WELKOM aan alle nieuwe leden!
Wat leuk dat je lid bent geworden van onze tennisvereniging. Naast het tennis wordt er uiteraard van alles georganiseerd om het onze leden zoveel mogelijk naar de zin te maken en de gezellige sfeer op ons ONINGS TENNISPARK te waarborgen. Doe vooral overal gezellig aan mee, des te sneller voel je je thuis. Onze baansoort maakt het mogelijk om 12 maanden per jaar te tennissen. Alle negen tennisbanen zijn voorzien van baanverlichting en we kunnen ook nog eens gebruik maken van de Jan van der Valk Sporthal. HET HELE JAAR ROND TENNIS BIJ VERBURCH DUS!

Aan de diverse commissies zal het zeker niet liggen. Je bent nu namelijk lid geworden van een zeer actieve vereniging met een zeer actief verenigingsleven. Vele enthousiaste vrijwilligers zorgen voor een actief programma waarbij er voor ieder wat wils is! De leden worden op de hoogte gehouden van de vele activiteiten en mogelijkheden om te tennissen middels de website, de tv-krant in ons clubhuis, het mededelingenbord bij de entree en facebook. Ook worden er van tijd tot tijd nieuwsbrieven verstuurd. Zorg er dus ook voor dat je mailadres bij de ledenadministratie bekend is.

Lukt het niet om je weg te vinden, is het lastig om aan te knopen voor een tennisles of loop je tegen andere problemen aan, schroom dan niet om contact op te nemen met onze ledenadministratie - ledenadministratie@verburchtennis.nl.

Wij wensen je VOORAL VEEL TENNISPLEZIER!

Tennismaatjes -App
Vind je het leuk om eens met andere leden van Verburch te tennissen, dan met je eigen 'kennis van de tennis', of misschien ken je als net nieuw tennislid nog maar weinig mensen. Geef dit dan door aan ons, misschien kan je dan aansluiten bij de tennispoule/app. Schroom niet en niks moet en alles mag! Meld je aan via redactie@verburchtennis.nl met naam, leeftijd, speelsterkte, tel (06). 

Er is eenApp-groep voor speelsterkten 8. 7 en 6.

Tennislessen
Er zijn er onder jullie die al vaker hebben getennist en al een aardig balletje kunnen slaan. Er zijn er ook onder jullie die nog nooit hebben getennist en graag een goede basis willen opbouwen. In beide gevallen is er misschien de wens om wat tennislessen te nemen. Neem in dat geval contact op met de trainers Jeroen Grootenhuis of Patrick Aalderink. Zij verzorgen de tennislessen op onze vereniging. Meer informatie kan je vinden op de pagina lessen.


Infofolder voor nieuwe leden - senioren


Infofolder voor nieuweI leden - jeugd

Infofolder gebruik Tennisbox 

  • DRV Accountants & Adviseurs ACS Westlandse Banen Duijnisveld John Bruinen Loonbedrijf
  • Miko Michel Vis Tweewielers vriendenvanverburch Uithof Gebr Nederpel Potplanten Jumbo Boere
  • Ruitenburg Rumble IT