De barcommissie verzorgt de dagelijkse leiding rondom de bardiensten en ook de activiteiten in de keuken. Het clubgebouw wordt overdag beheerd door vaste medewerkers, ’s avonds en in het weekend door de leden op basis van vrijwilligheid.

NOODKREET VAN DE BARCOMMISSIE - SEPT 2022

Op dit moment kunnen wij wel weer wat extra nieuwe handjes gebruiken voor de vrijwillige bardienst op de avonden. Dit wordt steeds lastiger om ingevuld te krijgen en hiervoor kunnen we enthousiaste mensen gebruiken.

Bardienst draaien is niet moeilijk, wel heel gezellig, en je leert weer nieuwe mensen kennen. Iedereen vind het fijn om na zijn partijtje tennis een  drankje te doen, help jij ons om dit in te vullen ?

Voel je er wat voor of weet je iemand neem dan contact op met:

Ineke van der Arend
famarend@kabelfoon.nl
Namens de barcommissie

Bargeld bij contributie
Ieder Senior-lid betaalt € 15,- extra naast zijn contributie voor één bardienst. De vergoeding voor een keer bardienst te draaien is ook  €15,-. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere keren per jaar bardienst te draaien. Heeft u hiervoor belangstelling neem dan contact op met onderstaand contactpersoon.

Contactpersoon bardiensten
Wil Wanders 06-20991098 bardienst@verburchtennis.nl

En denk u niet meteen… help! Een bardienst draaien wat moeilijk! Dat kan ik niet! Er ligt een goede handleiding achter de bar waarin werkelijk alles staat vermeldt en ook is er vanuit de barcommissie begeleiding om nieuwkomers in te werken. Je kunt natuurlijk ook samen bardienst draaien met een bekende, dat is wel zo gezellig.

U draait al regelmatig bardienst?
Je ontvangt maandelijks de indeling voor de bardiensten via het mailadres bardienst@verburchtennis.nl. Wil iedereen die wel eens bardienst draait goed op het schema kijken of je soms bent ingedeeld. Ook als je zelden bardienst draait. Dit voorkomt avonden dat er ineens niemand aanwezig is om de bardienst te draaien, omdat het niet bekend was bij diegene die was ingedeeld. Mocht je de ingeplande avond niet kunnen, geef het dan meteen door via hetzelfde mailadres, zodat er op tijd iemand anders gezocht kan worden.

 

  • ACS Michel Vis Tweewielers Miko Gebr Nederpel Potplanten Ruitenburg
  • Westlandse Banen Rumble IT Jumbo Boere Duijnisveld John Bruinen Loonbedrijf DRV Accountants & Adviseurs