Sponsoring biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor product of bedrijf. Verburch Tennis biedt een uitstekend sportimago waardoor naamsbekendheid en bedrijfsprofilering de kans krijgen om te groeien.

Meteen actief in 2021!
Het nieuwe jaar 2021 is nog niet van start of onze sponsorcommissie is al uit de startblokken geschoten. Weliswaar op afstand, via de mail, zoom en app, maar wat moet gebeuren, dan gebeurd! Zo is er onlangs een nieuwe winddoek van SchoonWestland (voorheen Bas Cleaning Service) besteld en ook opgehangen op baan 4. Een nieuwe frisse look en daardoor ook een up-grade van ons tennispark. 

Schoon Westland is een allround schoonmaakbedrijf in Naaldwijk, nabij Monster, waar het doel niet schoonmaken, maar schoonhouden is. Schoonmaakwerkzaamheden behoren vaak niet tot de taken die graag uitgevoerd worden. Daarom schakel je onze enthousiaste en vakkundige glazenwassers en schoonmakers in. Of het nu om een woning, bedrijfspand, een instelling of kantoorruimte gaat, wij zorgen voor een glanzend resultaat! Kijk voor meer info op hun website www.schoonwestland.nl. Nieuwe sponsors in Corona-tijd - november 2020

Nadat we 2 nieuwe sponsors hebben mogen verwelkomen tijdens de eerste golf is dit ook tijdens de tweede golf gelukt! Super mooi dat we weer twee nieuwe sponsors mogen bijschrijven. Te weten Jan van Veen Elektrotechniek en Korporaal en Bertels makelaars, taxateurs onroerend goed.

mei 2020

Onze sponsorcommissie heeft in Corona-tijd niet stilgezeten en maar liefst nog 2 nieuwe sponsors binnengehengelt! En wel Corpo-Vitalis, een praktijk voor massage en therapieën uit Poeldijk op onze TV-krant in ons clubhuis. En een sticker van Chinees-Indisch restaurant De Ster uit Poeldijk op een van onze bankjes! Toppers!! Zowel de mannen van onze sponsorcommissie als deze nieuwe sponsors, die onze vereniging en de sport in het algemeen, ook in deze lastige Corona-tijd, een warm hart toedragen.


Nieuwe telpalen - 9 stuks! - Maart 2020

Een paar weken geleden, nog net voor de coronacrisis zijn intrede deed, zijn al onze telpalen vervangen. Dit alles is mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor BrandveiligNL. Brand in uw bedrijf! Een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Uw medewerkers lopen gevaar en de schade is enorm. Brand veroorzaakt jaarlijks zo’n 200 miljoen aan schade. Na een grote (bedrijfs)brand ligt vaak alles stil. Als ondernemer of particulier bent u terug bij af… Overheid, verzekeringsmaatschappijen en vakbonden stellen strenge eisen aan brandveiligheid. Deze eisen zijn vaak complex. U ziet door de bomen het bos niet meer. Onze brandveiligheidsexperts kennen de wetten, regels, en maatregelen die specifiek bij uw bedrijf horen. BrandveiligNL advisereert over brandveiligheid zoals omschreven in het Bouwbesluit, Arbobeleid en Milieuwet. Bezoek hun website.

Belangrijke rol voor sponsors
Voor de komende jaren hebben we een aantal ambitieuze plannen. Duidelijk is dat onze bestaande en ook eventuele nieuwe sponsors hierin een belangrijke rol spelen. Want: om onze visie op jeugdtennis, accommodatie, training en speelmogelijkheden te realiseren zijn extra inkomsten onontbeerlijk.

Medio 2015 is een enthousiaste club vrijwilligers gestart met het professionaliseren van het  sponsorbeleid. Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een eenduidige en actieve presentatie naar buiten moet Verburch Tennis beter op de kaart zetten. Tegelijkertijd biedt dit natuurlijk ook extra mogelijkheden voor sponsors. 

Wij denken graag met u mee!

Deelt uw bedrijf onze passie en wilt u dit uitdragen? Wij bekijken samen met u de kansen die tennissponsoring biedt. In onze sponsoringfolder vindt u al diverse aantrekkelijke mogelijkheden op een rij. We nodigen u graag uit voor een brainstormsessie en denken met u mee over passende sponsoruitingen. 

Sponsormogelijkheden
Verburch Tennis biedt een aantal aantrekkelijke mogelijkheden om naamsbekendheid te geven aan uw bedrijf. De combinatie van het tennispark en een team van vakkundige en enthousiaste commissieleden zorgen ervoor dat uw sponsoring zal leiden tot zakelijke en sportieve voordelen. 

Logo op Sponsorcarroussel Website
Uw bedrijfslogo de homepage op onze veelbezochte website.

Advertentie op TV-krant Clubhuis
3 TV schermen in clubhuis met tennis-info & adverteerders; deze TV-krant draait tijdens de openingstijden van het clubhuis.

Flyers op de bar in Clubhuis
Zomaar 1 week
1 week met toernooi of evenement
1 week met groot toernooi (open of club)

Bankje op Tennisbaan
Op elk baan op het tennispark staan 2 bankje en een bankje is ook mogelijk op het middenterrein. We gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor het ontwerp en belettering.

Winddoek op Tennisbaan
Een winddoek heeft het formaat van 2 x 12 meter en we gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor materiaal en bedrukking.

Vlaggen op Tennispark
Vlag op bestaande mast. Door u aangeleverde vlag; 4 stuks per jaar.

Telpalen op Tennisbaan
2-zijden van telpaal  / per baan / baan 1,2 en 3
2 zijden van telpaal / per baan / baan 4 t/m 9
9 banen combi
We gaan uit van een 3-jarig contract

Lichtmast borden
Beletterd bord geplaatst in een stalen frame welke de lichtmast bevestigd kan worden.
Bord 1 x 1 meter. Eenmalige kosten bord productie.

Toernooi sponsoring
Bij Verburch Tennis worden meerdere toernooi-vormen gespeeld

  • Officiële KNLTB toernooien (hele week)
  • Officiële clubtoernooien (hele week)
  • Clubkampioenschappen
  • Ranglijstcompetitie
  • Dagtoernooien

Ook hieraan kunt u uw bedrijfsnaam verbinden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. In sommige gevallen alleen al door het beschikbaar stellen van het prijzenpakket.

Smash-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Bankje op het Tennispark

Ace-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Winddoek van 2 x 12 meter

Inzake aanvullende kosten
Alle opgaves van productiekosten zijn afhankelijk van ontwerp en de op dat moment actuele arbeids- en productiekosten. Deze zullen vrijwel altijd direct aan de sponsor gefactureerd worden door het productiebedrijf. Verburch Tennis gaat uit van betaling conform vermelde voorwaarden op betreffende factuur.

Nadere informatie over tarieven, kunt u van ons krijgen van de leden van de Sponsorcommissie. Deze namen en hun contactgegevens kunt u vinden op de adressenlijst of neem contact op met de voorzitter van de sponsorcommissie.

Guido Vollering
06-19071925
sponsor@verburchtennis.nl

  • John Bruinen Loonbedrijf DRV Accountants & Adviseurs Duijnisveld Westlandse Banen ACS DB Telecom
  • Makro Jumbo Boere Miko Ruitenburg Rumble IT Connecting Lilies
  • Michel Vis Tweewielers