Sponsoring biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor product of bedrijf. Verburch Tennis biedt een uitstekend sportimago waardoor naamsbekendheid en bedrijfsprofilering de kans krijgen om te groeien.

Nieuw winddoek baan 3
Inmiddels hebben we Veneco als nieuwe sponsor bij mogen schrijven en er hangt een gloednieuw winddoek op baan 4. Bij Veneco uit Wateringen vind je alle ICT zaken onder één dak. De wereld verandert snel. Dat vraagt om een ICT partner die meedenkt. Die je snapt en die je verder brengt. Om het maximale uit jouw organisatie en jouw mensen te halen. Zonder gedoe. Menselijk. ICT zoals het bedoeld is. Zo Veneco jou vooruit. Voor meer informatie kijk op hun website. 
Eerste nieuwe bankje in 2023!
En met een nieuw bankje hebben we meteen een nieuw sponsor onder ons midden en wel Wattco slimme energie. Het bedrijf is sterk in het leveren van maatwerk projecten op het gebied van zonne-energie, zowel zakelijk als particulier. Het bedrijf is gevest op het Honderdland in Maasdijk. Meer weten? Neem een kijkje op hun website.

Er zijn nog meer bankje vrij, dus lijkt het je leuk? Voor 135 euro per jaar in de picture op ons Onings Tennispark waar het jaarrond wordt getennist of activiteiten zijn. Lijkt het je wat? Stuur dan een mail naar sponsor@verburchtennis.nl en dan helpen we je verder. Bezoek Onings Holland Flowerbulbs - 2022

In deze periode (november/december) wordt er 24/7 gewerkt bij Onings Holland Flowerbulbs. Deze maanden zijn dus het drukste van het hele jaar en dit loopt zo tot aan de kerst. Miljoenen leliebollen gaan in deze periode door de loods heen om gekeurd, gespoeld, behandeld en ingepakt te worden, om vervolgens te worden bewaard in een van de koelcellen. Een mooi moment dus om vanuit ons bestuur (Marco Barendse en René van der Knaap) even een kijkje te nemen in de loods bij Onings (ontvangst door Paul Onings), dit gekoppeld aan een informatief gesprek. Ergens in april/mei zullen ook wij op ons Onings Tennispark weer mogen genieten van deze bloem(bollen) pracht. Deze parksponsor maakt het mogelijk dat wij ons als tennisvereniging en tennispark kunnen blijven ontwikkelen en vooral ook het tennispark kunnen blijven voorzien van een goede en mooi verzorgde uitstraling. Onings Holland Flowerbulbs; heel hartelijk dank hiervoor!

Nieuw winddoek baan 8 - 2022

De sponsorcommissie heeft de afgelopen weken zeker niet stilgezeten. Naast het vinden van tal van sponsors rondom het Jumbo Boere Tennis Event is er ondertussen ook een nieuw winddoek opgehangen. En wel van Zwarts Premium Bouwers. Al ruim 90 jaar bouwt familiebedrijf Zwarts exclusieve villa’s en bedrijfspanden. Naast nieuwbouw worden verbouwingen met de grootste zorg voorbereid en uitgevoerd. Hierbij staat het continu ontzorgen van de opdrachtgevers in Westland en omgeving centraal. Met 35 gepassioneerde ambachtslieden in vaste dienst werken ze met een scherp oog voor detail en realiseren een zeer hoog afwerkingsniveau, ongeacht de grootte van uw project. Directeur van het bedrijf en zelf ook actief tennisser (in Naaldwijk), Frans Zwarts, wilde zeker even een kijkje komen nemen op ons tennispark en zijn nieuwe winddoek bewonderen. ''Jullie hebben hier een mooi tennispark en een schitterend clubhuis, mooi dat wij hier een 'steentje' aan mogen bijdragen en hier nu ook zichtbaar zijn'' Aldus Frans. 

Vernieuwde sponsorcommissie! - 2022

Tal van ontwikkelingen binnen de vernieuwde sponsorcommissie! Inmiddels heeft Guido Vollering het voorzittersstokje overgedragen aan René van de Knaap, komt Dorita de SC versterken met administratieve hulp. Met dit team kunnen we al jullie vragen rondom sponsoring weer beantwoorden. Interesse in sponsoring op en rond ons Onings Tennispark op welke manier dan ook (bankje, winddoek, TV-krant, website, CCClub, toernooi etc)? Laat het ons weten en stuur een mail naar sponsor@verburchtennis.nl. Wij hopen snel van jullie te horen!


