Aan het jaarlijks Jumbo Boere Tennis Event kan iedereen meedoen vanaf 18 jaar. Dus ook niet leden. Dit toernooi telt niet mee voor de KNLTB-rating.

Jumbo Boere Tennis Event 2019 - Summertime!
zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli

Opgeven voor het toernooi is hier mogelijkDatum : zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli
Categorieën : 5 - 6 - 7 - 8 - 9 mix en dubbel
Speelwijze : poulewedstrijden van 1 uur / (halve)finales hele wedstrijden
Opgeven via : toernooi.nl (dit kan nog t/m zondag 30 juni)
E-mail : tennisevent@verburchtennis.nl
PR&Communicatie : redactie@verburchtennis.nl
Wedstrijdleiding : Edith Gram en Monique Schoonenboom
Event&PR-Team : Ria van Leeuwen, Jolanda Schot, Joke van den Berg,
       Ineke van der Arend, Susan van Leeuwen, Anja Hendriks
Hoofdsponsor : Jumbo Boere uit Poeldijk
Overige : geen KNLTB-rating

Tijdens het toernooi zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding. 

 

 

 

 
Jumbo Boere Tennis Event 2019 in de startblokken
Ard Boere wenst alle toernooideelnemers veel succes
Alweer voor de 4de maal een Jumbo Boere Tennis Event op het Onings Tennispark in Poeldijk. Een toernooi dat ooit begon als het zeer succesvolle invitatietoernooi en heeft inmiddels een vervolg gekregen mede dankzij de sponsor Jumbo Boere uit Poeldijk, u allen bekent van dè supermarkt aan de Rijsenburgerweg. Ondernemer Ard Boere is trots op zijn winkel en laat de klant, samen met zijn team,  dagelijks ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt; de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. In de winkel is ook een versplein aanwezig met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. In totaal telt de winkel 1.200 vierkante meter winkelplezier. De klant staat bij Jumbo altijd centraal!

Ard, zelf geen actief tennisser, maar wel sportminnend, heeft vorig jaar tijdens het toernooi ervaren hoeveel mensen plezier beleven aan een event als deze. Want naast het tennis is er ook volop ruimte voor sfeer en gezelligheid op het tennispark. Ard: ‘’Het is mooi om op deze manier een bijdrage te  leveren aan een dergelijk sportief evenement als het Jumbo Boere Tennis Event. En leuk dat we er volgend jaar bij de 5de Jubileum-editie sowieso ook weer bij zijn! Wij wensen alle deelnemers uiteraard veel succes met de wedstrijden en vooral ook veel plezier en gezelligheid! Want dat moet het vooral ook zijn; een gezellig toernooi! En mocht ik in de gelegenheid zijn, dan kom ik zeker weer een kijkje nemen. Daarnaast hoop ik voor de organisatie weer veel deelnemers en een lekker zonnetje. Iedereen succes met de voorbereidingen en tot ziens in juli.’’ 

 

 

  • Michel Vis Tweewielers Connecting Lilies John Bruinen Loonbedrijf DB Telecom Jumbo Boere Duijnisveld
  • Miko DRV Accountants & Adviseurs WL Media Ruitenburg Makro ACS