Naast het tennissen zijn er ook tal van andere activiteiten op de tennisvereniging te vinden. Zo wordt er tijdens de wintermaanden onder meer geklaverjast.

Klaverjassen

Contactpersoon klaverjassen
Mony Barendse 0174-246145

Winaars 2021 - 2022
Het was voor de 2de keer een coronaseizoen, dus er is maar 4x gespeeld. Het enthousiasme was desondanks weer groot en de laatste 2 keren hadden we maar liefst 15 tafels, dus dat is niet niks. Wij als organisatie genoten ervan om met hapjes en drankjes rond te lopen en de laatste keer konden we zelfs zonder mondkapjes en codes kaarten. Wat een verademing! Uit de 4 wedstrijdavonden zijn toch nog kampioenen tevoorschijn gekomen. 

1ste Prijs : Bram en Kees met 20539 punten
2de Prijs : Aad en Tinus met 20073 punten
3de Prijs : Ab en Marcel met 19422 punten

Wij wensen iedereen een fijne en mooie zomer toe met veel tennisplezier en bij leven en welzijn hangt de inschrijfkaart voor het volgende seizoen vanaf september weer op het bord in ons clubhuis.

Hopelijk zien we jullie dan weer!
Groet Marga, Cock en Mony
Klaverjassen 2021-2022


Hallo beste kaarters van Verburch Tennis! Zoals begin vorig jaar hebben we het klaverjassen af moeten sluiteen en een winter geen avonden kunnen organiseren vanwege de corona. Er werd de afgelopen tijd steeds meer gevraagd of we het nog wilde organiseren voor het komende seizoen.

Nou eerlijk gezegd voor 5 of 6 tafeltjes willen we dat niet doen dus gaan we inventariseren hoeveel mensen er nog interesse hebben om 1 keer per maand op de 2e maandag van de maand te komen klaverjassen en wel als koppel. De lijst hangt op het bord in ons clubhuis dus als je zin hebt met een maatje een keer in de maand te komen vul je naam en de naam van je maatje er ook bij. De start is 11 oktober en het is 6 keer per winterseizoen dus een soort competitie. met prijsjes.

Hebben we je enthousiast gemaakt schrijf of bel naar Mony Barendse tel. 017424614
De kosten zijn 3 euro per persoon.

Speeldatums
Maandag 11 oktober
Maandag 8 novembver
Maandag 13 december
Maandag 10 januari
Maandag 14 februari
Maandag 7 maart (bij de organisatie van het open wintertoernooi een week eerder)

Groetjes Marga, Cock en Mony! 


  • Duijnisveld Connecting Lilies Makro ACS Michel Vis Tweewielers
  • Rumble IT John Bruinen Loonbedrijf Westlandse Banen Miko Ruitenburg DRV Accountants & Adviseurs
  • Jumbo Boere