Naast het tennissen zijn er ook tal van andere activiteiten op de tennisvereniging te vinden. Zo wordt er tijdens de wintermaanden onder meer geklaverjast.

Klaverjassen


Contactpersoon

Mony Barendse 0174-246145


Klaverjassen 2023 - 2024 - Start
Hallo beste kaarters van Verburch Tennis! Vorige seizoen hebben we gelukkig weer een complete competitie kunnen spelen met mooie eindwinnaars. Ook dit winterseizoen willen we de klaverjascompetitie weer gaan opstarten. Leuk als julli meedoen! 

De lijst om in te schrijven hangt elke maand op het bord in ons clubhuis dus als je zin hebt met een maatje een keer in de maand te komen vul je naam en de naam van je maatje er ook bij. De start is 9 oktober en het is 6 keer per winterseizoen dus een soort competitie. met prijsjes.

Hebben we je enthousiast gemaakt schrijf of bel naar Mony Barendse tel. 0174 - 246145
De kosten zijn 3 euro per persoon en aanvang is 19.30 uur

Speeldatums
Maandag 9 oktober
Maandag 13 november
Maandag 11 december
Maandag 8 januari
Maandag 12 februari
Maandag 4 maart (weekje eerder ivm start wintertoernooi)

Groetjes Marga, Cock en Mony!

 


 Klaverjassen 2022-2023

Beste Klaverjassers…..eindelijk weer een normaal kaartseizoen van oktober 2022 tot maart 2023. We hadden er allemaal weer zin in, want toen we dachten dat het terugliep met liefhebbers van de klaverjassport zijn de tafels toch weer uitgebreid tot gemiddeld 17. Het liep op een enkele keer na geweldig! Altijd toch bij de organisatie de spanning of ze allemaal komen opdagen en ze niet te laat afbellen, want we willen dat iedereen 3 keer aan een tafel kan spelen en geen stilzittafel heeft. De kadoos zijn wat teruggebracht doordat alles duurder wordt en wij geen tijd meer willen steken in prulletjes die jullie al genoeg hebben. dus beperken we ons tot wijn, chocolade, gebak, snoep en ballen. Volgens ons tot grote tevredenheid. De uitslag van het seizoen was tot op  de laatste avond spannend en uiteindelijk gewonnen door..

1) Jan en Gerda v d Valk met 30098 punten in 6 avonden
2) Nel van Vliet en Ernie v Dinten met 29734 punten
3) Nic Barendse en Henk Oosterveer met 29641 punten
4) Loek Kortekaas en Cocky Kester met 29389 punten
5) Ruud en Marga Janssen met 29232 punten

Gerda was de laatste avond niet aanwezig dus Jan had een andere kaarter meegenomen vandaar dat Jan alleen met Mony op de foto staat..

Dit was dan het verslag van het afgelopen seizoen en bij leven en welzijn gaan we in oktober fris en fruitig weer het kaarten organiseren. U hoort van ons. Wij wensen jullie allemaal een heel mooie gezonde gezellige zomer toe!

 

Groetjes van Cock van Koppen, Marga Enthoven en Mony Barendse
  • Gebr Nederpel Potplanten Jumbo Boere Duijnisveld ACS Miko
  • John Bruinen Loonbedrijf Michel Vis Tweewielers Ruitenburg vriendenvanverburch Westlandse Banen Uithof
  • Rumble IT DRV Accountants & Adviseurs