Oldstars Tennis

Te oud om te beginnen met tennis??

Echt niet!!

Kennismaking Oldstars Tennis Verburch

Oldstars handbal en voetbal is al een aantal jaren mogelijk op het Verburch Sportcentrum. Hier hebben we tennis inmiddels aan toegevoegd. Bent u 55+ en vindt u het leuk om bij onze club op een gezellige manier kennis te maken met tennis, kom dan elke donderdag om 10.00 uur naar het Onings Tennispark, Arckelweg 20b in Poeldijk.

Oldstars tennis is een bewegingsactiviteit voor 55+ ers (dames en heren) op een tennisbaan met een tennisracket en een zachte tennisbal. Het is een alternatief voor mensen die vanwege blessures of gezondheid hebben moeten stoppen met tennis of een andere sport en/of hiermee alsnog willen beginnen. Onder begeleiding wordt er een aangepaste spelvorm gespeeld voor oudere die op een gezonde manier willen bewegen en er liggen prachtige kansen om op de tennisbaan actief te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten.

Weet jij iemand met interesse? Laat het diegene dan zeker weten.

Een eerste proef is geslaagd en er is inmiddels een leuke club actievelingen die hieraan meedoet. Daarom gaan we hier tijdens de zomermaanden mee door. Deelname is 10x voor 35 euro incl. 1x koffie/thee per ochtend (tussentijds aanhaken is ook mogelijk). 

Meer informatie bij Ria van Leeuwen
Mail : toernooi@verburchtennis.nl.
Tel : 06-42904600

 

 

  • DRV Accountants & Adviseurs Westlandse Banen Uithof Duijnisveld John Bruinen Loonbedrijf
  • ACS Jumbo Boere Ruitenburg Michel Vis Tweewielers Rumble IT Miko
  • Gebr Nederpel Potplanten