Sponsoring biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor product of bedrijf. Verburch Tennis biedt een uitstekend sportimago waardoor naamsbekendheid en bedrijfsprofilering de kans krijgen om te groeien.

Twee vernieuwde bankjes op ons tennispark
De stickers van twee van onze bestaande bankjes waren aan vervanging toe. De Uithof heeft hier meteen een uitbreiding van haar pakket aan vast geplakt met een vernieuwde uitstraling. Zij kozen voor een Smashpakket waar naast een bankje ook een dia op de TV-krant en een logo op de homepage van onze website onderdeel van uitmaakt. Voor Werktalent is een nieuwe sticker aangebracht. Fijn dat hun reclame uitingen er nu weer fris en fruitig uitzien.Weer een bankje erbij! De Babyjumper!
Inmiddels zijn alle bankjes beplakt en sloot De Babyjumper de rij van inmiddels velen bankjessponsors. De Babyjumper snds kort gevestigd aan de Voorstraat 53 in Poeldijk levert inspirerende kleding voor je kinderen. Bij de Babyjumper kiest men de producten met de grootste zorg uit. Zachte materialen en met een goede pasvorm. Het streven is om voor álle kinderen leuke, stoere, schattige en passende kleding uit te zoeken. Ook specialiseren zij zich in prematuur kleding, want ook de allerkleinste verdiensen het beste! Loop eens binnen aan de Voorstraat in Poeldijk of neem een kijkje op hun website.


De sponsorcommissie

Leuk als jullie als bedrijf interesse hebben om iets aan reclameuitingen te doen op ons Tennispark of misschien wel in ons clubhuis of op onze website. Als particulier (of bedrijf) is het ook mogelijk om lid te worden van onze Center Court Club. Als je iets extra's doet voor de club, krijg je daar ook iets extra's voor terug. Informeer naar de mogelijkheden en stuur dan een mail naar sponsor@verburchtennis.nl. Leuk iets van jullie te horen!
Belangrijke rol voor sponsors
Voor de komende jaren hebben we een aantal ambitieuze plannen. Duidelijk is dat onze bestaande en ook eventuele nieuwe sponsors hierin een belangrijke rol spelen. Want: om onze visie op jeugdtennis, accommodatie, training en speelmogelijkheden te realiseren zijn extra inkomsten onontbeerlijk. Op dit moment is een enthousiaste club vrijwilligers bezig met het professionaliseren van het  sponsorbeleid. 

Wij denken graag met u mee!

Deelt uw bedrijf onze passie en wilt u dit uitdragen? Wij bekijken samen met u de kansen die tennissponsoring biedt. In onze sponsoringfolder vindt u al diverse aantrekkelijke mogelijkheden op een rij. We nodigen u graag uit voor een brainstormsessie en denken met u mee over passende sponsoruitingen. 

Sponsormogelijkheden
Verburch Tennis biedt een aantal aantrekkelijke mogelijkheden om naamsbekendheid te geven aan uw bedrijf. De combinatie van het tennispark en een team van vakkundige en enthousiaste commissieleden zorgen ervoor dat uw sponsoring zal leiden tot zakelijke en sportieve voordelen. 

Logo op Sponsorcarroussel Website
Uw bedrijfslogo de homepage op onze veelbezochte website.

Advertentie op TV-krant Clubhuis
3 TV schermen in clubhuis met tennis-info & adverteerders; deze TV-krant draait tijdens de openingstijden van het clubhuis.

Flyers op de bar in Clubhuis
Zomaar 1 week
1 week met toernooi of evenement
1 week met groot toernooi (open of club)

Netsponsoring NIEUW in 2024
Zet uw bedrijfsnaam op onze tennisbaan!
Afmeting ca. 60 x 25 cm

Bankje op Tennisbaan
Op elk baan op het tennispark staan 2 bankje en een bankje is ook mogelijk op het middenterrein. We gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor het ontwerp en belettering.

Winddoek op Tennisbaan
Een winddoek heeft het formaat van 2 x 12 meter en we gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor materiaal en bedrukking.

Vlaggen op Tennispark
Vlag op bestaande mast. Door u aangeleverde vlag; 4 stuks per jaar.

Telpalen op Tennisbaan
2-zijden van telpaal  / per baan / baan 1,2 en 3
2 zijden van telpaal / per baan / baan 4 t/m 9
9 banen combi
We gaan uit van een 3-jarig contract

Lichtmast borden
Beletterd bord geplaatst in een stalen frame welke de lichtmast bevestigd kan worden.
Bord 1 x 1 meter. Eenmalige kosten bord productie.

Toernooi sponsoring
Bij Verburch Tennis worden meerdere toernooi-vormen gespeeld

  • Officiële KNLTB toernooien (hele week)
  • Officiële clubtoernooien (hele week)
  • Clubkampioenschappen
  • Ranglijstcompetitie
  • Dagtoernooien

Ook hieraan kunt u uw bedrijfsnaam verbinden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. In sommige gevallen alleen al door het beschikbaar stellen van het prijzenpakket.

Smash-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Bankje op het Tennispark

Ace-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Winddoek van 2 x 12 meter

Inzake aanvullende kosten
Alle opgaves van productiekosten zijn afhankelijk van ontwerp en de op dat moment actuele arbeids- en productiekosten. Deze zullen vrijwel altijd direct aan de sponsor gefactureerd worden door het productiebedrijf. Verburch Tennis gaat uit van betaling conform vermelde voorwaarden op betreffende factuur.

Nadere informatie over tarieven, kunt u van ons krijgen van de leden van de Sponsorcommissie. Deze namen en hun contactgegevens kunt u vinden op de adressenlijst of neem contact op met de voorzitter van de sponsorcommissie.

René van der Knaap
06-51635525
sponsor@verburchtennis.nl

  • Jumbo Boere Rumble IT DRV Accountants & Adviseurs Uithof Michel Vis Tweewielers
  • Gebr Nederpel Potplanten Duijnisveld Westlandse Banen ACS John Bruinen Loonbedrijf Miko
  • Ruitenburg vriendenvanverburch