Te oud om te beginnen met tennis??

Echt niet!!

Oldstars Tennis Verburch


Oldstars handbal en voetbal is al een aantal jaren mogelijk op het Verburch Sportcentrum. Hier hebben we tennis inmiddels aan toegevoegd. Bent u 55+ en vindt u het leuk om bij onze club op een gezellige manier en op een laagdrempelige manier te tennissen, kom dan elke donderdag om 10.00 uur naar het Onings Tennispark, Arckelweg 20b in Poeldijk.
Oldstars tennis is een bewegingsactiviteit voor 55+ ers (dames en heren) op een tennisbaan met een tennisracket en een zachte tennisbal. Het is een alternatief voor mensen die vanwege blessures of gezondheid hebben moeten stoppen met tennis of een andere sport en/of hiermee alsnog willen beginnen. Onder begeleiding wordt er een aangepaste spelvorm gespeeld voor oudere die op een gezonde manier willen bewegen en er liggen prachtige kansen om op de tennisbaan actief te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten.


 

Weet jij iemand met interesse? Laat het diegene dan zeker weten.

Een eerste proef in het voorjaar van 2023 is geslaagd en er is inmiddels een leuke club actievelingen die hieraan meedoet. Daarom gaan we hier gewoon lekker mee door. Deelname is 10x voor 35 euro incl. 1x koffie/thee per ochtend. 

Meer informatie bij Ria van Leeuwen
Mail : toernooi@verburchtennis.nl.
Tel : 06-42904600

 

 

  • Uithof Jumbo Boere Michel Vis Tweewielers John Bruinen Loonbedrijf DRV Accountants & Adviseurs
  • Gebr Nederpel Potplanten Rumble IT Ruitenburg Duijnisveld vriendenvanverburch Miko
  • ACS Westlandse Banen