Sponsoring biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor product of bedrijf. Verburch Tennis biedt een uitstekend sportimago waardoor naamsbekendheid en bedrijfsprofilering de kans krijgen om te groeien.

Vernieuwde sponsorcommissie!
Tal van ontwikkelingen binnen de vernieuwde sponsorcommissie! Inmiddels heeft Guido Vollering het voorzittersstokje overgedragen aan René van de Knaap, komt Dorita de SC versterken met administratieve hulp en is inmiddels Leo van Marrewijk ook aangesloten. Met dit team kunnen we al jullie vragen rondom sponsoring weer beantwoorden. Interesse in sponsoring op en rond ons Onings Tennispark op welke manier dan ook (bankje, winddoek, TV-krant, website, CCClub, toernooi etc)? Laat het ons weten en stuur een mail naar sponsor@verburchtennis.nl. Wij hopen snel van jullie te horen!

Nieuw! Kokoswand bij baan 5

Alweer vele jaren stond de vorige kokoswand tegen baan 5 aan als afscherming tegen de wind en voor het uitzicht op de parkeerplaats. Maar het kon niemand ontgaan dat de 'jaartjes' gingen tellen en nadat een storm eind vorig jaar ook nog een deel van de wand omver geblazen had was de 'fut' er wel uit. Daarnaast ontstonden er ook steeds meer 'gaten' in het kokos. De hoogste tijd voor vernieuwding dus. Mede mogelijk gemaakt vanuit een bijdrage vanuit de Sportstichting Verburch en ook Kokosystems B.V. uit Poeldijk ziet er alles er weer super netjes en nieuw uit. Daarbij zijn er ook nog een rij 'Hedera's' tegenaan gezet, om de boel beter te beschermen.


En weer een bankje gevuld!
Net in het nieuwe jaar hebben we weer een nieuw bankje mogen opvullen met een sticker van Novitam. 

Onder de naam 'Novitam' werkt Arjan Meijdam sinds een aantal jaar als eenmanszaak in de energiebranche. In opdracht van energiebedrijven binnen Nederland (zoals Eneco & Vattenfall) maar ook in Duitsland, adviseert hij groot-zakelijk klanten te verduurzamen en hun eigen opgewekt zonne-energie optimaal in te zetten of op te slaan in een batterij. De huidige energieprijzen, de geplande afbouw van de salderingsregeling en de dalende kosten van batterij-opslag, maakt het voor steeds meer bedrijven aantrekkelijk om naar deze optie te kijken. En kan, in combinatie met vraagsturing, eventueel ook nog bespaard worden op de aansluiting. Mocht je geïnteresseerd zijn in een doorrekening van je energiehuishouding en wat de mogelijkheden zijn, kan je uiteraard vrijblijvend contact opnemen. Op de website vind je, naast DE OPLOSSING VAN DE REBUS (zie bankje), een voorbeeld van een analyse.
(Ver)nieuw(d)e winddoeken
Met trots presenteert de sponsorcommissie twee nieuwe winddoeken! Een heel nieuw winddoek en tevens van meteen ook een nieuwe sponsor WNS Architecten hangt sinds begin december op baan 8. En op baan 1 is het winddoek van VPL (Van Leeuwen Plastics) vervangen. 

WNS Architecten uit Wateringen is een ervaren team van architecten en bouwkundigen. Iedere dag werken zijn voor enthousiaste opdrachtgevers aan uiteenlopende mooie plannen. Zij ontwerpen vanuit niets nieuwe ruimtes waarin mensen met plezier wonen en werken. In de regio Westland zijn zij inmiddels een begrip, voor de rest van Nederland timmeren ze hard aan de weg. Zij geloven in totaal ontwerpen, waarin gebouw, interieur en buitenruimten samen komen. Kijk voor meer informatie op hun website.