Belangrijke rol voor sponsors
Voor de komende jaren hebben we een aantal ambitieuze plannen. Duidelijk is dat onze bestaande en ook eventuele nieuwe sponsors hierin een belangrijke rol spelen. Want: om onze visie op jeugdtennis, accommodatie, training en speelmogelijkheden te realiseren zijn extra inkomsten onontbeerlijk. Op dit moment is een enthousiaste club vrijwilligers bezig met het professionaliseren van het  sponsorbeleid. 

Wij denken graag met u mee!

Deelt uw bedrijf onze passie en wilt u dit uitdragen? Wij bekijken samen met u de kansen die tennissponsoring biedt. In onze sponsoringfolder vindt u al diverse aantrekkelijke mogelijkheden op een rij. We nodigen u graag uit voor een brainstormsessie en denken met u mee over passende sponsoruitingen. 

Sponsormogelijkheden
Verburch Tennis biedt een aantal aantrekkelijke mogelijkheden om naamsbekendheid te geven aan uw bedrijf. De combinatie van het tennispark en een team van vakkundige en enthousiaste commissieleden zorgen ervoor dat uw sponsoring zal leiden tot zakelijke en sportieve voordelen. 

Logo op Sponsorcarroussel Website
Uw bedrijfslogo de homepage op onze veelbezochte website.

Advertentie op TV-krant Clubhuis
3 TV schermen in clubhuis met tennis-info & adverteerders; deze TV-krant draait tijdens de openingstijden van het clubhuis.

Flyers op de bar in Clubhuis
Zomaar 1 week
1 week met toernooi of evenement
1 week met groot toernooi (open of club)

Bankje op Tennisbaan
Op elk baan op het tennispark staan 2 bankje en een bankje is ook mogelijk op het middenterrein. We gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor het ontwerp en belettering.

Winddoek op Tennisbaan
Een winddoek heeft het formaat van 2 x 12 meter en we gaan uit van een 3-jarig contract + eenmalige kosten voor materiaal en bedrukking.

Vlaggen op Tennispark
Vlag op bestaande mast. Door u aangeleverde vlag; 4 stuks per jaar.

Telpalen op Tennisbaan
2-zijden van telpaal  / per baan / baan 1,2 en 3
2 zijden van telpaal / per baan / baan 4 t/m 9
9 banen combi
We gaan uit van een 3-jarig contract

Lichtmast borden
Beletterd bord geplaatst in een stalen frame welke de lichtmast bevestigd kan worden.
Bord 1 x 1 meter. Eenmalige kosten bord productie.

Toernooi sponsoring
Bij Verburch Tennis worden meerdere toernooi-vormen gespeeld

  • Officiële KNLTB toernooien (hele week)
  • Officiële clubtoernooien (hele week)
  • Clubkampioenschappen
  • Ranglijstcompetitie
  • Dagtoernooien

Ook hieraan kunt u uw bedrijfsnaam verbinden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. In sommige gevallen alleen al door het beschikbaar stellen van het prijzenpakket.

Smash-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Bankje op het Tennispark

Ace-pakket
+ Vermelding TV-krant clubhuis
+ Vermelding logo website
+ Winddoek van 2 x 12 meter

Inzake aanvullende kosten
Alle opgaves van productiekosten zijn afhankelijk van ontwerp en de op dat moment actuele arbeids- en productiekosten. Deze zullen vrijwel altijd direct aan de sponsor gefactureerd worden door het productiebedrijf. Verburch Tennis gaat uit van betaling conform vermelde voorwaarden op betreffende factuur.

Nadere informatie over tarieven, kunt u van ons krijgen van de leden van de Sponsorcommissie. Deze namen en hun contactgegevens kunt u vinden op de adressenlijst of neem contact op met de voorzitter van de sponsorcommissie.

René van der Knaap
06-51635525
sponsor@verburchtennis.nl

  • John Bruinen Loonbedrijf Michel Vis Tweewielers Ruitenburg Westlandse Banen Miko
  • Gebr Nederpel Potplanten Jumbo Boere Rumble IT Duijnisveld ACS DRV Accountants & Adviseurs