ponsoring biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor product of bedrijf. Verburch Tennis biedt een uitstekend sportimago waardoor naamsbekendheid en bedrijfsprofilering de kans krijgen om te groeien.

Nieuwe sponsors in Corona-tijd - november 2020
Nadat we 2 nieuwe sponsors hebben mogen verwelkomen tijdens de eerste golf is dit ook tijdens de tweede golf gelukt! Super mooi dat we weer twee nieuwe sponsors mogen bijschrijven. Te weten Jan van Veen Elektrotechniek en Korporaal en Bertels makelaars, taxateurs onroerend goed.

mei 2020

Onze sponsorcommissie heeft in Corona-tijd niet stilgezeten en maar liefst nog 2 nieuwe sponsors binnengehengelt! En wel Corpo-Vitalis, een praktijk voor massage en therapieën uit Poeldijk op onze TV-krant in ons clubhuis. En een sticker van Chinees-Indisch restaurant De Ster uit Poeldijk op een van onze bankjes! Toppers!! Zowel de mannen van onze sponsorcommissie als deze nieuwe sponsors, die onze vereniging en de sport in het algemeen, ook in deze lastige Corona-tijd, een warm hart toedragen.


Nieuwe telpalen - 9 stuks! - Maart 2020

Een paar weken geleden, nog net voor de coronacrisis zijn intrede deed, zijn al onze telpalen vervangen. Dit alles is mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor BrandveiligNL. Brand in uw bedrijf! Een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Uw medewerkers lopen gevaar en de schade is enorm. Brand veroorzaakt jaarlijks zo’n 200 miljoen aan schade. Na een grote (bedrijfs)brand ligt vaak alles stil. Als ondernemer of particulier bent u terug bij af… Overheid, verzekeringsmaatschappijen en vakbonden stellen strenge eisen aan brandveiligheid. Deze eisen zijn vaak complex. U ziet door de bomen het bos niet meer. Onze brandveiligheidsexperts kennen de wetten, regels, en maatregelen die specifiek bij uw bedrijf horen. BrandveiligNL advisereert over brandveiligheid zoals omschreven in het Bouwbesluit, Arbobeleid en Milieuwet. Bezoek hun website.


Sponsormogelijkheden

Verburch Tennis biedt een aantal aantrekkelijke mogelijkheden om naamsbekendheid te geven aan uw bedrijf. De combinatie van het tennispark en een team van vakkundige en enthousiaste commissieleden zorgen ervoor dat uw sponsoring zal leiden tot zakelijke en sportieve voordelen. Wij hopen ook op uw medewerking en deelname aan actieve sponsoring bij deze vooruitstrevende Westlandse tennisvereniging.

Logo op Sponsorcarroussel Website
Uw bedrijfslogo de homepage op onze veelbezochte website.

Advertentie op TV-krant Clubhuis
3 TV schermen in clubhuis met tennis-info & adverteerders; deze TV-krant draait tijdens de openingstijden van het clubhuis.

Flyers op de bar in Clubhuis
Zomaar 1 week
1 week met toernooi of evenement
1 week met groot toernooi (open of club)

Bankje op Tennisbaan
Op elk baan op het tennispark staan 2 bankje en een bankje is ook mogelijk op het middenterrein. We gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor het ontwerp en belettering.

Winddoek op Tennisbaan
Een winddoek heeft het formaat van 2 x 12 meter en we gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor materiaal en bedrukking.

Vlaggen op Tennispark
Vlag op bestaande mast. Door u aangeleverde vlag; 4 stuks per jaar.

Telpalen op Tennisbaan
2-zijden van telpaal  / per baan / baan 1,2 en 3
2 zijden van telpaal / per baan / baan 4 t/m 9
9 banen combi
We gaan uit van een 3-jarig contract

Lichtmast borden
Beletterd bord geplaatst in een stalen frame welke de lichtmast bevestigd kan worden.
Bord 1 x 1 meter. Eenmalige kosten bord productie.

Toernooi sponsoring
Bij Verburch Tennis worden meerdere toernooi-vormen gespeeld

  • Officiële KNLTB toernooien (hele week)
  • Officiële clubtoernooien (hele week)
  • Clubkampioenschappen
  • Ranglijstcompetitie
  • Dagtoernooien

Ook hieraan kunt u uw bedrijfsnaam verbinden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. In sommige gevallen alleen al door het beschikbaar stellen van het prijzenpakket.

Smash-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Bankje op het Tennispark

Ace-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Winddoek van 2 x 12 meter

Inzake aanvullende kosten
Alle opgaves van productiekosten zijn afhankelijk van ontwerp en de op dat moment actuele arbeids- en productiekosten. Deze zullen vrijwel altijd direct aan de sponsor gefactureerd worden door het productiebedrijf. Verburch Tennis gaat uit van betaling conform vermelde voorwaarden op betreffende factuur.

Nadere informatie over tarieven, kunt u van ons krijgen van de leden van de Sponsorcommissie (SC). Deze namen en hun contactgegevens kunt u vinden op de adressenlijst of neem contact op met de voorzitter van de SC.

Guido Vollering
06-19071925
sponsor@verburchtennis.nl

  • Rumble IT Michel Vis Tweewielers Jumbo Boere DRV Accountants & Adviseurs Makro Connecting Lilies
  • John Bruinen Loonbedrijf DB Telecom Ruitenburg Miko Duijnisveld Westlandse Banen
  • ACS