VLP flexibele afscheidingen is een onbetwiste specialiast sinds 1982. Met producten als; industriegordijnen, pendeldeuren, strokengordijnen, snelroldeuren, schuifwanden, rolwanden, harmonicatunnels en vaste tenten, dockshelters en levellers. Heeft u een specifieke oplossing nodig, dan bieden zij u graag een advies op maat. VLP flexibele afscheidingen levert aan diverse marktsegmenten in de land- en tuinbouw, bollensector, carrosseriebouw & garagebedrijf, producerende industrie (beton, staal, hout, kunststof en papier), drukkerijen, opslag en transport, levensmiddelenindustrie, scholen, fitness centra, bouwbedrijven, petrochemie, vliegbases en scheepswerven. Kijk voor meer informatie op hun website.Belangrijke rol voor sponsors
Voor de komende jaren hebben we een aantal ambitieuze plannen. Duidelijk is dat onze bestaande en ook eventuele nieuwe sponsors hierin een belangrijke rol spelen. Want: om onze visie op jeugdtennis, accommodatie, training en speelmogelijkheden te realiseren zijn extra inkomsten onontbeerlijk. Op dit moment is een enthousiaste club vrijwilligers bezig met het professionaliseren van het  sponsorbeleid. 

Wij denken graag met u mee!

Deelt uw bedrijf onze passie en wilt u dit uitdragen? Wij bekijken samen met u de kansen die tennissponsoring biedt. In onze sponsoringfolder vindt u al diverse aantrekkelijke mogelijkheden op een rij. We nodigen u graag uit voor een brainstormsessie en denken met u mee over passende sponsoruitingen. 

Sponsormogelijkheden
Verburch Tennis biedt een aantal aantrekkelijke mogelijkheden om naamsbekendheid te geven aan uw bedrijf. De combinatie van het tennispark en een team van vakkundige en enthousiaste commissieleden zorgen ervoor dat uw sponsoring zal leiden tot zakelijke en sportieve voordelen. 

Logo op Sponsorcarroussel Website
Uw bedrijfslogo de homepage op onze veelbezochte website.

Advertentie op TV-krant Clubhuis
3 TV schermen in clubhuis met tennis-info & adverteerders; deze TV-krant draait tijdens de openingstijden van het clubhuis.

Flyers op de bar in Clubhuis
Zomaar 1 week
1 week met toernooi of evenement
1 week met groot toernooi (open of club)

Bankje op Tennisbaan
Op elk baan op het tennispark staan 2 bankje en een bankje is ook mogelijk op het middenterrein. We gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor het ontwerp en belettering.

Winddoek op Tennisbaan
Een winddoek heeft het formaat van 2 x 12 meter en we gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor materiaal en bedrukking.

Vlaggen op Tennispark
Vlag op bestaande mast. Door u aangeleverde vlag; 4 stuks per jaar.

Telpalen op Tennisbaan
2-zijden van telpaal  / per baan / baan 1,2 en 3
2 zijden van telpaal / per baan / baan 4 t/m 9
9 banen combi
We gaan uit van een 3-jarig contract

Lichtmast borden
Beletterd bord geplaatst in een stalen frame welke de lichtmast bevestigd kan worden.
Bord 1 x 1 meter. Eenmalige kosten bord productie.

Toernooi sponsoring
Bij Verburch Tennis worden meerdere toernooi-vormen gespeeld

  • Officiële KNLTB toernooien (hele week)
  • Officiële clubtoernooien (hele week)
  • Clubkampioenschappen
  • Ranglijstcompetitie
  • Dagtoernooien

Ook hieraan kunt u uw bedrijfsnaam verbinden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. In sommige gevallen alleen al door het beschikbaar stellen van het prijzenpakket.

Smash-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Bankje op het Tennispark

Ace-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Winddoek van 2 x 12 meter

Inzake aanvullende kosten
Alle opgaves van productiekosten zijn afhankelijk van ontwerp en de op dat moment actuele arbeids- en productiekosten. Deze zullen vrijwel altijd direct aan de sponsor gefactureerd worden door het productiebedrijf. Verburch Tennis gaat uit van betaling conform vermelde voorwaarden op betreffende factuur.

Nadere informatie over tarieven, kunt u van ons krijgen van de leden van de Sponsorcommissie. Deze namen en hun contactgegevens kunt u vinden op de adressenlijst of neem contact op met de voorzitter van de sponsorcommissie.

Guido Vollering
06-19071925
sponsor@verburchtennis.nl

  • DRV Accountants & Adviseurs Makro John Bruinen Loonbedrijf ACS Michel Vis Tweewielers Connecting Lilies
  • Rumble IT Westlandse Banen Ruitenburg Duijnisveld Jumbo Boere Miko