Verburch Tennis is een actieve tennisvereniging, opgericht 4 juni 1980 en heeft op dit moment zo'n 900 leden.

Verburch Tennis - Wie zijn wij?

Het Onings Tennispark, gelegen aan de Arckelweg 20b in Poeldijk, voldoet helemaal aan de eisen van deze tijd. Er zijn maar liefst negen tennisbanen. De ondergrond is TennisRood met als voordeel dat de banen bij regen - en ook vorst - snel bespeelbaar zijn. Het tennispark is het jaarrond open: zowel in de zomer, als in de winter. Ook in de avonduren. Alle buitenbanen zijn voorzien van lichtmasten zodat er tot 23.00 uur getennist kan worden. In de winter is er ook de mogelijkheid om banen te huren in de naastgelegen sporthal.

Bij ons is het sociale element heel belangrijk. Het hele jaar door zijn er verschillende clubtoernooien, waar het vooral draait - naast het sportieve element - om gezelligheid. Het bruisende clubgebouw speelt een belangrijke rol in het hechte verenigingsleven, waar doordeweeks vaste medewerkers achter de bar staan en 's avonds en in het weekend de leden zelf. Naast het tennissen kunnen leden er ook biljarten en klaverjassen.

Op dit moment zijn zo’n 100 jeugd- en juniorleden actief bij Verburch Tennis. De vereniging ziet tennis primair als een recreatieve sport, maar er wordt zeker deelgenomen aan het Tenniskids-programma en trainen bij De Bond (KNLTB) behoort, via onze twee tennistrainers, ook tot de mogelijkheden.  

De vereniging vergeet haar trouwe sponsors en members van de Center Court Club niet. Zo staat er onder meer een jaarlijks bedrijfsuitje op het programma. Daarnaast informeert een actief redactieteam alle leden over het nieuws binnen de vereniging via de moderne communicatiemiddelen als nieuwsbrieven website, Facebook, Instagram en sinds enige tijd ook via de ClubApp.

Meer informatie over onze lidmaatschappen, kijk dan bij lid worden.

Wij heten u van harte welkom op ons Onings Tennispark!

  • Westlandse Banen DRV Accountants & Adviseurs John Bruinen Loonbedrijf Miko ACS
  • Jumbo Boere Rumble IT Gebr Nederpel Potplanten Ruitenburg Michel Vis Tweewielers Uithof
  • Duijnisveld vriendenvanverburch