Aan het jaarlijks Jumbo Boere Tennis Event kan iedereen meedoen vanaf 18 jaar. Dus ook niet leden. Dit toernooi telt niet mee voor de KNLTB-rating.

Jumbo Boere Tennis Event 2019 - Summertime!
zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli

Volg het toernooi hier

Beschikbaarheid banen
In principe zullen alle banen op werkdagen vanaf 18.00 uur en in het weekend overdag volledig bezet zijn voor het toernooi. Het programma toernooi.nl is niet altijd representatief voor het aantal beschikbare banen, dus kijk daar niet op (hooguit voor de tijd van de eerste wedstrijden) en de wedstrijdleiding heeft altijd het recht om op het laatst nog aanpassingen te doen. Natuurlijk ben je van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen onder het genot van een hapje en een drankje!

Het laatste weekend start het toernooi op zaterdag en op zondag om 10.00 uur.


Datum : zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli
Categorieën : 5 - 6 - 7 - 8 - 9 mix en dubbel
Speelwijze : poulewedstrijden van 1 uur / (halve)finales hele wedstrijden
Opgeven via : toernooi.nl (dit kan nog t/m zondag 30 juni)
E-mail : tennisevent@verburchtennis.nl
PR&Communicatie : redactie@verburchtennis.nl
Wedstrijdleiding : Edith Gram en Monique Schoonenboom
Event&PR-Team : Ria van Leeuwen, Jolanda Schot, Joke van den Berg,
       Ineke van der Arend, Susan van Leeuwen, Anja Hendriks
Hoofdsponsor : Jumbo Boere uit Poeldijk
Overige : geen KNLTB-rating

Tijdens het toernooi zullen er foto's of opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, social media e.d. Heb je hier problemen mee, laat dit dan weten bij de wedstrijdleiding. 

 

 

 

 

Overige Sponsors

Barn47
Gebr Nederpel Potplanten
Tennis Westland (ITennis)
Auto Wittebrug Honselersdijk
Westland Floriada
Tommies Snackgroenten
Wim van Leeuwen Witgoed Beeld & Geluid
De Makro
Keurslager Marco van der Hout
Marja Volkering Schoonheidsspecialiste en Pedicure
Tuincentrum Ockenburgh
OK Plant
De Huyskweker
't IJswinckeltje
Koop Gerbera's
BeautyX
Meesterbakker Roodenrijs
Kapsalon Kettmann
De Bonte Haas
Slijterij van Schie
Bakkerij Van Malkenhorst
De Bonte Haas
Koop Gerbera's
Anita van Wingerden


Jumbo Boere Tennis Event 2019 in de startblokken
Ard Boere wenst alle toernooideelnemers veel succes

Alweer voor de 4de maal een Jumbo Boere Tennis Event op het Onings Tennispark in Poeldijk. Een toernooi dat ooit begon als het zeer succesvolle invitatietoernooi en heeft inmiddels een vervolg gekregen mede dankzij de sponsor Jumbo Boere uit Poeldijk, u allen bekent van dè supermarkt aan de Rijsenburgerweg. Ondernemer Ard Boere is trots op zijn winkel en laat de klant, samen met zijn team,  dagelijks ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt; de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. In de winkel is ook een versplein aanwezig met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. In totaal telt de winkel 1.200 vierkante meter winkelplezier. De klant staat bij Jumbo altijd centraal!

Ard, zelf geen actief tennisser, maar wel sportminnend, heeft vorig jaar tijdens het toernooi ervaren hoeveel mensen plezier beleven aan een event als deze. Want naast het tennis is er ook volop ruimte voor sfeer en gezelligheid op het tennispark. Ard: ‘’Het is mooi om op deze manier een bijdrage te  leveren aan een dergelijk sportief evenement als het Jumbo Boere Tennis Event. En leuk dat we er volgend jaar bij de 5de Jubileum-editie sowieso ook weer bij zijn! Wij wensen alle deelnemers uiteraard veel succes met de wedstrijden en vooral ook veel plezier en gezelligheid! Want dat moet het vooral ook zijn; een gezellig toernooi! En mocht ik in de gelegenheid zijn, dan kom ik zeker weer een kijkje nemen. Daarnaast hoop ik voor de organisatie weer veel deelnemers en een lekker zonnetje. Iedereen succes met de voorbereidingen en tot ziens in juli.’’ 

 

 

  • Connecting Lilies DRV Accountants & Adviseurs Ruitenburg Miko Jumbo Boere ACS
  • WL Media Michel Vis Tweewielers Makro John Bruinen Loonbedrijf DB Telecom Duijnisveld