 20,25 per uur per baan. Het voordeel is dan dat alle lessen door zullen gaan, ongeacht de weersomstandigheden. 

Als je in de winter buiten traint, kunnen de trainingen op een gegeven moment komen te vervallen vanwege regen, vorst en/of sneeuw. Het valt dus vooraf moeilijk te zeggen hoeveel trainingsdagen er zijn. Wij gaan daarom in eerste instantie van 10 tot 15 lessen uit met de optie bij goed weer de cyclus te verlengen. Zo betaal je alleen voor de trainingen die daadwerkelijk zijn gegeven. 

TURBOCURSUS
Voor de tussentijdse leden/instromers organiseren wij een spoedcursus. Deze cursus vindt altijd plaats in de 2e week van de zomervakantie, en houdt in dat men gedurende deze week 5 dagen op het hetzelfde tijdstip les krijgt. Op deze manier leg je een goede basis om in de zomervakantie aan de slag te gaan en zorgt er bovendien voor dat je niet tot oktober hoeft te wachten om les te kunnen krijgen. Ook wordt deze cursus vaak gebruikt door spelers om bepaalde onderdelen bij te schaven.  


JEUGD/JUNIOREN (t/m 17 jaar) les-coördinator
Eric van Selm via de pagina voor jeugdlessen.

De tennislessen op onze buitenbanen worden alleen gegeven aan leden van onze tennisvereniging.

Tennislessen jeugd/junioren
Voor de jeugd en junioren zijn verenigingslessen en selectielessen mogelijk (het is mogelijk voor de jeugd t/m 17 jaar om een gratis proefles te volgen). Deze lessen worden georganiseerd door de vereniging en in overleg met de trainers en de jeugdcommissie gegeven. Vanzelfsprekend zijn privé-lessen ook mogelijk voor de jeugd en junioren.


Summer Break Sport- en Spelweek voor de jeugd/junioren
Kijk hier voor informatie over deze Sport- en spelweek. Dit wordt georganiseerd door onze tennistrainers in juli (1ste week van de schoolvakantie) op het Verburch Sportcentrum.

  • Makro Westlandse Banen Connecting Lilies Miko Rumble IT DRV Accountants & Adviseurs
  • John Bruinen Loonbedrijf DB Telecom Duijnisveld Jumbo Boere Michel Vis Tweewielers Ruitenburg
  • ACS