Gezellig VRIJMIBO 2023
Op vrijdag 10 november rond 15.30 arriveerden zo'n 75 sponsors, clubmembers, bestuur en de sponsorcommissie in ons clubhuis bij Verburch. Dit na door velen enige tijd in de file te hebben gestaan wegens een ongeluk op de Wateringseweg. Evenals onze hoofdgast Maurice van Veldhooven die ons zou komen vertellen over generatie Slapjanus. Toch viel het uiteindelijk mee en na de eerste borrel en hapje kon de presentatie rond 16.30 uur starten. Mensen zijn niet lui, maar enorm gemotiveerd om weinig te doen. In een unieke presentatie nam Maurice van Veldhooven de actualiteit op het gebied van bewegen en gezondheid (met de nodige humor) door. Ontwikkelingen, trends en gedrag komen op een humoristische, energieke en prikkelende wijze aan de orde. Na afloop kwamen de dames door met lekkere hapjes en werd er nog flink nageborreld en genetwerkt! Het was weer een gezellige middag, waarbij de hapjes werden verzorgd door Keurslager Marco van der Hout uit Poeldijk. En een dank je wel aan het CCClub-Team (Henny, Anja, Michaela en Susan) voor de organisatie van weer een geslaagde middag.


 


Geslaagd sponsoruitje 2022
Op zaterdag 12 november togen zo’n 60 sponsors, clubmembers en bestuursleden van Verburch Tennis richting Dr. Green Aloë vera Kwekerij in Naaldijk voor het jaarlijks sponsoruitje. Een gezellig ontvangst in de kas met leuke koffiecorner viel ons ten deel. Na de koffie, thee en het eerste netwerk-moment gingen we op pad in de kas en werd ons alles verteld over de Aloë vera planten. De Aloë vera is een kamerplant met bijzondere kenmerken. Zo wordt de gel in het blad veel gebruikt voor huid- en haarverzorging. Na afloop van deze rondleiding kwam we terug in de koffiecorner voor wederom een koffie, thee en dit maar een heerlijk gezonde versnapering. Ondertussen babbelden we weer even verder terwijl vanuit Dr. Green werd uitgelegd waar en hoe de sappen vanuit de plant in je hand komen. Gewoon met een mesje de bladeren doorsnijden dus. Aloë vera gel staat bekend om de ‘geneeskrachtige’ werking ervan. De gel lijkt op een soort sap en heeft een verzorgende werking op huidklachten- en aandoeningen en draagt bij aan een sneller herstel en betere verzorging. Rond 16.00 uur vertrokken we weer richting ons clubhuis bij Verburch Tennis alwaar we afsloten een gezellig hapje en drankje.Jaarlijks sponsoruitje

Een van de peilers van de Center Court Club is het jaarlijks bedrijfsuitje. Hiervoor worden de sponsor uitgenodigd en ook de clubmembers. Samen met het Bestuur en de SC brengen zij een bezoek aan een bedrijf of activiteit. Dit kan een bedrijf zijn van een van onze sponsors of clubmembers, maar ook zomaar iets leuks of interessants. Veel toonaangevende bedrijven zijn inmiddels bezocht. Aansluitend is er altijd een gezellig hapje en drankje. Het komt ook voor, niet jaarlijks, dat een extra activiteit wordt georganiseerd voor de clubmembers alleen.

2006 Onings Holland Flowerbulbs
2007 Koppert Cress
2008 Stadion ADO Den Haag
2009 OptiFlor
2010 Vida Verde
2011 Quality Queen
2012 Museum RockArt
2013 Wijnproeverij en Spreker in het clubgebouw
2014 Zwingrow en Greenwell
2015 Looije Tomaten
2016 Van der Knaap Groep
2017 Jeu de Boules Verburch
2018 Varen naar melkveehouderij Dijkshoorn
2019 Joop Stolze Classic Cars
2020 Ivm corona geen sponsoruitje
2021 De Boetzelaer
2022 Dr. Green Aloe vera Kwekerij
2023 VRIJMIBO en presentatie generatie Slapjanus
  • DRV Accountants & Adviseurs vriendenvanverburch Miko Duijnisveld ACS
  • Rumble IT John Bruinen Loonbedrijf Jumbo Boere Ruitenburg Michel Vis Tweewielers Westlandse Banen
  • Uithof Gebr Nederpel Potplanten