Op de Verburch Tennis ClubApp zijn onder andere nu al te vinden : agenda, clubnieuws, tennis nieuws, toernooien, mijn KNLTB, je digitale tennispas en de komende maanden gaan we steeds meer tools toevoegen! Met deze ClubApp heb je al het nieuws vanuit Verburch Tennis meteen paraat.

De ClubApp zal niet meer werken na het beeindigen van een lidmaatschap.

HOE INSTALLEER IK DE VERBURCH TENNIS CLUBAPP?

- Open de Google Playstore op je Android telefoon of de App Store op je IPhone.
- Zoek op ClubApp (AllUnited - zie onderstaande afbeelding) 
- Soms heb je om een App te downloaden op je telefoon een inlogcode nodig die bij de eigen telefoon hoort.
- Download en instaleer de App
- Open de App

Lees je deze instructies al op je telefoon?
Klik dan hier voor Android : ClubApp - Apps op Google Play
Klik hier voor Iphone : ClubApp in de App Store (apple.com)


- Kies nu account aanmaken
- Vul het email adres in wat bekend is op de ledenlijst van Verburch Tennis (anders werkt het niet) en kies een wachtwoord
Mocht je als gezin meer leden met hetzelfde mailadres hebben of ben je al lid van een vereniging die ook gebruik maken van de AllUnited ClubApp, stuur dan voor nadere informatie een mail naar redactie@verburchtennis.nl.
- Zet het vinkje aan bij algemene voorwaarden (of zet schuifje op actief)
- Klik op account aanmaken
- Je ontvangt een email van Socie (= bedrijf achter de AllUnited ClubApp)
- Open deze mail en klik op verifieren account of account bevestigen
- Je krijgt dan een melding : verificatie gelukt!
- Je hebt nu toegang tot de ClubApp
- De eerste keer vraagt hij nog of je toe wil staan dat via de ClubApp berichten verstuurd worden - het advies is om 'sta toe' te doen (evt is dat later wel weer aan te passen)
- De eerste keer kan hij ook nog vragen (bovenin je scherm) of je verschillende meldingen wilt in- of uitschakelen - klik daar even op en het advies is om in elk geval clubnieuws en toernooien actief te houden, want dat is informatie vanuit de Verburch Tennis zelf. 
- Kijk bij vervolgprocedure voor instellen meldingen en privacy

Vervolgprocedure instellingen meldingen en privacy
(De ClubApp ledenlijst is op dit moment zo ingesteld dat alleen voor - achternaam zichtbaar zijn)

- Ga naar menu (zie rechts onderaan in je hoofdscherm/overzicht)
- Klik bovenin op je naam - bekijk mijn lidmaatschap
- Hier kan om een wachtwoord gevraagd worden = dezelfde waarmee je de ClubApp al hebt geinstalleerd. Hij vraagt vervolgens om een 5-cijferige code. Bedenk dit voor 1x en onthoud/bewaar deze code ook.
- Soms kan je er ook zo in zonder inloggen (als je bijvoorbeeld nog ingelogd staat) en vraagt hij niet meer om deze inlog/wachtwoord/code.
- Je kan nu instellen :

A) Je profiel : kijk hier alleen of alles goed staat. Aanpassingen hier hebben effect op de Algemene-ledenlijst van de vereniging en zullen moeten worden geaccepteerd door de ledenadministratie. 
B) Meldingen instellen :  hier kan je instellen waar je allemaal een melding/pop-up van op je telefoon wilt krijgen als er (club) nieuws is. Leuk uiteraard als je in elk geval het 'Clubnieuws' en 'Toernooien' aan laat staan/op actief zet, want dat is leuke en interessante informatie vanuit Verburch Tennis!
C) Privacy-instellingen beheren : wij hebben de ledenlijst op dit moment zo ingesteld dat alleen de voor- en achternaam zichtbaar zijn. Dus eigenlijk hoef je hier verder op dit moment niks mee te doen. Je kan er voor kiezen om (alvast voor de zekerheid) hier het een en ander op uitschakelen te zetten. Overigens is de ClubApp-ledenlijst op de ClubApp alleen zichtbaar voor onze eigen leden en alleen op de ClubApp. De ClubApp is uberhaupt ook alleen maar te downloaden door onze eigen leden (waarvan het mailadres bij onze ledenadministratie bekend is). Mochten wij aan onze kant op enig moment iets aan de ClubApp-ledenlijst veranderen zullen wij dit altijd laten weten.

Kom je nog problemen tegen onderweg? Stuur dan een mail naar redactie@verburchtennis.nl.
NIEUWSBERICHTEN


21 februari 2022
Op dit moment werken we hard aan het gebruik klaarmaken van een ClubApp! Met deze ClubApp heb je al het belangrijke nieuws in de broekzak en via je persoonlijke tijdlijn ben je altijd op de hoogte van aankomende activiteiten die voor jou belangrijk zijn. We starten met een basis waaronder een tijdlijn, agenda, MijnKNLTB, algemeen tennisnieuws en zoek een maatje. In de loop der tijd zullen we dit dan verder uitbouwen met zaken als opgeven voor toernooien en competities, sponsoring en nog veel meer! Het duurt nog even, maar houdt de nieuwsbrieven en de website in de gaten voor de volgende stappen die we gaan zetten. 

4 maart 2022
In de toekomst zal er meer en meer mogelijk zijn met de ClubApp en zullen we het team wellicht ook uitbreiden waarbij meer mensen een klein stukje van de App kunnen beheren. Hierover later meer!

18 maart 2022
Zoals eerder aangegeven zijn we op dit moment bezig met de opstart van een ClubApp. We doen dit op dit moment vanuit het secretariaat en ook de redactie. Graag willen we de App in de toekomst steeds verder ontwikkelen en ook meer 'tools' toevoegen. Ook zouden we het fijn vinden als we iemand hadden die leden - die het lastig vinden om de App in eerste instantie te installeren op hun telefoon  - even op weg te helpen. Wie vindt het leuk om ons daarmee te helpen? 

06 oktober 2022
Steeds meer en vooral ook actuele informatie zal alleen nog via de ClubApp gaan verlopen. Zorg dus dat je de ClubApp nog snel download zodat je geen belangrijke informatie gaat missen. Zorg ook dat je MELDINGEN en TOERNOOIEN ingeschakeld laat staan. Deze beide geven berichten vanuit Verburch Tennis zelf. Onderstaand kan je de informatie voor het downloaden vinden. Lukt dit alsnog niet stuur dan een mail naar redactie@verburchtennis.nl. Misschien kunnen we je er dan bij helpen.


  • Miko Jumbo Boere Rumble IT Westlandse Banen Duijnisveld
  • DRV Accountants & Adviseurs Ruitenburg John Bruinen Loonbedrijf Michel Vis Tweewielers ACS Gebr Nederpel Potplanten
  • Uithof vriendenvanverburch